![]() |
|
BREAKING NEWS......!!! |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6162636465 75> |
Автор | ||
zmejko_zmejko ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Април.2008 Локација: Djibouti Статус: Офлајн Поени: 242 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
hahaha ... ova se samo insinuacii no ce preminam preku niv ... od pocit sto si ednostavno , dama .... tuku , ne mi odgovori za kakvi ideoloski mislenici se raboti i za kakva ideologija stanuva zbor ? ..... sepak , citas deka sum zmejko pa uste na kvadrat
![]() |
||
![]() |
||
AlbanianGirl ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Февруари.2008 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: 495 |
|
ех...сите нас не буни нешто,,,но не грижи се,,,знам дека ти си соработувал во интерес на државата
![]() |
||
You think I am a devil. But only because I have lived in hell. I want to get out.
|
||
![]() |
||
zmejko_zmejko ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Април.2008 Локација: Djibouti Статус: Офлајн Поени: 242 |
|
vo vrska so listicinjata ... toa me buni
![]() |
||
![]() |
||
|
znaci , kako vo ednoumieto
![]() |
||
![]() |
||
AlbanianGirl ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Февруари.2008 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: 495 |
|
е е е,,,,,многу си прашуваш....подобро е повеке размисли,,,,малку прашувај....
![]() мислам дека сега требаше да се појавуват некакви листчиња ,,незнам што,,,, ![]() |
||
You think I am a devil. But only because I have lived in hell. I want to get out.
|
||
![]() |
||
|
koga velis " sorabotuvale so sistemot" , te molam preciziraj za kakva sorabotka stanuva zbor .... dokolku bile verni i primerni gradjani na drzavata vo koja ziveele i vo koja tvorele i rabotele , dali spored tebe toa znaci predavstvo ? i dokolku e predavstvo , kogo izdale i sto ?
![]() |
||
![]() |
||
|
Сега дали ке го поделиш моето мислење тоа си е твоја работа,,,друго е да зборуваме за сонови,,,друго е да ја согледаш реалноста....
Јас ти зборувам лично за моето семејство..каде што сите постари членови се школувале,,,,и од нивното искуство произнесувам мислење за тоа дали условите биле мрачни или светлосни ,,,а ти си упорна во твојата заблуда,,,,,,освен .... ![]() П.с ... не знам кај си најде врска меѓу интелектуалци и квази богаташи....па да ги спомнуваш тука,,,, |
||
|
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
...zal mi e shto ke te razocaram...i nema da go podelam tvoeto mislenje deka Makedonija... i sistemot prethoden... malcinstvata gi drzele vo mrak...jas ne sum od mnozinstvoto....tuku sum on malcinstvata... samo shto moeto malcinstvo nikogash ne zema pushka vo raka... da gi ubeduva drugite deka e obespraveno... naprotiv so rabota...so ucenje.. so misionerstvo... so pesna... so dobro za rodnata zemja... a ne so separacija go zivee zivotot.... Site onie koi sakaa mozea da stanat Starova... Murati... i mnogu ...mnogu drugi familii... uceni... ceneti... i ne mislam deka nekoi od segashnite "kvazi bogatashi" nekogash ke go dostigne dostoinstvoto na tie... zatoa shto skoroevizmot....ostanuva skoroevizam....nieden clen na tie familii nema da iznajmi skuter... i da gi prska gostite na plaza... kako shto go pravea Tacevci... letoto vo Ohrid... e za toa zboruvam... ne za Albancite... za koi ti zboruvash... Изменето од mamamd - 24.Април.2008 во 19:58 |
||
![]() |
||
kire_nedelkov ![]() Сениор ![]() Регистриран: 23.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1228 |
|
da da... mnogu se potrebni nacionalisti. prasaj gi samo semejstvata na 60 milioni zrtvi na nacizmot.
|
||
![]() |
||
|
Ponekogash se potrebni i nacionalisti,,,bidejki da ne beshe toj "nacionalizam" deneska ke ostanevme samo so onie semjestva,,,koi mozhat da se brojat niz prsti,,,si se prashala li zoshto e toa taka??? blagodarenie na tie nacionalisti deneska ke mozheme da imame poveke “Starova”..”Murati”,,,i drugi takvi semejstva,,,, sekade niz istorijata sodejstvuvaat megju sebe dve sili,,,edni na uloga na realizatori,,,drugi krojachi na planovi.... ...nekako mnogu bezvrska mi doagja da ti zboram za toa kako bilo vo minatoto,,koga veruvam deka ti treba da znaesh podobro od mene,,,no ete,,,poveli da ja prashame baba mi koja se shkoluvala vo "dalechnoto minato",,pa taa ke ni raskazhuva dali bile "mrachni",,,ili "svetlosni"...uslovite za nea,,,, |
||
|
||
![]() |
||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
|
Бидејки се е релативно и секој според свои критериуми нели, токму тоа и го сторив.
А за да коментираш нешто или некоја личност и да не бидеш погрешно сватена, треба да бидеш информирана мила. Поздрав |
||
![]() |
||
|
аиии,,,гледам сите сте ме разбрале погрешно,,,кога реков дека сум била мала,,,не ми беше поентата да се одбранам,,,или да се оградам од таквиот чин..итн,,,туку Моира зборуваше за искреноста на А.А во врска со комуникеата,,,,и јас добро одговорив дека неможам да зборувам за нив пошто не знам,,,сега веке друга работа е тoa што некој уште од бебенце се занимавал со политика,,,а инаку баш би сакала да ги видам,,,па тогаш можеби би коментирала,,, нормално.....ги има ли некој комуникеата да ги постира тука???
П.с. Моира,,,секако дека имаш право да изнесеш свое мислење,,,но немаш право да осудуваш....и да зборуваш за тоа кој заслужува почит а кој не,,,бидејки реков тоа е релативно нешто,,,секој свои критериуми,,,,за да оцени што е тоа почит.... |
||
|
||
![]() |
||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
|
И јас истотака дадов свое мислење, со тоа што објаснив зошто не го сметам за единствениот ''политичар'' кој заслужува почит, туку за нешто сосема друго, или пак сметаш дека мене правото на мислење и коментирање на ваши постови ми е ускратено....? Патем очигледнo ти требаше некој да ти ја освежи меморијата или пак да ти каже и да научиш дека постојат комуникеа во кој тој толку убаво се промовираше во ''политичар'' кој заслужува почит....но ти, мала си била, па не знаеш за нив....те разбирам во целост....познат ни е тој одговор....ништо ново...... Изменето од moira - 23.Април.2008 во 23:28 |
||
![]() |
||
kire_nedelkov ![]() Сениор ![]() Регистриран: 23.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1228 |
|
bas taka. ![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6162636465 75> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |