IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - Драг ИДИВИДИ
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Драг ИДИВИДИ

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 6061626364 100>
Автор
Порака
 Оцена: Оцена на тема: 1 Гласови, Просечно 5,00  Тема Пребарувај Тема Пребарувај  Опции за темата Опции за темата
volkswagen Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Регистриран: 18.Ноември.2008
Статус: Офлајн
Поени: 4820
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2011 во 14:36
Драг Идивиди... само што сакам сега е да земам брусалица , да легнам под кола и да заборавам на се што ме опкружува...
Ексик веќе и манџи и питулици , нека заврши ова школово и да си станам онај стариот фолки што воопшто ништо не го занима освен колата.... не знаеш колку ми беше убаво такатрепкање  голема%20насмевка голема%20насмевка голема%20насмевка
Кон врв
Tiggy Vicious Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Регистриран: 27.Октомври.2009
Поени: 6238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јуни.2011 во 11:21
Драг идивиди...
ај ем бек.
Чисто од досада...
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јуни.2011 во 19:29
драг идивиди... т. е.. тиги..
Благословена да си , бе , муци... во најголемата криза за членови ти идиш тука како месијаплазење големо%20гушкање големо%20гушкање
Кон врв
Lithium Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Декември.2008
Поени: 9407
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lithium Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јуни.2011 во 01:22
Драг идивиди

не знам што да ти пишам веќе...се потрошив бе ...
На запад ништо ново ...

Вечер одам на Бијело Дугме и Црвената ми јабука.
Ќе пеам додека ме држи гласов и ќе рипам додека не ме заболат нозеве ....

ајт чао, се читаме в понеделник!

Изменето од Lithium - 04.Јули.2011 во 04:04
You think you are perfect? Well, try walking on water...
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јуни.2011 во 23:05
Драг Идивиди.... 3 месеци бато... 3 месеци златеееен...
Готово , фајронт... од утре сериозно си се фаќам за алатите и не ме занима апсолутно ништо друго....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lithium Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јуни.2011 во 12:56
Драг идивиди

Концертот беше ..... уууууф Сакам пааааааак
Се препотив, нозеве ме болеа на крајот, ама најважно е дека игравме вака:

И вака:

А се дерев вака

Ај хев ту гоу ....

Адиос ...

напиле се улице ...

Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јуни.2011 во 13:18
Драг Идивиди... ај да ти се исплачам бее...

Ама не оди ова вака... По моја вина дојдов довде. Сите нешто глумат визионери а од дома мама и тато му кажуваат како треба. Јас пак , точак, само по мое си ја терам и никако не ми фаќа умиот дека треба подалеку малце да гледам од ова „денес“.   И ете , точак еден, се радосен си?
Ој сеа , ене ти го моторо ....   играј си со него , прај шлајфки на песок... будала еден...

Така ти треба ко заглавуваш во асоцијални ствари.... цреп еден

Ете сега , убаво си се искарав, ќе си се помислам малку и ќе си се средам... тенку мил мојголемо%20гушкање
Кон врв
FeaR Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
False Evidence Appearing Real

Регистриран: 15.Септември.2009
Поени: 5307
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај FeaR Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јуни.2011 во 23:00
drag idi vidi znaci mnogu mrazam so ovaka smotano, zbuneto izgubeno pak se cuvstvuvam...znaci taman mislev deka pocnav od pocetok deka sum pocnal da osekam kon nea nesto deka sum napraivil cekor napred ali nis ete po nekoe vreme svatif deka ne e taka  deka i so ovaa isto kako so prethodnata znaci momentalno ovie sto mozam da gi imam i so tie so se muvam ponekad da gi spojam vo edna znam deka ke e djabe pak ke se osekam onaka neispolneto bez merak osekam fali nesto u sevo ova stvarno mnogu sum zbunet neznam sto sakam ne se razbiram...rabotava e djabe i so 10 da si koga ne si so taa so sakas ali pa od druga strana znam deka nemoze toa poveke i znam ima nacin i izlez od ova ali svesno nesakam da izlezam od taa prikazna ama zasto zastooooooo nesakam iako znam deka mora znaci cuvstvata mi se vakvi sdjkgnijsdfngijsdnijanipj 
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
Кон врв
BellaGrandma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Game over

Регистриран: 10.Јуни.2010
Поени: 20029
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јуни.2011 во 23:24

drag idividi... ke mu pomine na fear koga ke ja najde vistinskataнамигнување...a do togas ke nauci nekade da stavi tocka vo tekstotплазење

e sea dragi...

mn los period..ne mozam vaka...
sea moram da izbiram pomegju 2 opcii...da se otkazam i da si bidam slobodna od taa obvrska... ili pak da trpam torturiтага uzasno e...ne mozam vaka ..ama sto da se praviтага

dragi..samo ljubovta mi e nesto pozitivno vo zivotovљубов
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
Кон врв
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јуни.2011 во 10:26
Драг Идивиди 

оваа година дали некој се сети дека стануваш на 6 години и да организира собиранка...... ?Или не собиранка некако барем да ни обавести за ова работа....

тажна и жалостна историја

Те сакам Идивиди големо%20гушкање 

Софија 21.06.2011                                 Емил
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lithium Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јули.2011 во 04:09
Драг идивиди

осеќаш ли дека се` е некако едноставно глупо?
Или само мене така ми се чини?

И 4 по полноќ не е веќе тоа што беше ....

You think you are perfect? Well, try walking on water...
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јули.2011 во 12:39
драг идивиди... апсолутно сум разочаран од возилото за полагање....
т.е. од троцилиндраши општо...

како ќе истрпам уште 16 дена + полагање со она нокширонтага

Во љубовата нема среќа... то е , идивиди... ништо ново...
Кон врв
Tiggy Vicious Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Регистриран: 27.Октомври.2009
Поени: 6238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јули.2011 во 14:01
Драг идивиди, кој нема среќа во љубовта, има добри патики...

...па, поголемиот дел од времето.

Многу досадна вечер синоќа, со планови за денес, ама ништо.
Ма и ти си досаден па те трпат.

Тоа е, животот иде фино сега за сега.
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
Кон врв
Tetratka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Септември.2008
Локација: дрвара
Поени: 5153
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tetratka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јули.2011 во 22:40
drag idi vidi se e top i naj-ubavoсреќасреќасреќа
p.s.
za inaet oд комшиитесреќа
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 6061626364 100>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.