|
Љубов и омраза |
Внеси реплика | страница <1 5678> |
Автор | |||
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Понекогаш доага од неможноста за расудување на работите.. Велат линијата на огромната љубов и омразата се многу блиски..
На многупати се случило од бескрајно сакање да дојде до мало несогласување и се претвори во ужасна омраза.. Не би рекла омраза би рекла само мал инат и несакајки да се погледне на ситуацијата, непопуштајки во својот разум пред се да се признае дека повторно се љуби само од бес понекогаш излегуваат многу зли зборови од уста и тој бес ја поматува малку главата и става блок на срцето, без право на говор да си се изјасни... Може да се случи да се мрзатличности кои само ни нанесуваат зло, но пак ен би го нарекла омраза.. |
|||
|
|||
MisIca.
Група Регистриран: 02.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 68 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
MaVnaTa
Сениор Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 165 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
kade sto ima ljubov nema omraza
|
|||
Najmila
Група Регистриран: 20.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 86 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
sakaj me dodeka me imas zasto togas sigurno ke te sakam i jas,no nemoj da me sakas koga ke me izgubis zasto-nema nikogas pak da me imas
|
|||
Marta
Нов член Регистриран: 01.Мај.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 19 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
nekoj bi rekol vaka:ti si tolku daleku od mene...treperam od vozbuda,dali si moja ljubov ili sum poln so omraza...omraza..
mozes da me poverdis iljadu pati ama veku 1001 nema prostuvanje...da sakas nekoj poveke od sebe i se da dades od sebe a za vozvrat da dobies samo solzi i ogromna taga ...i vikas sto ponataka...i seta ljubov preminuva vo omraza...znaes deka e kraj na se....i tones...
|
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
sweet esc.
Сениор Регистриран: 23.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 205 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
teska tema))) mnogu e tenka granicata od ljubov kon omraza,a pak mnogu tesko od omraza da se stvori ljubov.
|
|||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
се сестри... барем историската реалност го докажува.
|
|||
stasi
Сениор Регистриран: 25.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
dve sestri ama razlicni
jas sum za prvata LJUBOV |
|||
mmomirovski
Сениор Регистриран: 15.Септември.2008 Локација: Tuvalu Статус: Офлајн Поени: 1219 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Имам, пријатели, кои не можеа око да видат, органски не се поднесуваа, ама да пукне душманот, заедно се сега долго време, интересна работа ти е љубовта и омразата...
|
|||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
аааа, ти не си Глен Клоуз Бравос Изменето од pagane - 10.Октомври.2008 во 08:54 |
|||
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Podobro da me mrazi otkolku da e ramnodusen zasto dogas seuste postojat silni emocii makar i negativni
|
|||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
mislam....se razbirame!!!!!
|
|||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|||
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
yap
|
|||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|||
Внеси реплика | страница <1 5678> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |