IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Свет
  Активни теми Активни теми RSS - Заштитете ја Србија од САД ???
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Заштитете ја Србија од САД ???

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 10>
Автор
Порака
OUST Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Јануари.2008
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 6653
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај OUST Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јануари.2008 во 19:33
Па јас да сум на местото на шефот воопшто и нема да ти дозволам пристап на овој форум!
Кон врв
Quentin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Јануари.2008
Поени: 763
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Quentin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јануари.2008 во 19:37
Originally posted by ntg2003 ntg2003 напиша:

Србија повторно ќе биде заебана од Русија, впрочем како што беше и за време на бомбардирањето, и единствена утеха (ако може да биде утеха) ќе и биде пократок пат за нејзино евро-атлантско интегрирање. [/QUOTE]

Патот ке биде дълъг и унизителен. Ke требе да пита и Македония дали да стане член на NATO И ЕУ... Мед ми е на срце... Па нема само зло на този свет.. [/QUOTE]

Ниту јас не разбирам булгаро-татарски. Превод молам....
Кон врв
ntg2003 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Декември.2007
Поени: 483
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ntg2003 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јануари.2008 во 19:37
Originally posted by OUST OUST напиша:

Па јас да сум на местото на шефот воопшто и нема да ти дозволам пристап на овој форум!

Що сам ти направил? Навредих ли нешто?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај OUST Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јануари.2008 во 19:41
Не сакам саркастични одговори, како што ти одговори на мојата молба! Едноставно не го разбирам твојот јазик и затоа те замолив доколку сакаш во иднина да ми се обратиш, тоа да го правиш на македонски јазик!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ntg2003 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јануари.2008 во 19:45

Не сакам саркастични одговори, како што ти одговори на мојата молба! Едноставно не го разбирам твојот јазик и затоа те замолив доколку сакаш во иднина да ми се обратиш, тоа да го правиш на македонски јазик!

Па што да правя, като сега го уча? Да не мислиш, че е лесно? Нема речници....учебници...нема даже Македоно-бугарски разговорник..

Изменето од ntg2003 - 16.Јануари.2008 во 19:45
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај OUST Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јануари.2008 во 19:46

Па што да правя, като сега го уча? Да не мислиш, че е лесно? Нема речници....учебници...нема даже Македоно-бугарски разговорник..

Толку си се потрудил да најдеш. Постои македонско-бугарски речник а ако сакаш лесно ќе го научиш!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ntg2003 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јануари.2008 во 19:50

Толку си се потрудил да најдеш. Постои македонско-бугарски речник а ако сакаш лесно ќе го научиш!

Ако помогнеш ке сум благодарен. Това съвсем сериозно.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај OUST Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јануари.2008 во 19:54
За да ти помогнам треба да го познавам јазикот кој го зборуваш ти, а јас како што кажав не го познавам, така да не би можел Инаку колку што гледам добро ти оди кога сакаш да пишуваш македонски, затоа помалку фолирање и се ке биде ОК Секое добро!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ntg2003 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јануари.2008 во 19:57
Ке се опитам. А що е фолирање?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај OUST Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јануари.2008 во 19:59
фолирање = се правиш нешто што не си
во твојот случај се правиш дека не знаеш македонски
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ntg2003 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јануари.2008 во 20:02
Не знам да пиша правилно. Все пак е друг език, сос своjа кодификациа.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај OUST Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јануари.2008 во 20:13
Ќе научиш ако навистина сакаш да научиш!
А впрочем од каде пишуваш ти?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ntg2003 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јануари.2008 во 20:14
От София.
Кон врв
Neonic Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Октомври.2007
Поени: 899
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Neonic Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јануари.2008 во 20:17

Interesno vo sekoj slucaj, ili mozebi cisti spekulacii:

НАВОДЕН ПЛАН НА МОСКВА ЗА ЗАШТИТА НА ИНТЕРЕСИТЕ НА БАЛКАНОТ

Руски ракетни бази на хрватска граница?

Базите, наводно биле прифатливи и за Србија која се одлучила за воено сојузништво со Русија по најавите на САД и ЕУ за признавање на независноста на Косово

Хрватите стравуваат дека во Москва се разгледуваат планови на територијата на Република Српска, на границата со Хрватска, да си изградат руски ракетни бази, пишува 24 сата кој цитири неименуван дневен весник. Русите од тие база сакааат да му се спротивстават на новиот американски ракетен штит, кој НАТО планира да го распореди во Чешка и Полска.

Покрај воениот аспект, Русија наводно сакала со ваквиот потег да ги заштити и своите економски интереси на Балканот, особено со навестеното купување на Нафтената индустрија на Србија и планираната изградба на плински терминал во пристаништето Плоче. Базите, наводно биле прифатливи и за Србија која се одлучила за воено сојузништво со Русија по најавите на САД и ЕУ за признавање на независноста на Косово.

http://www.vecer.com.mk/?ItemID=652954615AFBD5418A7AC1B61DEEAC91
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 10>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.