![]() |
|
Сакам да кажам..... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 661662663664665 1402> |
Автор | |
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kakvo ripce vidov
lele fantazija |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
vcera me voodusevi Holandija protiv Italija
![]() |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
![]() |
|
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
sakam da kazam...otidov na trening
|
|
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Сакам да кажам.....најголема среќа е да освоиш некое срце... а најголем грев е ...да си поиграш со него.... |
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Сакам да кажам..... дека е у реду да си со некој истомисленик.... ама ова што ми се случува последниве денови е веќе претеризам.... ќе помислам дека сум трансмитер ... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
sakam da kazam utre sum na rodenden...
|
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Сакам да кажам..... дека кога сметам дека сум останал недоискажан, сакам да се доискажам ВЕДНАШ! Изгледа тоа ми останало како реликт од мојата "излекувана" тврдоглавост! ![]() |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
sakam da kazam IQ 9000 posta, alal da ti e , stani mori od komp
![]() |
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
sdk...vo cetvrtok doagjam vo SK
so kogo da pijam kafe????
![]() |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
сакам да кажам,......
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ептен знае да ме извади од такт и да ме посрамоти....... ц ц ц ц....... ![]() |
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
.......ma sto i da kazam......koj me slusa
![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
STFU
|
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
![]() ![]() |
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
![]() |
|
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Sakam da kazam deka ne e fer..
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 661662663664665 1402> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |