|
Вицотека |
Внеси реплика | страница <1 6061626364 240> |
Автор | |
jasmina*
Група Регистриран: 16.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 83 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kako se vikaat ivica i marica na angliski?
EDGE and THE POLICE VAN |
|
Josefina_m
Сениор Регистриран: 16.Октомври.2007 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 608 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
- Sta je brak? |
|
zivej go zivotot najdobro sto znaes
|
|
Josefina_m
Сениор Регистриран: 16.Октомври.2007 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 608 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sreten se vraća sa godišnjeg odmora. Carinik ga upita: |
|
|
|
Josefina_m
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Znate od kada je crnogorac lenj ? Od kada mu je Bosanac rekao " Sedi bolan da ti objasnim" |
|
|
|
Josefina_m
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ulazi neki covjek u restoran, kad ono tamo sami penzioneri. Jos sa vrata covjek povika: |
|
|
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sto e toa: dolgo e 15sm. i zenite najmogu go sakaat vo raka?
pogledni dolu!
ne,ovde biseru!
(maku podole)
banknota od 100 evra!!!
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...zena mu na komshijata chistela toalet i se liznala napraila shpaga i fatila vakum, trgal trgal choekot ama ne biva - nemrda od mesto, sto da prai go viknla prviot komshija i ovoj doshol, dobro poglednal ja analiziral situacijata i reshil da dejstvue...ja fatil zena mu na komshijata za "sifonite" i pocnal da prai blaga masaza...arno ama komshijata na toa burno reagiral i doshlo do verbalna raspravija...
"STO PRAISH BE KOMSHI, JA NE TE VIKNAV DA JA DRAPASH ZENA MI BE... "KOMSHI NE SE SEKIRAJ, SVE E POD KONTROLA, SEA DA SE NAVLAZNI MALCE I KE JA IZBUTKAME ZAEDNO OD PLOCHKIVE NA TOALETOT U PREDSOBJE NA PARKETOT, PA BOGATI NEMA DA KRSHIME PLOCHKI SEA U OVA VREME- PARKETOT POLESNO SE VADI"... |
|
Josefina_m
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kako pandur peca? ... Uhvati jednu ribu i bije je dok ne prizna gde su ostale. |
|
|
|
Josefina_m
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Hodaju dva pimpeka ulicom i vide k*rton: |
|
|
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
Vicko
Група Регистриран: 28.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 67 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
си бил некој човек и отишол да си купи батаци.
Имало амерички и словенски. -Колку пари се батациве? =Словенските се 140 а Американските 50. -А зашто Американските се толку евтини. =Па имаат сида. Се мислел човекот некое време и одлучил. -Дајте ми Американски, ке ги јадам нема да ги ебам. |
|
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
- Слушајте луѓе, ние сме мала држава, плус најпаметни, јас мислам заслужувам еден падобран. - У право си - вика Србинот, грабнува еден падобран, му го дава на Словенецот и овој скока. - Шо прајме сега, ние сме двајца, а само еден падобран - прашува Македонецот. А Србинот одговара: - Не бери гајле, имаме два падобрана. На Словенецот му дадов празна торба, он е паметен, до доле ќе смисли нешто. |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se vozi babicka vo taxi i celo vreme potpivnuva od flasa, a taksistot si misli : Sto li pie babickava od flasata, mnogu cesto potpivnuva.
- Zastani tuka sinko da kupam nesto vo prodavnica. I za toa vreme taksistot nategnal od flasata da proba sto ima vnatre. Glb !...na nisto ne me potsetuva, si misli on...Blb !...uste ednas...Glb !...ide babickata...i si sednal kako nisto da ne bilo. I prodolzile da se vozat. Babickata pak nategnuva od flasata i taksistot ne mozel veke da izdrzi : - Babicke, sto toa tolku cesto potpivnuvas od flasata ? - Abe sinko, ne potpivnuvam, tuku potpljuknuvam oti sum tuberkulozna. |
|
Внеси реплика | страница <1 6061626364 240> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |