IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - Поддршка за А1 Телевизија?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Поддршка за А1 Телевизија?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 6465666768 84>
Автор
Порака
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Мај.2011 во 00:47
Требало да ги легитимираат- а не да се фалат дека ќе гласаат за ВМРО на цел глас.
И искрено-страшно е што сите ние ги осудуваме оние кои ја откриваат вистината а сите ние знаеме дека некои партиски активисти го прават ова што е спомнато.Значи место да осудуваме тие што прават ние ги осудуваме тие што откриваат.
Дооолго ние нема да влеземе ни во ЕУ ни нигде.тага
Кон врв
MyWay Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Регистриран: 05.Септември.2008
Локација: Aruba
Поени: 23914
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Мај.2011 во 00:50
Originally posted by mamamd mamamd напиша:

Требало да ги легитимираат- а не да се фалат дека ќе гласаат за ВМРО на цел глас.
И искрено-страшно е што сите ние ги осудуваме оние кои ја откриваат вистината а сите ние знаеме дека некои партиски активисти го прават ова што е спомнато.Значи место да осудуваме тие што прават ние ги осудуваме тие што откриваат.

A zosto ne otkrijat kolku pari napravi nivniot gazda na nelegitimen nacin....I kako mozam da zbiram semki od prazni tikvi...
I zosto sekoja den za inaet na vladata kazuvaat po milion nevistini...Ako se ispravni i tocni vo svoite vesti neka bidat takvi vo sekoja vest...
So ovakvi kako niv ni vo Tonguzija nema da vlezeme ne pa vo EU....

Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ......

Кон врв
KINGDAVID Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Solomon's father

Регистриран: 09.Октомври.2008
Поени: 9420
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KINGDAVID Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Мај.2011 во 00:57

Celta ne gi opravduva sredstvata. Mozea toa da go prezentiraat na drug nacin, a ne da manipuliraat so obicnite gragjani i da im se pretstavuvaat vo drugo ime i da ja zloupotrebuvaat nivnata doverba.

Ova sto go napravi A1 e cist kriminal, pokazaa pred cela javnost demek kolku se pametni i se pretstavuvaa deka se Komunikaciskiot centar na VMRO DPMNE. Sami se namestija  не
   SOLI DEO GLORIA
Кон врв
robert 22 Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Март.2011
Поени: 56
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај robert 22 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Мај.2011 во 01:29
А што ќе биде ако некој му влезе дома на Андреј петров и извади листа на новинари кои работат за СДСМ? Или тогаш нема да биде битно кои новинари колку се потплаќаат туку ќе биде битно дека му провалиле дома?
Срамота е тоа што го направија А1, без разлика која е целта! Дамите и господата кои не убедуваат дека ова е недемократска власт.....
Кон врв
Gorazd777 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Октомври.2008
Локација: Евразија
Поени: 1584
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Gorazd777 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Мај.2011 во 02:17
Многу интересно,ПАНИКА,е тоа тие,значи гледате А1,па чекај бре нели не е објективна или за да коментирате.
Е вака сега сета постапка е законски ,немаше откривање на идентитет,само потврда са ПРОПАГАНДАТА на дпмне-овците и валканата работа која треба да се прекине од било кој ,работата е што е докажано врбувањето,кое е со закон КАЗНИВО.
Следната фаза на тие пајпузи е и доаѓање по домовите на обичните граѓани,ај тогаш ќе видиме како ќе се реагира.
ВОЈНАТА Е МИР
СЛОБОДАТА Е РОПСТВО
НЕЗНАЕЊЕТО Е СИЛА
ОД ЗЕЛКА ТОРТА И ОД СЕЉАК ГРАЃАНИН НЕ БИДУВА
Кон врв
prilepcanec pp Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 24.Јануари.2009
Поени: 73
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај prilepcanec pp Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Мај.2011 во 10:03
abre se vo taa tv e nelegalno a zboruvaat za prekrsuvanje na nesto.pa tie gi imaat prekrseno site zakoni za rabotenje vo drzavava,od zemanje plata na raka,nacin na finansiranje,zamislete 60 firmi na ista adresa!!!i zboruvame za cesnost???dojdovme do tuka lopuza i kriminalec koj dolzi sekade i na sekogo da ni kazuva deka trebalo da vodime bitka za dusata?abe ajde mrsh.neka si plati za site kriminali,neka si odlezi posteno po zakon kako i sekoj dr graganin sto storil krivicno delo
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Мај.2011 во 11:00
Вчера не ја видов веста , само слушнав. А денес кога погледнав значи гледам дека овие од А1 се нај големите фолиранти и интриганти..
Да се јавуваат и да се преставуваат лажно........??????????
нај голема грешка.... не е за простување..изненадување
Дали сега доколку навистина некој ни се јави за било каква анкета ќе му поверуваме и ќе одговориме...Гледајќи ги овие пореметените од А1 нема шанси да верувам на телефонски повици..
И едно нешто...
Пред избори нормално е секој да си бара членови, тоа е легитимно право на секоја партија. Што има лошо во тоа што овие побарале списоци, па како ќе одиш на избори ако не знаеш колкаво членство и колку симпатизери имаш, посебно пред избори баш секој сака да ја знае точната бројка на своите гласачи. Случајно од другите партии да не не проверуваат???? да не не прават вака????
како работат тие пред избори????
Мене пред некоја ден  еден пријател ми рече; ајде најди ми некои неопределени да ги земам во мојата партија..зборам за партија за која не сум симпатизер...
а не моја партија...И што е лошото овде????????????
нормално дека секој се бори за членство...
Како можеле овие од а1 да ја најават веста како притисоци, закани, ветувања....Ова не ми е јасно...
Кој притисок е, па ако некој добил вработување по партиска линија редно е и да се оддолжи на партијата..и не 15 , јас да сум премиер ќе барам по 50 луѓе да ми најдат...А ова па ветувања?? па кој не ветува пред изборизбунетост
Мислам ХЕЛОУ...........
има ли партија, политичар и лидер кои барем пред избори не ветуваат се и сешто.........
Ова се вести за луѓе со подпросечна интелегенција...па дури и тие ќе разграничат дека добиваат информации за глупости..Ништо ново и битно, и никаква вест...
СЕ ПРЕТЕРА...премногу...што би рекол газдата нивни...не

Кон врв
hariing Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Декември.2010
Поени: 33
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај hariing Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Мај.2011 во 12:20
cisto informativno da se znae,
na mojot domasen tel.

nekoja gospogja koja se pretstavi od vmrodpmne sto sve ne mi ponudi deka kje napravi samo ako obekjam i potvrdam deka kje glasam za niv. ako treba kje dojdele doma da razgovaraat, pa da mi prezentiraat , pa sto uste ne.

nema problem si baraat glasaci , samo so kaj nas stalno ima  nekoja zadkulisna rabota i posledici.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Мај.2011 во 12:51
da ne ti se javile i tebe od A1...

100% газење%20од%20смеење

Кон врв
zenmaster Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Interceptor

Регистриран: 05.Јануари.2007
Поени: 4262
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zenmaster Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Мај.2011 во 14:15
Originally posted by KINGDAVID KINGDAVID напиша:

Требало да ги легитимираат- а не да се фалат дека ќе гласаат за ВМРО на цел глас.И искрено-страшно е што сите ние ги осудуваме оние кои ја откриваат вистината а сите ние знаеме дека некои партиски активисти го прават ова што е спомнато.Значи место да осудуваме тие што прават ние ги осудуваме тие што откриваат.Дооолго ние нема да влеземе ни во ЕУ ни нигде.тага
Celta ne gi opravduva sredstvata. Mozea toa da go prezentiraat na drug nacin, a ne da manipuliraat so obicnite gragjani i da im se pretstavuvaat vo drugo ime i da ja zloupotrebuvaat nivnata doverba. Ova sto go napravi A1 e cist kriminal, pokazaa pred cela javnost demek kolku se pametni i se pretstavuvaa deka se Komunikaciskiot centar na VMRO DPMNE. Sami se namestija  не

Верувам дека исто овака размислува и Зоран Талер !
И оние покварени новинари од Sunday Times кои лажно се претставија како бизнисмени....покварени ниедни го `наместија` човекот срамно за нив.
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
Кон врв
Ninja 35 Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Февруари.2009
Локација: Macedonia
Поени: 17840
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ninja 35 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Мај.2011 во 15:39
ccc...abe sto nema da smislat vmrovcite samo da zataskaat nesto za sto i sekoj slepec znae deka e taka...site znaat za taa vmrovska praksa za 15 ili 30 gragjani koi treba da glasaat za partijata ama sega ne priznavaat za ziva glava...ne im cinel nacinot na koj gi otkrija, demek oni transparentno gi mestat onie slepci sto sekojdnevno gi priveduvaat pa sega skokaat oti niv nekoj gi nasankal...
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Мај.2011 во 15:44
Originally posted by Ninja 35 Ninja 35 напиша:

ccc...abe sto nema da smislat vmrovcite samo da zataskaat nesto za sto i sekoj slepec znae deka e taka...site znaat za taa vmrovska praksa za 15 ili 30 gragjani koi treba da glasaat za partijata ama sega ne priznavaat za ziva glava...ne im cinel nacinot na koj gi otkrija, demek oni transparentno gi mestat onie slepci sto sekojdnevno gi priveduvaat pa sega skokaat oti niv nekoj gi nasankal...

ajde ajde....ke gi proglasime sa svetci sdsm i A1......
mnogu se fini dobri i kulturni, cesni i posteni......
i sto ima losho vo toa nekoj da si bara clenstvo...збунетост

Кон врв
zenmaster Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Interceptor

Регистриран: 05.Јануари.2007
Поени: 4262
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zenmaster Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Мај.2011 во 15:47
Originally posted by MyWay MyWay напиша:

ajde ajde....ke gi proglasime sa svetci sdsm i A1......mnogu se fini dobri i kulturni, cesni i posteni......i sto ima losho vo toa nekoj da si bara clenstvo...збунетост

Нема ништо лошо ако некој бара членство.
Проблематичен е начинот на кој се прави тоа НО ти не си во состојба реално да погледнеш на моменталната состојба.

[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Мај.2011 во 15:51
Originally posted by zenmaster zenmaster напиша:

Originally posted by MyWay MyWay напиша:

ajde ajde....ke gi proglasime sa svetci sdsm i A1......mnogu se fini dobri i kulturni, cesni i posteni......i sto ima losho vo toa nekoj da si bara clenstvo...збунетост

Нема ништо лошо ако некој бара членство.
Проблематичен е начинот на кој се прави тоа НО ти не си во состојба реално да погледнеш на моменталната состојба.

Na kakov nacin zen....koj e nacinot ne mi e jasno..
gi kolat li, gi besat li...sto im pravat na lugeto.....
I jas ne sum mentalna za da ne ja sogledam momentalnata  sostojba..да

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 6465666768 84>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.