|
Хардверски проблеми - ПОМОШ!!! |
Внеси реплика | страница <1 56789> |
Автор | ||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
no temata i prasanjeto bilo drugo
ne formatiraj disk nego preintaliraj windows so Boot WIN setup i toj kje ti ja formatira sam potrebnata particija toa bilo... so se razakavme sega koj e pogolem dzamper Изменето од anakin - 29.Април.2009 во 12:40 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
iNeOn4e
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член Неонката трепка Регистриран: 28.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 31 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ама така користиш 80 GB пример, место со двата и да имаш 160GB пример |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kako taka????? si neso greska koristam i dvata osim so na slave ni e zavzemen malku prostor so vtoriot windows abe kaj otide |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
iNeOn4e
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ахам... сеа ја добив целосната слика шо сакаш да кажеш
Ипак поише сум за бек ап Изменето од iNeOn4e - 29.Април.2009 во 12:46 |
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
more
kje ti objasnam imam mnogu vazni podatoci na diskovite vo slucaj da mi se odlepi hardot fizicki vednas go aktiviram vtoriot i spasuvam so moze da se spasi backup slabo kje mi pomogne ako mi se sjebe hardot no i samoto sjebuvanje moze da bide od razlicna priroda moze i da ne go spasis ic a moze da gi spasis i fajlovite ako hardot e na granica na crkavanje |
||
|
||
iNeOn4e
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Хмммм... во таков случај јас би направил мирор на двата хард диска, така што ако едниот ми се зезне ќе ги имам истите податоци на вториот диск... а иначе со бек ап ако правиш со гостот можеш истите фалјови сите да си ги вратиш па сеа ти види... хихихихихи
|
||
Dark HaCkeR
Сениор Хакериште Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 683 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Виста има нај добар Backup не ти треба ни гост ни ништо
|
||
elen4eto_94
Нов член Регистриран: 15.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
baram luge koj go poznava programot c++
mi treba pomos za da go proucam... dokolku ima nekoj moze da se javi na 071349063 fala |
||
elen4eto_94
Нов член Регистриран: 15.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
baram luge koi go poznavaat c++ zatoasto sakam d go proucam ...
ako ima nekoi so go poznavaat neka se javat na 071349063 |
||
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Имаш тема во софтвер за c++ имаш и туторијали и се што сакаш можам да ти пратам .
|
||
Bobi_gv
Нов член Регистриран: 24.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Zdravo.
Mozebi sum nadvor od temata no navistina mi treba pomos. Imam problem pa me interesira dali nekoj moze da mi pomogne. imam MB Fujitsu Siemens D1675 P4 socket 478. VGA-ta mi crkna a imav ATR Radeon 9200 128MB DDR1. Sega sakam da zemam 256MB pa me interesira dali mojata ploca podrzuva VGA-DDR2? |
||
Jas sum egocentrik. Me smetaat za aroganten, a vsusnost sum sueten.
|
||
Bobi_gv
Нов член Регистриран: 24.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Zdravo.
Imam problem pa me interesira dali nekoj moze da mi pomogne. imam MB Fujitsu Siemens D1675 P4 socket 478. VGA-ta mi crkna a imav ATR Radeon 9200 128MB DDR1. Sega sakam da zemam 256MB pa me interesira dali mojata ploca podrzuva VGA-DDR2? |
||
Jas sum egocentrik. Me smetaat za aroganten, a vsusnost sum sueten.
|
||
natasha-nate
Нов член Регистриран: 18.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 19 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
imam eden problem so slusalkite koga ke gi namestam jas gi slusam, a drugite ne mozi da me slusaa (slusalkite se ispravni gi proveriv na drug komp.) a kaj mene mi se pojavuva deka mikrofonot mi e tivok, pa mislam deka treba vo komp. da se podesi negde da ne e isklucen. Pa koj znae neka pisi kade da go podesam.
|
||
drki4ot
Нов член Регистриран: 15.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ako imas vgradena graficka, otstekaj ja taa so ja imas sega, ako se ukluci, grafickata e, jas go resiv istiov problem!
|
||
Внеси реплика | страница <1 56789> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |