IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - Ми текна на...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Ми текна на...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 5960616263 123>
Автор
Порака
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Септември.2008 во 21:58
Originally posted by blagorodna blagorodna напиша:

aj ce te pocekame do utre da ni kazis na so ti teknalo, a mene pa mi tekna na naume na pat je, pa mi tekna al mu fala ja al pa ne?

.. rodne... milo rodne... a zar moze na drugo da misli...голема%20насмевка... a ti potseti goнамигнување... javi mu se na mobilen...
Кон врв
blagorodna Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Декември.2007
Поени: 568
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blagorodna Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Септември.2008 во 22:11
zborvev do sea, ama daleko od ociju daleko od srca, znais mzive kakvi sa
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Септември.2008 во 22:23
... ako ima neshto vlashko vo nego....голема%20насмевка... ne te pushta...zijan ne pravi na svojata svoinaгазење%20од%20смеење... edna ednash...zasekogash....големо%20гушкање...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blagorodna Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Септември.2008 во 22:26
ne ne jet vlav, ama jet veren, samo mi falit mnogu
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Септември.2008 во 22:29
.... e oti si takva... toj ti fali... a zoshto ti nego da ne mu falish... ta shto si ti podolna od nego..ta zar nie zenite ne sme im pod koza...kako mozolce koe gi zuljaгазење%20од%20смеење...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blagorodna Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Септември.2008 во 22:30
ama taka ja samo si se prasav, a i toj po telefon rece otu mu fala a ja mu verva da ti kaza prao, do sea da cuknam u drvo ne me izneveril
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Септември.2008 во 22:32
...si ja cuva covekot glavataнамигнување.... ne rekle dzabe...gospod da te cuva od zenska beljaголема%20насмевка...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blagorodna Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Септември.2008 во 22:34
i glavata a i k*ro, vidi kakvi bolestii imet od ovija rasipani dusi i so mecki se ebavaa i sto ne praa
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Септември.2008 во 22:37
dobro e stom si znaes ..... barem si svesna pa kje se samoizoliras ... da ne siris bolestii tuka газење%20од%20смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blagorodna Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Септември.2008 во 22:40
aj gospo zdravje da vi dajt, a predi sve um i razum, da razlikuete debelo crevo od vagina, i zena od mecka, a ako vi jet isto vi nemet spas, aj ubo da sonvite
Кон врв
Keri Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Јули.2008
Локација: Macedonia
Поени: 574
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Keri Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Септември.2008 во 03:19
Детството - кога тато живееше со нас,кога си играв пред маало со моите сакани 10 девојченца,кои сега се веќе убави моми,на игрите со нив,на првиот симпатија,на прославувањето родендени,играњето танго,првиот бакнеж во дворот на основното училиште,на класната Елизабета,на многу луди средношколски денови,бегања,препишувања,родителски,ужинки,кафиња,украдени погледи,"случајни" поминувања,фаќањето сеир на гелендер,екск*рзијата во Охрид,екск*рзијата во Будимпешта,последните часови,солзите што ги пуштив на граѓанско,подготовките за матура,матурата....на Сики,на Светле,на Срна,на Марко,на она што не чека како студетски граѓани..на мама која сега спие во соседната соба и сакам да ја гушнам,на мојата чудесна сестра која вечерва спие кај либето...и на тебе мило!
Кон врв
alan ford Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Регистриран: 02.Март.2008
Поени: 10782
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Септември.2008 во 04:27
mi tekna na moira
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
Кон врв
Delicia Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*dream catcher*

Регистриран: 20.Ноември.2007
Поени: 10984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delicia Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Септември.2008 во 10:16
....so ubavo se zabavuvavme porano.....super beseмечтаење
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
Кон врв
BisernA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 27.Јули.2008
Поени: 4662
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BisernA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Септември.2008 во 10:41
на него,... љубов
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 5960616263 123>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,407 секунди.