![]() |
|
Сакам да кажам..... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 639640641642643 1402> |
Автор | |
Cvekence ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
deka nekoi clenovi stvarno se filmat
|
|
respect my authoritaaa
|
|
![]() |
|
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
...deka Astrata, e tuka 17800 USD...e so menuvach avtomatski i ja ima vo crven varijanta so full oprema e 23000 USD...
![]() ...by the way, ima i bolji ponudi od nea...hihihiihi |
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Времево надвор е тапа... а Форумов некако ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
............That this is the hardest thing...................
|
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Надвор мириса на чај од липа
![]() |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
сакам да кажам
РУШКА....жежок асфалт...дожд (вода) липа од дрвјата...ете ти чај ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Сите сме уникати ... тоа е факат ! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Тоа и го мислев....и стално ми текнува на вицот со црногорците кога врне седат под липа .....ги мрзи да си направат чај ![]() ![]() ![]() |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
.........ne sum do tolku naivna
![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
сакам да кажам Мацо ич не си наивна
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
........se pravam ponekoj pat,zaradi zabava
![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Сакам да кажам....нее важно што некој мисли... туку што мислењето прави од него......... |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
И сакам да кажам...дека нема да одговорам на една порака.. ![]() ![]() и не требаше да ја отворам........... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Urednik ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Мај.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 104 |
Каде така по дождот.
|
|
,,НЕОПХОДНА ЖЕТВА,,
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 639640641642643 1402> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |