IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - Драг ИДИВИДИ
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Драг ИДИВИДИ

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 6263646566 100>
Автор
Порака
 Оцена: Оцена на тема: 1 Гласови, Просечно 5,00  Тема Пребарувај Тема Пребарувај  Опции за темата Опции за темата
laki_bu Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Лидер

Регистриран: 30.Ноември.2008
Локација: Germanija
Статус: Офлајн
Поени: 32100
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај laki_bu Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Август.2011 во 02:27
Drag IDI VIDI...
Do sega doagav na forum poradi zabava i tepanje vreme, ama posle nekolku procitani LP, svativ deka ova ne e mesto za zabava....Forumot nekoj ednostavno go dozivuva kako mesto za potraga po devojka...

Se izvinuvam ako nekoj bil navreden od mene ....

Ostanete mi sekogas pozdraveni....

LAKI OD VECERVA POVEKE GO NEMA OVDE NA FORUM
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
Кон врв
Kastro Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2008
Поени: 11937
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kastro Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Август.2011 во 12:00
Originally posted by laki_bu laki_bu напиша:

Drag IDI VIDI...
Do sega doagav na forum poradi zabava i tepanje vreme, ama posle nekolku procitani LP, svativ deka ova ne e mesto za zabava....Forumot nekoj ednostavno go dozivuva kako mesto za potraga po devojka...

Moram da si ja odbrana cesta I pokraj toa sto nekoi moi postovi se sokrieni (so koja cel znaat Laki I drugar mu moderator) jas pak ke se izjasnam ….
Znaci Drag IDIVIDI , drskosta na nekoi luge ja premina sekoj granica …
…..ne sum ljubitel na luge koi se krijat pozadi grbot na cesnite I postenite I na pravdina mestat drugi luge..imam obraz I dostoinstvo I ne sakam nikoj da mi gi gazi I prlja …..moze koj sto saka da pravi na forumov , toa e nivno pravo NO nema da molcam dokolku nekoj proba toa da go pravi preku mojot grb I mene da me ogrduva na pravdina , ja ne sum bil I nema da bidam niciii paravan…ne sum rchkal I ne sum provociral nikogo I sekako toa sum ocekuval I go ocekuvam od drugite …
Drag IDIVIDI ne mozam ni ova da go premolcam ,postovite se evidentni I od niv se gleda koj I so kakva namera bil I e na forumov I KOJ E VO POTRAGA I PO SHTO !!! znaci postovi ne samo od edna vecer (koj veke , pogolemiot del se izbrisani ) tuku postovi od meseci I godini unazad …Drag IDIVIDI …tie so pisuvaat so najdobri nameri I dokolku imaat cel samo druzba potoa NE GI CISTAT istite za da nema dokazi nikavi za vistinata ….
Znaci ja nema da dramatiziram I da ocekuvam sozaluvanje I da me doziveete kako zrtva I pokraj toa sto ja bev zrtvata , ja sum cesen I iskren I taka ke si go ziveam zivotot …nikogo ne sum provociral dosega ,nitu so nekoj sum se izivljaval nitu pa sakam I nema da dozvolam toa drugite mene da mi go pravat …
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)
Кон врв
kejt-d-grejt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Ноември.2007
Поени: 6228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Август.2011 во 12:16
placko!
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
Кон врв
Орка Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2008
Поени: 44580
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Орка Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Август.2011 во 12:19
Абре луѓе...Возрасни сме сите и фала богу колку толку ум у глава имаме...
Зошто мора да се повторуваат вакви приказни...
Дискредитирање,клеветење...мислам јавно.
Верувам се може да си кажете на ЛП,и доволно имате сенс
колку и да се преплетени работите како овој вид на комуникација функционира...
Никој овде некому ниту ќе суди,ниту некому страна ќе фаќа...Но сеирот нема да ви го испушти...
Едноставно сами си го правите времето кое на компјутер би требало да ве изрелаксира а не да ве напнува...
Ајде Кастро четирите збора укочија пиво нема кој да точи
А ти Лаки шо се правиш фраер на кого сега јас да пишувам ЛП....барем МСН да дадеше
Кон врв
Kastro Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2008
Поени: 11937
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kastro Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Август.2011 во 12:27
Orka sosema si vo pravo ...ovoj pat ne mozev da se vozdrzam ...so godini sum na forumov i so nikogo se nemam zamereno ...No ova sto se sluci ja premina crvenata linija...ne se izjasniv so cel clenovite da fatat strana ili da mu sudat nekomu ednostavno mi pukna filmov od sekakvi intrigi i spletakrii....

Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)
Кон врв
MyWay Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Регистриран: 05.Септември.2008
Локација: Aruba
Поени: 23914
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Август.2011 во 17:16
Drag idivivi...ova mi e deja vu

jas mislam deka ke vi pomine i na dvajcata..

Kastro e ovde...a LAKI gledaj i ti kako mene da te drzi lutina....dva tri dena...

ami treba li da snimam jas vo aktivnite...a baska i na Orka mu falis kako sto citam

i avatarot si go smenil...aloo jas pa ednas staviv crn...samo crna boja.....ama se vrativ zaradi nekoi luge pak i pak si staviv nov...isto kako Lesi sme site

Изменето од MyWay - 30.Август.2011 во 17:17

Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ......

Кон врв
Ninja 35 Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Февруари.2009
Локација: Macedonia
Поени: 17840
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ninja 35 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Август.2011 во 16:37
ccc...go ostaviv nekolku dena sam i odma se skaral so drugarcinjata...
Sega ke mora da go nosam na Pivo fest za da se smiri...
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
Кон врв
Renatax Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Декември.2008
Поени: 11613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Август.2011 во 16:44
Originally posted by laki_bu laki_bu напиша:

Drag IDI VIDI...

Ајде бре Лаки не биди толку сензитивен,па што ако некој си  барал/нашол девојка овде,не е тоа причина да се лутиш.

Ајде враќај се назад....еве бакнеж од мене.голема%20насмевка
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.

Кон врв
Ninja 35 Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Февруари.2009
Локација: Macedonia
Поени: 17840
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ninja 35 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Август.2011 во 17:01
senzitiven...
Kako ne mi teknalo do sega...sega ke go kazam na celo maalo...
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
Кон врв
Renatax Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Декември.2008
Поени: 11613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Август.2011 во 17:06
Абе па.....види гоизненадување.....се уби од смеење,па нели е хиперсензитивен штом за ваква работа го напушта форумов?
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.

Кон врв
MyWay Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Регистриран: 05.Септември.2008
Локација: Aruba
Поени: 23914
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Август.2011 во 23:26
Originally posted by Ninja 35 Ninja 35 напиша:

senzitiven...
Kako ne mi teknalo do sega...sega ke go kazam na celo maalo...

sedi miren deeee ..........

nemora na celo...samo na pola

Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ......

Кон врв
zamislena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јануари.2010
Поени: 14566
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zamislena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Август.2011 во 23:33

Драг  Идивиди ...
И вечерва ќе биде  интересно ..така ми се чини .....
а гледам исто така дека во последно време , темава
како да ја зафатил ...ураганот ... ...замисленост
Кон врв
Valerija Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Поени: 105588
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Август.2011 во 23:49

DI..

Ne e ova spanska serija...

kje ima li kraj...???

Od edna obichna banalost se digna prashina,...nepotrebno!!
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
Кон врв
sneska_v Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јуни.2009
Поени: 3455
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sneska_v Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Септември.2011 во 19:05
drag idividiглупчо sto e ova sto citam......... dragi forumgjii od forumot si zaminuvaat.........jas vistina sum golema spanka.зевање........ama ne znam sto da kazam na ova.збунетост.........ke kazam samo edno......forumot idividi e dobar forum......sepak ne moze da funkcionira bez clenovi.................
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 6263646566 100>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 2,660 секунди.