|
X Фактор |
Внеси реплика | страница <1 6162636465> |
Автор | |
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ти пророчица да не си еванџелина?
Не бил перфектен,немал светски талент,нема да направи светска слава. Демек некои немаат поим од музика,од таленти..па се покориле на талентот на некој градежник од Виена? Иронија за жал има во твоите постови. Не само денес,него и во претходните наврати. А тема за Даниел,нема да отвараме во ниеден пдф пошо доволно простор има на веќе постоечката А ти дека си талентирана за многу нешта и дека знаеш се и сешто,тоа никој не ти го оспорува. Изменето од Valerija - 30.Март.2014 во 18:59 |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вале, пророчица не сум, не сакам ни да бидам. Очигледно е дека на третина Македонија им се допаѓа, на третина не им се допаѓа а на третина им е сеедно, јас спаѓам во последнава Ако на некого не му се допаѓа некој и нема намера да го воздигнува, апсолутно никој нема право да му замери за тоа Темава ако гледам добро е за Х-Фактор, а ако пребројам подобро сигурно 70% од коментарите се од тебе и од Кастро, така да немам намера да се разубедувам со лица кои случајно се музички експерти и работат на тоа поле, или евентуално се роднини, пријатели или нешто трето со Кајмакот И да, има потреба очигледно од тема за Кајмаковски затоа што оваа е општа за Х-Фактор и е веќе загушена. Никаде не сум рекла дека сум талентирана за било што, ако најдеш слободно сподели го тоа со останатите. А до тогаш немам намера да полемизирам на темава, затоа што и ти самата го знаеш Модераторскиот кодекс подобро и од мене. Поздрав.
Изменето од evangeline - 30.Март.2014 во 19:04 |
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
Valerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Музички експерти не сме.
Случајно знаеме да почитуваме нешто добро и квалитетно. Случајно не знаеме да плукаме по она наше и вредно. Само сме фанови на Даниел. Ништо повеќе
|
|
|
|
BIBI_G_3
Модератор СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 21.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 2372 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако на некого не му се допаѓа,апсолутно нема право да замерува на оние на кои им се допаѓа и кои се радуваат на неговиот успех.
Ниту сум експерт,ниту музички образувана,сепак,мило ми е за дечкото, покажа што умее,беше меѓу најдобрите таму и победи... сосема ми е доволно да се радувам за него,посебно што е скромно момче,момче кое не се срами ни од своето потекло ниту пак од она што е-градежен работник... а што впрочем е важно што е по занимање? Гласав за него,да... ниту ќе осиромашам ниту пак ќе гладувам без тие стотина денари... ќе победеше и без моите гласови ,верувам и убедена сум во тоа,сепак,сакав да гласам и гласав... и врескав на тераса кога победи,и се радував како јас да сум победила и навистина бев пресреќна за него. а за она што полемизиравте,дека деца го пречекале... имаше и повозрасни,не беа само деца...а и зошто да не? па им личи,млади се... на што ќе личи јас со моите 39 да излезам таму и да се трескам од земја и да врескам и да се туркам да го гушнам или автограм да му земам??? не личи,нели? |
|
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pametno kazanooooooooo
|
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па може да отворите тема за Даниел во пдф Музика. Мислам дека ќе направи кариера дечкото, затоа што знае што сака. И посоодветно ми е да ја следиме таму, отколку во Медиуми.. |
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е па додека ја преместите..ако ја преместите темава ... еве овде
Над 4.000 фанови му приредија спектакуларен дочек на Даниел Кајмакоски во неговото родно Мислешево, кои го дочекаа победникот на Х-фактор со овации и громогласен аплауз.Тој не криејќи ги своите солзи, многу пати им заблагодари за поддршката и ги почести со неколку настапи во живо. Исто така дел од присутните имаа можност да се фотографираат и да земат негов автограм, јавува OhridNews.com. Иако организацијата на дочекот беше на завидно ниво, лицата кои беа задолжени за обезбедувањето на настанот, ја имаа најтешката задача, бидејќи еуфоријата по Даниел беше огромна и едвај се одржуваше редот во публиката. Даниел од срце им заблагодари на своите сограѓани, велејќи дека тука се чувствува најубаво. -Благодарам многу на организаторот за овој прекрасен дочек, за оваа прекрасна торта. Овде и сега ги доживувам најемотивните моменти. Имав повеќе трема пред доаѓањето дома, отколку на финалето на Х-Фактор. Таму бев многу опуштен, а овде помеѓу најблиските, пријателите и своите луѓе имам чувство што не можам да го опишам со зборови, тоа е нешто посебно, едноставно многу прекрасно чувство, изјави Даниел пред новинарите. Тој најави дека во Македонија ќе остане до понеделник и за тоа време ќе се обиде да оствари контакт со што повеќе фанови. -Моментално зедов малку одмор, за да дојдам дома да се одморам, да ги соберам впечатоците, да ја почувствувам победата, да ја споделам радоста со мојот народ. Ќе бидам до понеделник во Македонија, а за тоа време ќе се обидам да се појавам секаде каде што ќе можам. Сакам да одам во Охрид, во Битола, во Струмица и секаде каде што ќе успеам, рече Даниел. Тој најави дека по краткиот одмор се враќа во Белград и започнува со работниот ангажман. -Ќе започнам интензивно да работам на мојата кариера, сакам максимално да се посветам. Откако ќе се потпишат сите потребни договори, се надевам дека ќе може да ја издадеме првата песна. Жељко Јоксимовиќ ми ја понуди неговата помош и се надевам дека на мојот албум ќе имам една песна од соработката со него. И Кристина Ковач и Кики ми понудија помош, па можеби ќе остварам и некоја соработка со нив. Но се уште ништо не се знае точно и со сигурност, прво треба да се изберат песните, сакам да бидат добри и тоа е најважното, објаснува Даниел. Даниел нагласи дека се уште не се смета за ѕвезда. -Не се чувствувам уште како ѕвезда, можеби сум популарен победник на Х-Фактор, ама има уште многу работа. Оваа победа треба да се оправда и многу е важно да ја срушиме таа бариера во главите дека победниците на овие натпревари остануваат најуспешни. Многу ми е важно да ја оправдам довербата од фановите и сите кои ме поддржуваат. Па здравје доколку имам успешни песни и концерти тогаш ќе можам да кажам дека сум некоја мала ѕвезда, објаснува тој и потенцираше дека со тоа што ќе работи во Белград, не значи дека засекогаш ќе остане таму. -Јас ќе одам секаде каде што ме води музиката и среќата која ми ја носи музиката. Мислам дека за сите во Македонија е многу важно да го следам тој пат, а каде и да сум, мојот дом и мојата земја ќе биде Македонија, завршува Даниел. |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се ОК, ама секоја втора-трета изјава му е нешто во врска со Тоше. Самиот наметнува споредба со него, па после не сакал да го споредуваат. Е ова не ми се допаѓа кај него. Да се дистанцира од ваквите споредби и да си ја проба кариерата со свој личен печат и имиџ кој не мора да потсетува на никој друг. Даниел Кајмакоски: Тоше ме научи дека се е можно! |
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
многу ми е забавно кога кај нас ќе се избаци некоја нова јавна личност и сите веднаш добиваат поетски нагони и ги задоволуваат до следниот момент...
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
Еден виц за Даниел Од кај излегло презимето „Кајмакоски“ на стружанецо Даниел Кајмакоски? Прабабаму и прадедому на Даниел биле прилепчани. Еден ден прабабаму сварила грав со ребра. Го клала граво на маса да јадат и му рекла на мажотје:
- Пази мажу коски мождима во граво!! Тој се исплашиш и наеднаш извикал на цел гас: - Кајма коски? Кајма коски? |
|
Crna Arapina
Сениор Регистриран: 14.Ноември.2013 Статус: Офлајн Поени: 575 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ahahahahah
|
|
Train hard,Fight easy !
|
|
karaoglu
Сениор Регистриран: 25.Март.2014 Статус: Офлајн Поени: 244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
uste li gledate vakvi detski raboti
|
|
BIBI_G_3
Модератор СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 21.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 2372 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не гледаме веќе...заврши сезоната, не ради друго
|
|
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
|
Valerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Првиот албум на Даниел ќе се појави во јуниОткако победи на првиот регионален „Х-фактор Адриа“, Даниел ја посети својата родна Македонија, имаше средби со многубројни фанови, се одмори и сега повторно е вратен во Белград каде веќе ги одбира песните за првиот албум. Од она што досега се знае сигурно е дека ќе има 3 негови авторски композиции, повеќето песни ќе бидат од странски автори, а ќе има и од неколку домашни. Според последните најави се очекува првиот албум да излезе во јуни. Фановите се нетрпеливи и едвај чекаат да ги слушнат првите песни од својот миленик, да ги пеат заедно со него и што поскоро да го видат на концерт. Даниел ужива додека снима во студиото во Белград, возбуден е за секоја нова песна, а сигурно пристигнуваат илјадници понуди, бидејќи секој би сакал да соработува со моментално најголемата музичка ѕвезда на Балканот! |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 6162636465> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |