![]() |
|
Сакам да кажам..... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 648649650651652 1402> |
Автор | |
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ama si po parite , neli
![]() |
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Уште малку почнува Европско... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
СДК.............и покрај целата забава и веселба која што како и по обичај го одбележувала овај ден и празник.........најмногу жалам што мораше да го одбележи и еден човечки живот.........кој згасна според мене од необјасниви причини во сообраќајна несреќа........
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
zalam bleki
![]() ![]() |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
....ДА ДЕНЕС Е СПАСОВДЕН!
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
за некој е .......... ИЗГУБИВДЕН.......... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Блеки ај за многу години нека ти е слава
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Фала Фала блуе........ ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
....ЛИПИТЕ ВО СКОПЈЕ СЕ ПРЕКРАСНИ!!!...УБАВО МИРИСААТ..ЕДНАШ ЗА ЦЕЛА ГОДИНА!!!КОЈ ГИ ПРЕСЕЧЕ ОСТАНАТИТЕ ГЛАВА ДА МУ СЕ...
Изменето од zagor - 05.Јуни.2008 во 18:40 |
|
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
otvorivte crna hronika ? ..........
|
|
![]() |
|
....МАСОВНОТО УНИШТУВАЊЕ НА ЗЕЛЕНИЛО Е МИСЛАМ КРИВИЧНО ДЕЛО,БАРЕМ ВО ДРУГА ДРЖАВА...!..КАЈ НАС СЕ РАСПИШУВА САМО НОВ ТЕНДЕР ....
![]() |
|
|
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
SDK dzabe gi vrtam stranive
dosadno mi e upm
|
|
![]() |
|
e sto te cudi ? narodot nesto mora da jade za da prezivee
![]() |
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
jadat drva?????
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 648649650651652 1402> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |