![]() |
|
...Идивиди Клуб на политички фајтери... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6667686970 295> |
Автор | |
afrodit ![]() Сениор ![]() Регистриран: 23.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 272 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
eureka filip znam sto si POP POP POP POP
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
afrodit ![]() Сениор ![]() Регистриран: 23.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 272 |
Gospode boze oprosti mu gi grevovite na filip Popovite se najgolemi gresnici vo pekolot prvin tie ke vlezat
![]() ![]() |
|
![]() |
|
FILIP ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 370 |
ТОЧНО! ПОПОВИТЕ СЕ НАЈГОЛЕМИ АПАШИ !!!! а сега од шиптар поп ме направи... СЕКОЈА ЧЕСТ!
|
|
Правдата е релативна работа, но ВИСТИНАТА е една
|
|
![]() |
|
FILIP ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 370 |
јас сум МАКЕДОНЕЦ не сум ниту поп а најмалку шиптар!
|
|
|
|
![]() |
|
а за пекол... ти ќе одиш во пеколот не се секирај!
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
ne znaese ti TITO e vo rajot
|
|
![]() |
|
хахаха тито во рајот????????? ахахахаха не ме смеј!
тој црква неќеше да види тој во рајот! тој ни забрани в црква да одиме ти тито во рајот ќе го ставаш! аххаха иди сликај се! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
pozdrav do site vas leka nok utre e raboten dennn
|
![]() |
|
Добра ноќ да, утре е работен ден...
|
|
|
![]() |
|
mileg ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 1758 |
И јас се согласувам.Модераторот ги премолчува лошите работи а за добрите реагира.Е па луќе не може така,така не се гради држава.Затоа предлагам модераторот да си ја гледа работата а ако не под итно да си даде отказ.Тој треба постојано да гледа а не да пишува по други подфоруми да не набројувам кои.Уште еднаш апелирам да си ја гледа работата модераторот.
|
|
![]() |
|
mileg ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 1758 |
|
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
спомнав модератори
![]() ![]() ![]() никаде не спомнав такво нешто кај виде???? или сакаш да се бунтуваш ???? |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
незнам тој што сака... но сега за сега добра си е моира(барем за мене
![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6667686970 295> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |