|
Плавуши |
Внеси реплика | страница <1 606162 |
Автор | |
bilokoja
Група Регистриран: 24.Септември.2013 Статус: Офлајн Поени: 68 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kako plavusa davi pederi: Gi navlekuva vo banja polni kads i stava si slika od svoj polov organ na dno a ona se sminka u meguvreame
Изменето од bilokoja - 13.Октомври.2013 во 11:58 |
|
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си разговараат на телефон две плавуши:
- Абе знаеш денес го пратив маж ми да оди да купи компири ама се случи трагедија. - Каква трагедија? - Го згази кола!!! - И што ќе правиш сега?! - Веројатно ориз. |
|
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Плавуша оди на преглед кај гинеколог.
- Докторе, бремена сум веќе трет месец, а немам стомак... Докторот: - Портокали јадете ли? - Не, а треба ли? - Треба! После три месеци плавуша оди пак на преглед. - Докторе, бремена сум веќе шести месец, а немам стомак... Докторот: - Банани јадете ли? - Не, треба ли? - Треба! После три месеци плавушата пак оди на преглед: - Докторе, треба да родам а немам стомак... Докторот: - А односи со партнерот имате ли? - Не, а треба ли? |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Плавуша оди на посета кај својот маж кој се наоѓа во затвор. Потоа оди кај началникот на затворот и го моли: - Не можете ли да му најдете на маж ми некоја полесна работа? - Каде полесна од тоа? Тој им лепи марки на писмата! - Чудно, мене ми се пожали дека копа подземен тунел |
|
janevzoran1
Сениор Регистриран: 21.Јануари.2014 Статус: Офлајн Поени: 129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Влегува плавуша во уметничка галерија, и му вели на продавачот:
- Сакам нешто во масло, ама поевтино; Продавачот и' покажува слика од 1 000 евра, а плавушата вели: - Ми се свиѓа, но ако има нешто поевтино ! Продавачот и' покажува слика од 500 евра, а плавушата вели: - Ми се свиѓа, но ако има нешто поевтино ! Продавачот и' покажува слика од 100 евра, а плавушата вели: - Ми се свиѓа, ама ако има нешто поевтино ! Тогаш, продавачот и' вели: - Во тој случај госпоѓице, ви препорачувам да одите во дуќанон отспротива - они имаат сардини; |
|
Schatzii7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
sikter
Сениор Регистриран: 01.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 650 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
................................... ................................................................................. ................................................................................ ................................................................................... ................................................................................ . |
|
Schatzii7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дечко треба да купи поклoн за роденден за својата девојка - плавуша, па ја прашува:
- Што сакаш за роденден? - Мобилен! - Може IPhone? - Да да! - А 4 или 5? - Не бе, еден доста е. |
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
BIBI_G_3
Модератор СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 21.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 2372 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ќерка плавуша: -Мамо, многу го сакам !
-Кажи му ! -Мууу! |
|
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,,,zošto plavuša nosi na vratot ĉaška jogurt,,
,,oti na čaškata pišuva dukat. , |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На плавуша и стига писмо од банка и со големи букви пишува:
- ПОСЛЕДНО ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ! Плавушата: Фала богу ќе ме остаат на раат... |
|
bond....james b
Сениор Регистриран: 10.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a moze slika samo :
|
|
You live only ONCE!
|
|
Внеси реплика | страница <1 606162 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |