![]() |
|
СП во ракомет за мажи - Хрватска 2009 |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 42> |
Автор | |
KING35 ![]() Сениор ![]() ![]() shadow... Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7624 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jas mislam posle vakvo sudenje so Polska I germanskite
p....... ![]() Nasite utre ni da ne iskacaat, pa neka se zamislat vo IHF sto pravat ![]() |
|
zivotot pisuva romani...a lugeto citaat stripovi
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Се согласувам со Кинг
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Da de..neka im e be..sea vabive ja da gi vidam so ke napraat ponatamu..da gi vidam so edna Francija,Norveska i taka natamu..na celo so toa glupiot trener i negoviot nepodnosliv brk-morz eden glup!!!
![]() |
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
![]() |
|
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
I ja apsolutno se soglasuvam so vas..king i blueprayer
|
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
![]() |
|
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
Kako smeea nasive da go dozvolat ova na kraj da izgubibe so 10 razlika!!! utre nema ni nereseno so rusija da ni odgovara. Samo kaj nas go ima ova tolku rano da se otkazes pa igraj do kraj mnogu ke znaecese pomalce da izgubis!
Sega se zavisi od nas ako tepame odime napred ako ne si odime doma! Изменето од Vardar1947 - 21.Јануари.2009 во 19:37 |
|
|
|
![]() |
|
KING35 ![]() Сениор ![]() ![]() shadow... Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7624 |
Ne si odime,mislam deka ke ima i grupi za plasman od 12-24 mesto |
|
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Како смееја???????? Зар ке ти се игра после таква неправда?????? Зар ке ти се игра кога најдобриот ке излезе со црвен????????? Зар ке ти се игра????????????
|
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
Nema da mi se igra ama sto da pravis se igra za plasman za 1-12 mesto. Nikoj ne ocekuvase pobeda denes Germanija e svetski shampion ama na vakov nacin da izgubis eeee!!!!!!
![]() ![]() ![]() King ne e bitno dali ke si odis ili ke igras za 13-24 mesto sto ke ti e 13 mesto nikoj nema da e sreken so toa. |
|
|
|
![]() |
|
Pa samo procitaj ja poslednata recenica i se ke ti stane jasno..BEZ KIRE MAKEDONCITE NE ZNEJA DA IGRAAT!!FAKT
|
|
|
|
![]() |
|
Mislam deka ne e tragicno da se izgubi od svetski prvak,
ama tazno e nacinot koga ke zagubis od sudii a 40 min si bil podobar ![]() Изменето од KING35 - 21.Јануари.2009 во 19:44 |
|
|
|
![]() |
|
Добро почнавме, одлично одржувавме, повеке од 2 гола минус не бевме!!!!!! Германскиот Голман повеке гомнар беше него голман на почетокот. Гол не знаеше да одбрани. Во 12та и 13 минута им стегнавме 2-3 гола. Подобри и од нив бевме. Ама јасно мора судијата да усере.
|
|
|
|
![]() |
|
Toa mi e najkrivo,sto tolku ubavo se drzevme i da izgubevme ke bese toa minimalno..ama vaka be..krivo mi e i tocka..
|
|
|
|
![]() |
|
Sega dobiv edna Informacija od eden Rakometar mi rece 3x2min ako imas ke dobies Crven ama ne si diskvalifikuvan ako dobies Direkno Crven togas nema da igras narednata utakmica! Ali ne e uste sigurno moze ima novi pravila na Svetskovo i slicno!
Ako ne igra Kire utre Gospod neka ni e na pomos so rusija ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 42> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |