|
Одговор на исламот |
Внеси реплика | страница <1 56789 20> |
Автор | ||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Se slozhuvam so tebe deka vazhi i obratnoto i deka nema golem broj dosledni muslimani i hristijani. Samo mi dojde smeshno, koga na krajot od ovoj tvoj komentar zavrshuvash so zborovite deka vo Makedonija ima 50% muslimani. Na koi muslimani sega mislish ??? Изменето од Messenger - 19.Февруари.2008 во 19:58 |
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
zidarski
Сениор Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4385 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Da Halid, ama jas vo nieden moment ne sum tvrdel deka e poinaku za Hristijanite... za razlika od vas koi vo zavisnost od prilikata ili gi vbrojuvate ili gi otfrlate vash*te sovernici.
Da ne sporime nepotrebno... toa shto sakam da kazham e deka ne mozhe da se ima dvoen arshin. Ako gi kritikuvash zlodelata napraveni od nekogo, ne treba da naogjash opravduvanje za nego samo zatoa shto e od tvojata verska grupa. Ako napravil zlo, napravil. Kolku pobrzo se osudi, tolku podobro za site. A ne da se slushaat prikazni tuka deka se e amerikanska propaganda ili izmislica i deka tie raboti demek ne se sluchuvaat voopshto. Pogledni ubavo po postovite - koga treba da se kritikuva postapka na nekoja zemja koja e "hristijanska" ili na grupa lugje ili na poedinci duri, voopshto ne se vozdrzhuvam da go napravam toa. Vie se obiduvate da gi "branite" celo vreme i da naogjate opravduvanja i na mesta kade shto nema prostor za opravduvanja. Ili pak molchite, shto e istotaka opravduvanje. Istotaka - koga ne vi odgovara nekoj, odma velite "tie ne se nashi". E pa, ako e taka - koi se vashi? Eve sega sam ispagjash vo kontradiktornost. Od edna strana velite deka mnozinstvoto albanci ne se pravi muslimani zaradi toa shto gi interesira nacionalnoto i davash citat od k*ranot so koj go potvrduvash toa, a od druga strana mi velish deka vo Makedonija ima 50% muslimani. Koi se 50% muslimani vo Makedonija ako gi izzemesh od taa grupa Albancite...?! Te molam objasni go toa ili kje sfatam deka go negirash ajetot koj samiot go napisha! |
||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Toa kaj nas se veli "Da ja imash tortata pred sebe i da si ja izel vo isto vreme".
Pa nemozhe da gi imash i dvete raboti istovremeno. Reshi se na edna. Изменето од Messenger - 19.Февруари.2008 во 20:08 |
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
efendija
Сениор Регистриран: 18.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Дали си ти во колосек со ова што го пишуваш? Сега според тебе сите грешни муслимани да ги ставиме во кошот на Будисти нели? |
||
"Zadovolen sum Allah da mi bide Gospod,Muhammed pejgamber a Islamot vera"
|
||
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A i matematikata vie nekako posebna 50% muslimani vo makedonija kade gi izbroja be ?!?!
|
||
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
||
Messenger
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Od kade dojdoa budisti tuka ???
Zboruvavme za budisti ? Ne sum znael deka sme zborele za budisti. E togash... sigurno sum izlegol od kolosek. Predposlednoto sto go rekov beshe ova: Se slozhuvam so tebe deka vazhi i obratnoto i deka nema golem broj dosledni muslimani i hristijani. Samo mi dojde smeshno, koga na krajot od ovoj tvoj komentar zavrshuvash so zborovite deka vo Makedonija ima 50% muslimani. Na koi muslimani sega mislish ??? Po koe, kako nekakvo prodolzhenie po zidarski sledeshe ova: Toa kaj nas se veli "Da ja imash tortata pred sebe i da si ja izel vo isto vreme". Pa nemozhe da gi imash i dvete raboti istovremeno. Reshi se na edna. Nekoj zboruvashe za budisti ??? Ili mozhebi efendija mu pomaga na Halid i saka da go svrti muabetot na druga strana bidejki nema argumenti ??? Se e mozhno... Od kade samo dojdoa budistite ? More, tie se krivi za se ! Изменето од Messenger - 19.Февруари.2008 во 21:19 |
||
|
||
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Hahahahahah salto mortale e nekogas najdobroto salto koe moses da go napravis koga nemas drug izbor
|
||
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
||
efendija
Сениор Регистриран: 18.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Така ти се чини крстоносецу! Месенџер знае што му порачав со тоа,но ти сеуште си дете во умот и неможеш да ги сватиш некои работи. |
||
"Zadovolen sum Allah da mi bide Gospod,Muhammed pejgamber a Islamot vera"
|
||
Aisha
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Локација: Palestine Статус: Офлајн Поени: 1119 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Rekov da ve ostavam da si ja olesnite dusata! No ete i jas nesto da recam! Iako denov mi bese prekrasen, go izvadiv svojot prv licen dok. so marama (ova morav da go spomnam nekade, bidejki ja zavorivte taa tema)! Inaku Muslimanot se ceni po delata! Znaci toa sto go pravi! Ona sto se naoga vo nivnite srca, nie ne mozeme da go vidime, no nivnite dela svedocat za nivnoto veruvanje. Onoj hadis, koj go prenese Halid, isto taka stoi deka sekoj onojkoj se bori za nacijata i vo ime na nacijata, toj umira kako nevernik!!!!!!! Kolku sto se sekavam za temata so tancot, ti nakrajot kaza deka si razbral, kolku sto se sekavam jasno ti objasniv, sega ja koristis povotrno istata tema, kako dokaz za tvoeto aj taka da go narecam, obvinuvanje(grubo kazano) Da ti olesnam, VIE CLENOVITE, nemora da se macite so toa kogo ke vbroite kako musliman ili ne.....Postojata pravila vo Islamot koj e a koj ne. Kako sto mnogu pati napomenavme Islamot e poveke od religija, i od svoite sledbenici bara ziveenje po nego, a ne samo IZJAVA, bez dela!!!!!! Inaku koga sme kaj Kosovo Republjik , da kazam deka do vcera ne me int. Amam koga gledav na TV deka huliganite vo Belgrad, ja kamenuvale Bajrakli dzamijata, pa potoa i Turskata ambasada , sfativ deka pametno napravija albancite , sto KONECNO se odelija od onie na koi im e krivo, zosto ne ubija uste poveke muslimani koga imaa sansi. Koga svetot im dade noz vo racete, a na zrtvata i gi vrze!!!! |
||
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
||
Messenger
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Templarius, drzhi se za temite i ne go shiri muabetot nepotrebno na site strani.
|
||
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ju
sega doznav od Ajshi deka Islamot e povekje od religija zapravo - gledajki TV i citajki vesnici i znaev deka e povekje od religija |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
Aisha
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Локација: Palestine Статус: Офлајн Поени: 1119 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A citejki za islamot?????
Barem za islamot, istrazuvaj samiot,vesnicite i TV, se veke predzavakano razmisluvanje! Sekogas imalo i ke ima predrasudi za islamot, a zavisi od sekoja individua, dali ke potklekne na niv, ili ke se trudi da se vozdigne od masata. Site se smtremime kon povisoki celi, zosto da tapkame vo mesto, i da se davime vo sopstvenoto negativno razmisluvanje!!! Da ne filozofiram mnogu, mislam deka e jasno! |
||
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
||
Templarius
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Da na TV i vo novini sozvakano ajde be toa mu dojde kako abe toa ne e tocno teroristite ne ubivaat tie samo pukaat e sega ako pogodile nekogo ,,,, ma ajde bre
|
||
Give me your secrets
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ajshi - delata kazuvat povekje od milioni zborovi pisani vo paroli |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
Внеси реплика | страница <1 56789 20> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |