![]() |
|
Што знаеш за мене ... !? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6364656667 464> |
Автор | |
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...vekje ne me interesira, otkako....doznav!
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Феникс ![]() Сениор ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
znam deka saka trojki
![]() |
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
a, ona pa,...kobajagi...ne saka!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
znam..ama ne sum tuzibaba
![]() |
|
vivi
|
|
![]() |
|
panter123 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 15783 |
deka e odlicna domakinka(prigotvuva prekrasni jadenja i pravi odlicni deserti)
![]() |
|
![]() |
|
Anita1 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Март.2012 Статус: Офлајн Поени: 898 |
deka e super a odamna go nema citnato
![]() |
|
jas sum jas....
|
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
дека понекогаш е многу несериозна
|
|
![]() |
|
...deka mu kidnala zenata,
![]() ....a i deka saka nekoi bugarski zborovi,... da ni gi prepishe vo nashiot ''prebogat'' makedonski !
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
знам дека точакот си го држи во подрум и го е страв ќерка си да ја качи на точак ...да се повози кај вардаров среден 2014-ти
|
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Се зема здраво за готово
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
ме треа да одиме на едно место двајцата и знам дека кога ќе одиме ќе го ''победам ''
![]() |
|
![]() |
|
Anita1 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Март.2012 Статус: Офлајн Поени: 898 |
deka stanal premnogu oszbilen
|
|
jas sum jas....
|
|
![]() |
|
знам дека не памети лозинки
|
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Многу лојален наш член,а по игра на судбината и наш зет.
![]() |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6364656667 464> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |