![]() |
|
БЕСМРТНОСТА НА ФЕНИКСОТ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 616617618619620 1099> |
Автор | |
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
E pa...ako ne e strashno,
pisi...samo jas i Djaki ke te citneme...
a Djaki mi e dobar frien
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
se poznava po stilot na pisuvanje
![]() da bev zena , ke se zaljubev vo Slip, ama koga ke se pojvaese djaki ke go sutnev...
taka i ti napravi, ama jas nemase da go sutnam Djaki radi marco antony pa posle pishman da se storam
![]() |
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
|^-_-^| ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 115 |
Ti si za u kombe od onie golemite kaj sto mozesh spalna da montirash
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Sto????????
Djaki sto se ovie izmisleni raboti???????
Ti lichi na godinite da lazes ![]() Изменето од Valerija - 02.Ноември.2007 во 15:08 |
|
|
|
![]() |
|
Lele,znakce.. Od kaj
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lele,kakva mashta imaat decava..
Citas li Djaki...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Kako Moderator na razno
Ke treba da krijam nekoi postovi,,
Si otvaram sama rabota...
|
|
|
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
шо нешо ???
|
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
|^-_-^| ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 115 |
ja samo nagagam nisto poveke
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sto neso?
Niso kolega
eve citam...zamisli,idei...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ako,znakce
nagagjaj...ne kaza nesto loso ili wrong
Ok e..
|
|
|
|
![]() |
|
T-E-T-E ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3802 |
hehhe..sto e ova vozhnja?
![]() ![]() |
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
и ти се допаѓаат ???
|
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
Djaki,te snema,,
Ke frlis nekoja laga i te nema..
Slip-Djaki-Marko...
sto vrska ima...???????ne sfakjam
![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 616617618619620 1099> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |