|
Поддршка за А1 Телевизија? |
Внеси реплика | страница <1 6667686970 84> |
Автор | ||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Е да- Страв лозје чува! Се чудам -станува збор за истиов човек. Еве што кажувал едно време http://img88.imageshack.us/img88/9339/unled1e.gif Изменето од Анастеа - 13.Мај.2011 во 20:25 |
||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne e bitno koj sto kazuval...site kazuvaat sto sakat...i koga kako sakaat...
bitno e deka ova e bas realno i objektivno napisano.. |
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
||
Генерал Митре
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор бадајалџија Регистриран: 19.Ноември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 646 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да не е битно кој што кажувал..сите кажуваат што сакаат или пак што им кажале да кажат... тоа важи и за авторот на тој текст. |
||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Му кажале или не...Текстот баш ми се виде реален........и така е ... |
||
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Е добро бре мило како да верувам за сегашниот напис, а да не верувам на тогашниот Значи тогаш бил искрен, си кажал дека премиерот Груевски му нудел уредничка функција односно се мешал во медиуми а сега кога е уредник премиерот е арен а не чинат другите. Тогаш го “оцрнувал“ а сега го “обелува“ |
||
prilepcanec pp
Група Регистриран: 24.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 73 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sto e bitno dali partijata sobira potpisi,neka soberi i sdsm ama koj ke se potpisat i za sto??? sdsm ne gi vraboti svoite clenovi koga mozese,vmrovcite i ostali gi brkase,neopredelenite ne gi konstatirase, vo drzavata ne izgradi ama bukvalno nisto.pa koj ke mu se potpisi??? tie sto se "ofajdija"od privatizacijata,od tat,hahahah
gi boli sto vmro se okrupnuva i zasiluva vo site segmenti.kvantitativno i stoe povazno kvalitativno. pa vo koja drzava eden neka kaze i posle tolku godini vlasta vodi pred opozicijata so poveke od 2:1.epa znae narodot koj i sto rabotel i raboti i si glasaaa |
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Прилепчанец, имаш опомена за навреди кон член на форумот. Бидејќи си нов во дискусиите на подфорум политика, почитувај ги правилата на ИДИВИДИ, да не се санкционираме. Темата е за А1 Телевизија, за случувањата во Дневник може да отвориме и посебна тема. |
||
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
За ова ли треба поддршка ? ..........
Порано или подоцна...потсвесно несвесно ....
самите новинари од А1 ќе сватат дека поддршката
што ја бараат ... не ја заслужуваат ......
|
||
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ААА извини....народот како тргнал само свој интерес си гледа и после Груевски им е крив..Сите се превртуваат како им одговара, исто како и Велија и новинарите негови, кои ја занемарија професијата за да го бранат, исто како братот Љубе кој не знае од која страна да фати, исто како еден куп политичари кои талкаат по секоја партија која е на власт...Се е од интерес, а интересот е лична работа..Секој за себе....да не се лажиме дека нешто правиме од чиста љубов или патриотизам или било што...сите си гледаме за себе.... |
||
||
Генерал Митре
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор бадајалџија Регистриран: 19.Ноември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 646 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Моабетот беше за тој новинарот нели? КОј според тебе бил многу ОБЈЕКТИВЕН во правдањето на списоците на ВМРО. Јас пак ќе нагласам: Неговата објективност почнува да наликува на онаа на Латас и Диленко
|
||
G987..
Нов член Регистриран: 15.Мај.2011 Статус: Офлајн Поени: 8 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ТВ како ТВ, само вестите им се чисти глупости една работа не ја кажуваат како што е..Срам за новинарството!
|
||
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ај малце комент за Сител и Канал 5....
А тие според вас се најобјективни и ја кажуваат само вистината нели? |
||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
||
prilepcanec pp
Група Регистриран: 24.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 73 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
samo eden pogled frlen na prilogot za vcerasniot miting na vmro-dpmne vo ohrid i jasno ke e dali ovie luge ja izvrsuvaat korektno svojata zadaca ili zabegale vo drugi vodi(matni)
|
||
RedEyeDragon
Нов член Регистриран: 04.Мај.2011 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Нормално е да има медиум кој е критички настроен кон владата ама А1 дефинитивно ја поминале границата на независен медиум кој ја пласира само вистината како што се изјаснуваат.
|
||
Внеси реплика | страница <1 6667686970 84> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |