![]() |
|
ПРАШАЊА ЗА РЕЛИГИИТЕ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6364656667 98> |
Автор | ||
zidarski ![]() Сениор ![]() Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4385 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ne razbiram shto sakash da prashash... te molam objasni...
|
||
![]() |
||
vd ![]() Сениор ![]() Регистриран: 13.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 1539 |
|
zidarski, настанот со светите кои, според Библијата, излегоа од нивните гробови кога, според Библијата, Исус умрел, е тема за себе, има многу да се разговара за тоа, има многу прашања и произлегуваат многу проблеми околу тоа, но, ќе ја оставам оваа работа со толку, со твоето објаснување со духовите.
Благодарам за објаснувањето, со почит, vd. |
||
![]() |
||
butel2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
|
Amerika koga gi sproveduva svoite "mirovni misii po svetot" bombardirajki i ubivajki lugje koi gi spasuva od niv samite, gi zapocnuva tie misii so zborovite " Gospod neka ja blagoslovi Amerika" sto vsusnost e recenica na sekoj politicar tamu.
Cunamite i site drugi elementarni nesreki sto ja pogoduvaat Amerika, neretko kaj lugjeto ovde se tolkuvani so zborovite " Tie udiraat po cel svet, no Gospod gi kaznuva " Mnogu cesto ovde sum citala kako Gospod im praka svoevidni znaci , opomeni ili kazni na lugjeto, pa sega me interesira kako vernicite od religiozen aspekt ja objasnuvaat nesrekata so helikopterot. Dali e toa bozjata kazna sto makedonija se pletka pod zakrila na Amerika tamu kade sto ne i e mestoto. |
||
![]() |
||
DAIJA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 1668 |
|
Dobro prasanje.
Iako mi padna na pamet, ja trgnav taa losa misla misla od glavata, skajki da gledam na toa kako site lugje.
|
||
О следбеници на Книгата, дојдете да се собереме околу зборот нам и вам заеднички: никого освен Бог да не обожуваме и никого да не Му здружуваме!
|
||
![]() |
||
blagorodna ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 568 |
|
1.Ја еднаш прашав ама никој сериозно ме ми одгоори, шо че бидит со девиците у рајо еднаш шом са дефлорираа...
Дал па че остана тамо, ил па че се обнова, мисља, закрпа некако? ![]() 2. Зш у исљамскио рај немет место за нусињата, то јест жените на мажишчата мусљамини? Кј са тија спомнати, не пишавте нишчо а горе долу ве чита коа имам време. |
||
![]() |
||
DAIJA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 1668 |
|
slabo citas. citaj pojke, kje ti se razjasni
|
||
О следбеници на Книгата, дојдете да се собереме околу зборот нам и вам заеднички: никого освен Бог да не обожуваме и никого да не Му здружуваме!
|
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
zoshto nikoj ne mi odgovara na prashanjeto?!,....zoshto vie stoite,( vo crkvite) kako "stebla",....a,katolicite ( i drugi),...si sedat i odmaraat kako,...lugje!
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
Halid ibn Velid ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1145 |
|
Im drzat senka od sonceto.. ![]() |
||
![]() |
||
mudzahid ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 818 |
|
Prvo nauci dobro da pisuvas, za da mozes podobro da procitas |
||
![]() |
||
butel2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
|
nieden odgovor od vernicite, a jas ke si go protolkuvam toa taka kako sto sekogas se tolkuva molcenjeto.
|
||
![]() |
||
efendija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2175 |
|
A ic da ne ne citas....najdobro ce ti bide... ![]() |
||
"Zadovolen sum Allah da mi bide Gospod,Muhammed pejgamber a Islamot vera"
|
||
![]() |
||
efendija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2175 |
|
Od verski aspekt za nesrecata so helikopterot jas ce ti recam samo edno butel:BOZJA VOLJA!-Sekoe poinakvo tolkuvanje samo ce ni gi zgolemi pretpostavkite.A mozebi i ce zapadneme vo grev. |
||
"Zadovolen sum Allah da mi bide Gospod,Muhammed pejgamber a Islamot vera"
|
||
![]() |
||
|
najlesno e da se kaze BOZJA VOLJA. ako e taka, samo BOZJA VOLJA pak ke kazam, koj znae po koj pat, mnogu nepraveden i nemilosrden e toj Bog.
Sepak mislev deka ke ima pohrabri... |
||
![]() |
||
vd ![]() Сениор ![]() Регистриран: 13.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 1539 |
|
Јас мислам ДА!
Ете бутел2, дали е ова доволно храбро? Изменето од vd - 17.Јануари.2008 во 12:30 |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6364656667 98> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |