|
МОЛИТВИ |
Внеси реплика | страница <1 56789 21> |
Автор | |||
orto
Сениор Регистриран: 13.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 916 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Молитва за нашите непријатели
Господи Исусе Христе, Ти им прости на Твоите непријатели, зашто не знаеја што прават. Ти се молам од се’ срце, биди милостив кон оние што ме мразат, што ме навредуваат, хулат и клеветат. Ти ја испитуваш длабочината на човечкото срце и знаеш дека сум немоќен и грешен. Поткрепи ме да го очистам моето срце, да ги умножам делата на љубовта кон моите блиски и да не ги огорчувам со ништо.
По Твојата голема милост прости им на моите непријатели; вразуми ги, просвети ги со Твојата вистина за да не се ожесточуваат против мене и да не бидат казнети поради мене. Добро ми е кога сум во Твојата рака. Ти се молам, не дозволувај да ме победи злото, не дозволувај да загине ниту еден од моите непријатели, но сите да се обрнеме кон Тебе, кон Твојот мир и да бидеме Твои верни чеда, зашто Ти си единствен Благословен во вечни векови. Амин! |
|||
(kоран 10, 94)
(аллах рече моамеду) Ako сумљаш у oно што ти oбљављујемо, упитај oне (Жидове и Кршчане) koji Читају Kњигу (БИБЛИЈУ), прије тебе објављену |
|||
аџија
Сениор Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Прекрасна молитва орто...
|
|||
RIS RES
Група Регистриран: 06.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 11 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Православен човек се моли и за непријателите! Тука е големината на православните христијани. ВЕРА НАДЕЖ И ЉУБОВ |
|||
mali simo
Сениор Регистриран: 22.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 1132 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Истрајте браќа во искушенијата. Господ никогаш не оставил душата што се надева на Него да се потопи во искушенијата и да стаса до безизлез. Добротолубие . Изменето од mali simo - 18.Декември.2006 во 15:09 |
|||
ХРИСТОС ВОСКРЕСНА ОД МРТВИТЕ СО СМРТА СМРТА ЈА ПОБЕДИ И НА ТИЕ ВО ГРОБОВИТЕ ЖИВОТ ИМ ДАРИ
|
|||
orto
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Благодарам Аџија Изменето од orto - 18.Декември.2006 во 15:52 |
|||
(kоран 10, 94)
(аллах рече моамеду) Ako сумљаш у oно што ти oбљављујемо, упитај oне (Жидове и Кршчане) koji Читају Kњигу (БИБЛИЈУ), прије тебе објављену |
|||
mali simo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
ХРИСТОС ВОСКРЕСНА ОД МРТВИТЕ СО СМРТА СМРТА ЈА ПОБЕДИ И НА ТИЕ ВО ГРОБОВИТЕ ЖИВОТ ИМ ДАРИ
|
|||
aladin
Сениор Регистриран: 30.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 2043 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
mali simo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
АМИН |
|||
|
|||
aladin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
.يا رب يسوع المسيح ابن اللّه الحيّ إرحمني أنا الخاطئ |
|||
orto
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ова со арапскиов ти е закон.сега сите ќе можат да разберат
|
|||
(kоран 10, 94)
|||
aladin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
znaes kako e nekoi mnogu se privrzaa za arapskiot, pa morame taka da im propovedame!
.يا رب يسوع المسيح ابن اللّه الحيّ إرحمني أنا الخاطئ |
|||
mali simo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
АМИН |
|||
|
|||
mali simo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
|
|||
mali simo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
|
|||
Внеси реплика | страница <1 56789 21> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |