IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Штосеви, вицеви...
  Активни теми Активни теми RSS - Вицотека
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Вицотека

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 6061626364 240>
Автор
Порака
jasmina* Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Декември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 83
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај jasmina* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Декември.2007 во 01:01
Originally posted by LAV LAV напиша:

Отишол Цветко на часови по падобранство. Скока Цветко од авион, ја тегне рачката, а падобранов не се отвара, и плеснува на земја....- Ебате падобранот ебате, очи ќе си истерам !!!

SRCE
Кон врв
IQ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Регистриран: 11.Декември.2007
Поени: 12382
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2007 во 03:03
kako se vikaat ivica i marica na angliski?
EDGE and THE POLICE VAN
Кон врв
Josefina_m Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Октомври.2007
Локација: United Kingdom
Поени: 608
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Josefina_m Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2007 во 06:33

- Sta je brak?

- Brak je lutrija u kojoj muskarac stavlja na kocku svoju slobodu, a zena svoju srecu!

zivej go zivotot najdobro sto znaes
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Josefina_m Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2007 во 06:34

Sreten se vraća sa godišnjeg odmora. Carinik ga upita:
- "Cigarete, alkohol, kafa..."
- "Hvala, nije potrebno. Puni su mi koferi!", odgovori mu Sreten.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Josefina_m Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2007 во 07:08

Znate od kada je crnogorac lenj ?

Od kada mu je Bosanac rekao " Sedi bolan da ti objasnim"

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Josefina_m Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Декември.2007 во 06:26

Ulazi neki covjek u restoran, kad ono tamo sami penzioneri. Jos sa vrata covjek povika:
- "Zdravo lavovi!"
Svi sute. On ponovo viknu:
- "Zdravo lavovi!", ali sad glasnije. Kad vidje da penzioneri jos uvijek sute covjek se iz sveg glasa prodera:
- "ZDRAVO LAVOVI!"
Na to mu jedan stari dedo odgovori:
- "Sta se bolan deres, nismo mi lavovi".
A covjek:
- "Kako niste kad svaki dan jedan od vas rikne?"

Кон врв
ZeZnAtA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Регистриран: 26.Мај.2007
Поени: 19172
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Декември.2007 во 13:07
sto e toa:      dolgo e 15sm. i zenite najmogu go sakaat vo raka?

pogledni dolu!

ne,ovde biseru!намигнување

(maku podole)

banknota od 100 evra!!!голема%20насмевка
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
Кон врв
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Декември.2007 во 02:21
...zena mu na komshijata chistela toalet i se liznala napraila shpaga i fatila vakum, trgal trgal choekot ama ne biva - nemrda od mesto, sto da prai go viknla prviot komshija i ovoj doshol, dobro poglednal ja analiziral situacijata i reshil da dejstvue...ja fatil zena mu na komshijata za "sifonite" i pocnal da prai blaga masaza...arno ama komshijata na toa burno reagiral i doshlo do verbalna raspravija...

"STO PRAISH BE KOMSHI, JA NE TE VIKNAV DA JA DRAPASH ZENA MI BE...лутина

"KOMSHI NE SE SEKIRAJ, SVE E POD KONTROLA, SEA DA SE NAVLAZNI MALCE I KE JA IZBUTKAME ZAEDNO OD PLOCHKIVE NA TOALETOT U PREDSOBJE NA PARKETOT, PA BOGATI NEMA DA KRSHIME PLOCHKI SEA U OVA VREME- PARKETOT POLESNO SE VADI"...изненадување

газење%20од%20смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Josefina_m Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Декември.2007 во 06:10

Kako pandur peca? ... Uhvati jednu ribu i bije je dok ne prizna gde su ostale.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Josefina_m Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Декември.2007 во 06:11

Hodaju dva pimpeka ulicom i vide k*rton:
- "Vidi!!! Casper!"

Кон врв
ZeZnAtA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Регистриран: 26.Мај.2007
Поени: 19172
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Декември.2007 во 09:58
Originally posted by ...Well... ...Well... напиша:

...zena mu na komshijata chistela toalet i se liznala napraila shpaga i fatila vakum, trgal trgal choekot ama ne biva - nemrda od mesto, sto da prai go viknla prviot komshija i ovoj doshol, dobro poglednal ja analiziral situacijata i reshil da dejstvue...ja fatil zena mu na komshijata za "sifonite" i pocnal da prai blaga masaza...arno ama komshijata na toa burno reagiral i doshlo do verbalna raspravija...

"STO PRAISH BE KOMSHI, JA NE TE VIKNAV DA JA DRAPASH ZENA MI BE...лутина

"KOMSHI NE SE SEKIRAJ, SVE E POD KONTROLA, SEA DA SE NAVLAZNI MALCE I KE JA IZBUTKAME ZAEDNO OD PLOCHKIVE NA TOALETOT U PREDSOBJE NA PARKETOT, PA BOGATI NEMA DA KRSHIME PLOCHKI SEA U OVA VREME- PARKETOT POLESNO SE VADI"...изненадување

газење%20од%20смеење

Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
Кон врв
Vicko Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Декември.2007
Поени: 67
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vicko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Декември.2007 во 00:05
си бил некој човек и отишол да си купи батаци.
Имало амерички и словенски.
-Колку пари се батациве?
=Словенските се 140 а Американските 50.
-А зашто Американските се толку евтини.
=Па имаат сида.
Се мислел човекот некое време и одлучил.
-Дајте ми Американски, ке ги јадам нема да ги ебам.
Кон врв
NiNa1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Love and peace

Регистриран: 07.Август.2007
Локација: Macedonia
Поени: 13795
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NiNa1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Декември.2007 во 12:44
Фатил некој селанец златна рипка и оваа му рекла :
- Добар селанецу, пушти ме и ќе ти исполнам три желби.
- На кого бе ти селанец - рекол овој и ја задавил.
Летале Србин, Словенец и Македонец со авион, кога наеднаш откажале моторите и почнал да паѓа авионот. Се вртат тројцава и гледаат само два падобрана. Словенецот вика:
- Слушајте луѓе, ние сме мала држава, плус најпаметни, јас мислам заслужувам еден падобран.
- У право си - вика Србинот, грабнува еден падобран, му го дава на Словенецот и овој скока.
- Шо прајме сега, ние сме двајца, а само еден падобран - прашува Македонецот.
А Србинот одговара:
- Не бери гајле, имаме два падобрана. На Словенецот му дадов празна торба, он е паметен, до доле ќе смисли нешто.
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Декември.2007 во 12:50
Se vozi babicka vo taxi i celo vreme potpivnuva od flasa, a taksistot si misli : Sto li pie babickava od flasata, mnogu cesto potpivnuva.
 - Zastani tuka sinko da kupam nesto vo prodavnica.
I za toa vreme taksistot nategnal od flasata da proba sto ima vnatre. Glb !...na nisto ne me potsetuva, si misli on...Blb !...uste ednas...Glb !...ide babickata...i si sednal kako nisto da ne bilo. I prodolzile da se vozat. Babickata pak nategnuva od flasata i taksistot ne mozel veke da izdrzi :
 - Babicke, sto toa tolku cesto potpivnuvas od flasata ?
 - Abe sinko, ne potpivnuvam, tuku potpljuknuvam oti sum tuberkulozna.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 6061626364 240>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,320 секунди.