|
Ваша песна,состав или што било напишано |
Внеси реплика | страница <1 6061626364 138> |
Автор | |
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....Chek....çek da vidam....
...Zavrti se.....e eeee taka
Ne be ,nemaj gajle
Ne se ni primetuva deka nosish maska....
Nee....nikoj da primeti nema,
Deka si vo nekoja shema
Deka se kries pod maskata vechto,
I so seriozen glas kazuvas nesto,
Soveti delis,uçis ,se karas
A i zakaçki ponekogas baras
Ne se primetuva ,ne te lazam
Ama slusaj me koga ke ti kazam
E ajde de....ke ti se zakolnam
Chim ti e tolku stalo,nikoj nema da doznae
Deka pozadi maskata na LAVOT
Se krie maçence malo.......
|
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како пехар го држам
лицето твое во рацете мои го испивам до капка последна ми се нуди ме мами за уште една долга голтка да наточам од нектар сладок се сладам чекам да ме опијани чекам да се решиш на живот да заборавиш со него да ме замениш бреме негово со бременост да замениш уште едно лето маме му негово слаткичко. |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Писма долги
ненапишани да ти кажам за нив во нив се она што не ти кажав што нема да ти кажам за да бидам оној кому се предаде за да бидам оној за кого ме мислиш за да не бидам оној за кого не знаеш оној кој да те порази може тебе и мене а не мора нека си оди нека замине нас нека не остави. |
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
wow...каква е убава.......
БРАВО, БРАВО |
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сакај ме,
како ѕвездите што ја сакаат ноќта, како митски херој што пред дете палаво ја губи моќта. Чувај ме, како виолинистот што ги чува рацете свои, како мајка дури в прегратка цврста чедото го дои. Во мисли насликај ме како совршенство од Монет и љубоморно сокриј ме како тајната муза на занесен поет. Не,не сакам да те натерам да ме сакаш, само посакувам да е така. |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Само едно срце имам
за него само знам и него ти го давам друго немам што може ти е малку некогаш и многу ама баш ништо друго и немам залудно не барај нема. Некогаш како големо ти се гледа некогаш како да го нема тој сум баш со такво срце друго немам не барај нема. |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zaebano , so nema drugo, a zelbite se golemiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Молкум
некаде молкот се назира го гледам онака простодушно време како иде се спушта гард лице отворено кон ветер и партали животот што ги носи за лузни да заживеат како кога беа свежи се помалку е важно какво време иде видено е веќе се исто ќе биде како и беше играчки сме на некој што толку знае игра ниедна да доврши да не знае. |
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Можеби до сонцето е
што го нема можеби до мене што да го измамам не знам може ќе зборови се празни некогаш знаев сега сигурен сум ми се чини се дека знам ми се чини дека време е да станам со бледи лица да се сретнам вкочанети од страв со лага сјај во очи да им вратам насмевка вежбам ме чекаат не треба да доцнам. |
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Божица е Тања
не ја створив јас таа си беше и ќе си биде онаа светлина што ми претури на сила и со инка име да си кажам со нејзино заедно а природно да звучи пајажина што ми симна од очи краткогледи за кои мислев дека се од очила темни со нив ко да се родив дека таков да бидам треба што ми кажал некој слепец со влакна во носот. |
|
butterflyM55
Сениор ***PEPE*** Регистриран: 17.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3399 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zbunet......nemam zborovi...vcera i denes iznenaduvas so svoite tvorbi...
|
|
Единствената работа што стои помеѓу нас и тоталната среќа е реалноста.
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Toa mozoce nema krajna granica...ili mozebi cuvstvata se vinovni za nepresusnata inspiracija
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.......MAESTRO........sekoja çest
|
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
Внеси реплика | страница <1 6061626364 138> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |