IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Историја
  Активни теми Активни теми RSS - Бугари - 100% ТуркоМонголи
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Бугари - 100% ТуркоМонголи

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 659660661662663 824>
Автор
Порака Обратен редослед
lav4eto Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Април.2008
Статус: Офлајн
Поени: 1540
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lav4eto Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Ноември.2008 во 18:36
macedon_alex никогаш нема навредлив збор односно бугарите на форумов, за одлика од некои други,кои без причина ни нарекуваат со обидни зборови.Има конструктивен однос,макар и со различни ставови-кое е повеке од нормално.
Кон врв
Македон Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Caesar Constantinus

Регистриран: 20.Јули.2008
Локација: Macedonia
Поени: 9928
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Македон Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Ноември.2008 во 18:33
Originally posted by Han Solo Han Solo напиша:

macedon_alex, кой съм аз, че да ви казвам какви сте?
Вие искате да ни кажете какви сме и явно затова съществува тази смешна и нелепа тема.

Оваа тема не знам зошто се појавила, јас сум малку понов член.

България е сред първите държави признали Македония и то без никакви колебания и това трябва да е достатъчно.

Факт е дека не признала прва, но само територијата ја призна, без посебноста на македонскиот народ и јазик.

Има други които не ви признават и се чудя защо пак в България е проблема. Но вярвам можете да се сетите и сами защо се плюе по България, а Сърбия и Гърция са само заблудени.

Па не е баш така. Никој во Македонија не плука на Бугарија толку. Ниту пак ја мрази Бугарија. А за Грција- никој не ја сака. Тоа е факт и меѓу тие спаѓам и јас ( иако сите Грци не може да ги ставиме во ист кош).

Поздрав

Изменето од macedon_alex - 04.Ноември.2008 во 18:34
Кон врв
Han Solo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 03.Ноември.2008
Поени: 109
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Han Solo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Ноември.2008 во 18:30
да бе, ти си единствения който се сети, че ника ми подсказва, че ние наследниците на хановете участваме и в Междузвездните войни.
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Han Solo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Ноември.2008 во 18:25
macedon_alex, кой съм аз, че да ви казвам какви сте?
Вие искате да ни кажете какви сме и явно затова съществува тази смешна и нелепа тема.
България е сред първите държави признали Македония и то без никакви колебания и това трябва да е достатъчно.
Има други които не ви признават и се чудя защо пак в България е проблема. Но вярвам можете да се сетите и сами защо се плюе по България, а Сърбия и Гърция са само заблудени.
Кон врв
da be Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Јуни.2008
Поени: 101
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај da be Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Ноември.2008 во 18:20
леле - бързо излизай от форума щото води до пристраатяване - сън не ме фашта вече

save your  soul хане солов
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Han Solo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Ноември.2008 во 18:18
Ако впрегнете цялата тази енергия, която влагате срещу българите и България и я впрегнете в работа, ще постигнете чудеса в Македония. Аз лично никога през близо 40-годишния си живот не съм чул от българин нещо лошо за македонец! Обратното го виждам тук с очите си, макар досега да не го вярвах. За ваше сведения във фирмата ми работят две момичета от Македония и никога не сме говорили за език, произход или политика, а вчера ми беше първото влизане в македонски форум.
Кон врв
Сениор
Сениор

Caesar Constantinus

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Македон Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Ноември.2008 во 18:16
Originally posted by да бе да бе напиша:

е со кого не се разбираш?

Па со тие што не не признаваат како посебен народ.
Ама такви нема изгледа на форумов.Тоа е добро, нели?

Изменето од macedon_alex - 04.Ноември.2008 во 18:17
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај da be Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Ноември.2008 во 18:12
е со кого не се разбираш?
Кон врв
Сениор
Сениор

Caesar Constantinus

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Македон Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Ноември.2008 во 18:11
Originally posted by да бе да бе напиша:

да нема против

Со тебе бар се разбирам....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај da be Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Ноември.2008 во 18:10
да нема против

Кон врв
Сениор
Сениор

Caesar Constantinus

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Македон Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Ноември.2008 во 18:09

Явно наистина не можете да ми отговорите на простия въпрос: Защо да сме ТуркоМонголи, ние българите?
Всички бягат от въпроса ми с увъртания, вицове и пишете всичко друго, но не и отговор.

Чувстваме ли се ТуркоМонголи? - Не!
Изглеждаме ли като ТуркоМонголи? - Не!
Има ли безспорни писмени или други доказателства, че сме
ТуркоМонголи? - Аз не знам да има, вие кажете.
Някой друг освен съседите ни оспорва ли, че сме българи? - Не!

Што е до мене бидете Бугари, еве јас немам против се додека вие немате против тоа ние да сме Македонци како посебен народ од бугарскиот и останатите народи. Добро е така?

Изменето од macedon_alex - 04.Ноември.2008 во 18:09
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Han Solo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Ноември.2008 во 18:06
Явно наистина не можете да ми отговорите на простия въпрос: Защо да сме ТуркоМонголи, ние българите?
Всички бягат от въпроса ми с увъртания, вицове и пишете всичко друго, но не и отговор.

Чувстваме ли се ТуркоМонголи? - Не!
Изглеждаме ли като ТуркоМонголи? - Не!
Има ли безспорни писмени или други доказателства, че сме
ТуркоМонголи? - Аз не знам да има, вие кажете.
Някой друг освен съседите ни оспорва ли, че сме българи? - Не!

Изменето од Han Solo - 04.Ноември.2008 во 18:07
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Han Solo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Ноември.2008 во 17:23
Аспарух е праБЪЛГАРИН от племето оногури (уногондури)!

Противоречие виждате само вие. Просто както и всички останали на Балканите българската нация е смесица от прабългари, славяни и други.

"По оценки на Националния статистически институт населението на България през 2007 година е 7 640 238 души.

Българите се делят на седем големи етнографски групи, при които се срещат някои различия в говора, облеклото и обичаите. Това са шопите, добруджанците, тракийците, хърцоите, македонците, рупците и балканджиите.

Според преброяването от 2001 година, 83,9% от населението на страната са българи, като двата най-големи други етноса турците (9,4%) и на циганите (4,7%). Останалите 2% включват арменци, руснаци, румънци, украинци, гърци, каракачани, евреи и други. 84,5% от населението говори български език, който е и официален. Турски език се говори от 9,6% от населението, а с цигански език си служат 4,1%."

Ако не сте запознати да ви светна, че в България е направено мащабно антрoпологическо изследване на населението на България в последните години на 20 век.
Подобни изследвания са рядкост в световен мащаб и са уникални за Балканите. Оценката на антропологичната характеристика се базира на 169 показатели, от които 30 са описателни, а 139 - метрични. Чрез тях са изчислени още 129 производни показатели, при което броят на антропологичните признаци достига 300 за всеки отделен индивид.

Прабългарският елемент е неоспорим - един от най-характерните белези на МОНГОЛОИДНИЯ тип – устройството на клепача при носа се среща при 0,4 до 0,6 % от съвременните българи!!!
Ти виждал ли си българин с дръпнати очи?
А вие наследници древните македонци ли сте? Или славяни? Защото славяните също не са били местно население на Балканите!

Изменето од Han Solo - 04.Ноември.2008 во 17:50
Кон врв
Boogie Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Слобода или Смрт

Регистриран: 26.Октомври.2005
Поени: 10652
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boogie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Ноември.2008 во 16:07

Boogie, пак бягаш от въпроса.
Имам ли право да се наричам българин, щом се самопределям като такъв?
Ако имам, защо съществува тази тема?
Ако нямаме право да се наричаме българи (според вас), защо тогава искате от нас да ви признаваме като такива, каквито смятате че сте?

Не бегам од темата - темата е точно тоанамигнување

Вие по потекло тврдите дека сте од Аспарух а пропагирате некакво сесловенство - а едно со друго не одеголема%20насмевка
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 659660661662663 824>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,422 секунди.