|
Драг ИДИВИДИ |
Внеси реплика | страница <1 6061626364 100> |
Автор | |
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг Идивиди... само што сакам сега е да земам брусалица , да легнам под кола и да заборавам на се што ме опкружува...
Ексик веќе и манџи и питулици , нека заврши ова школово и да си станам онај стариот фолки што воопшто ништо не го занима освен колата.... не знаеш колку ми беше убаво така |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг идивиди...
ај ем бек. Чисто од досада... |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
драг идивиди... т. е.. тиги..
Благословена да си , бе , муци... во најголемата криза за членови ти идиш тука како месија |
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг идивиди
не знам што да ти пишам веќе...се потрошив бе ... На запад ништо ново ... Вечер одам на Бијело Дугме и Црвената ми јабука. Ќе пеам додека ме држи гласов и ќе рипам додека не ме заболат нозеве .... ајт чао, се читаме в понеделник! Изменето од Lithium - 04.Јули.2011 во 04:04 |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг Идивиди.... 3 месеци бато... 3 месеци златеееен...
Готово , фајронт... од утре сериозно си се фаќам за алатите и не ме занима апсолутно ништо друго.... |
|
Lithium
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг идивиди
Концертот беше ..... уууууф Сакам пааааааак Се препотив, нозеве ме болеа на крајот, ама најважно е дека игравме вака: И вака: А се дерев вака Ај хев ту гоу .... Адиос ... напиле се улице ... |
|
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг Идивиди... ај да ти се исплачам бее...
Ама не оди ова вака... По моја вина дојдов довде. Сите нешто глумат визионери а од дома мама и тато му кажуваат како треба. Јас пак , точак, само по мое си ја терам и никако не ми фаќа умиот дека треба подалеку малце да гледам од ова „денес“. И ете , точак еден, се радосен си? Ој сеа , ене ти го моторо .... играј си со него , прај шлајфки на песок... будала еден... Така ти треба ко заглавуваш во асоцијални ствари.... цреп еден Ете сега , убаво си се искарав, ќе си се помислам малку и ќе си се средам... тенку мил мој |
|
FeaR
Сениор False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
drag idi vidi znaci mnogu mrazam so ovaka smotano, zbuneto izgubeno pak se cuvstvuvam...znaci taman mislev deka pocnav od pocetok deka sum pocnal da osekam kon nea nesto deka sum napraivil cekor napred ali nis ete po nekoe vreme svatif deka ne e taka deka i so ovaa isto kako so prethodnata znaci momentalno ovie sto mozam da gi imam i so tie so se muvam ponekad da gi spojam vo edna znam deka ke e djabe pak ke se osekam onaka neispolneto bez merak osekam fali nesto u sevo ova stvarno mnogu sum zbunet neznam sto sakam ne se razbiram...rabotava e djabe i so 10 da si koga ne si so taa so sakas ali pa od druga strana znam deka nemoze toa poveke i znam ima nacin i izlez od ova ali svesno nesakam da izlezam od taa prikazna ama zasto zastooooooo nesakam iako znam deka mora znaci cuvstvata mi se vakvi sdjkgnijsdfngijsdnijanipj
|
|
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
|
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
drag idividi... ke mu pomine na fear koga ke ja najde vistinskata...a do togas ke nauci nekade da stavi tocka vo tekstot e sea dragi...
mn los period..ne mozam vaka...
sea moram da izbiram pomegju 2 opcii...da se otkazam i da si bidam slobodna od taa obvrska... ili pak da trpam torturi uzasno e...ne mozam vaka ..ama sto da se pravi
dragi..samo ljubovta mi e nesto pozitivno vo zivotov
|
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг Идивиди
оваа година дали некој се сети дека стануваш на 6 години и да организира собиранка...... ?Или не собиранка некако барем да ни обавести за ова работа....
тажна и жалостна историја
Те сакам Идивиди
Софија 21.06.2011 Емил
|
|
Lithium
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг идивиди
осеќаш ли дека се` е некако едноставно глупо? Или само мене така ми се чини? И 4 по полноќ не е веќе тоа што беше .... |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
драг идивиди... апсолутно сум разочаран од возилото за полагање....
т.е. од троцилиндраши општо... како ќе истрпам уште 16 дена + полагање со она нокширон Во љубовата нема среќа... то е , идивиди... ништо ново... |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг идивиди, кој нема среќа во љубовта, има добри патики...
...па, поголемиот дел од времето. Многу досадна вечер синоќа, со планови за денес, ама ништо. Ма и ти си досаден па те трпат. Тоа е, животот иде фино сега за сега. |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Tetratka
Сениор Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
drag idi vidi se e top i naj-ubavo
p.s. za inaet oд комшиите |
|
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!
|
|
Внеси реплика | страница <1 6061626364 100> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |