![]() |
|
Друмска кафана со место за пушење |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 603604605606607 1024> |
Автор | |
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ma jok.....brzo ja ispushi,pa taka ti se gleda
![]() |
|
![]() |
|
Neptun74 ![]() Сениор ![]() ![]() Orbiter Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2643 |
pa ti od kratkite si mu stavila...
|
|
DeepBlue
|
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Mu staviv.....ama ne se gleda
![]() |
|
![]() |
|
Neptun74 ![]() Сениор ![]() ![]() Orbiter Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2643 |
![]() Sega stavi mu uste cigarce u usta... |
|
DeepBlue
|
|
![]() |
|
![]() Sama si svariv,nema gazdi ,nema gosti..... |
|
![]() |
|
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Ај ќе ти простам за кафето
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Еееебаго
![]() |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
nemet...
nemet kafe - nemet cigara. |
|
DeepBlue
|
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
а а а ај с с сеа з з з за муабетов д д д да дајте е е е една цигара
![]() |
|
|
|
![]() |
|
и и извинете з з з за т т то с с с сутра н н н надоместичу ја
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
ам ам ам ам ам ам ја ја ја ја не прашујм мн ма ма ма маааа
![]() а а а ка ка ка фе не не немет с с с с сеа за за заш не ра ра работи ма ма машината за за зашо не не немет с с с струја а а а бо бо бо боцата о о о од п п п плинското е е е п п празна ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
ај ти не туку прашуј многу
![]() свари едно кафе на Калипсо...а јас заминав лека ви ноќ ![]() |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
шо имет интересно во то па после на спиење да се идет ?
|
|
|
|
![]() |
|
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
После ова може на спиење.
![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 603604605606607 1024> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |