IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Штосеви, вицеви...
  Активни теми Активни теми RSS - Вицотека
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Вицотека

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 5859606162 240>
Автор
Порака
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Регистриран: 30.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2007 во 00:40
...doaga nova kokoshka u kokosharnikot i sea vreme e za petelot da si ja zavrshi za sto e tamu...

...se razkuk*rikal petelot-se naprchil i kokoshkive site poshnale da kokodakaat i da trcaat(begaat) okolu kokoshatnikot...arno ama...

...potrchale eden krug, i se otkazele od trchenjeto i petelot gi "javnal" site edna po edna, osven novata-koja produzila da trcha ushte krugovi...i sea...

...petelot poshto imal merak na nova koka...ja brkal a drugive kokoshki od strana gledale i si se podsmevale onaka pod mustak...velejki i...

"ABE MALA-DZABE SE PRAISH MARATONKA-STO TRCHASH PAK NA KREJ KE TE FATI-PETELOT"???

...kokoshkava produzila da trchi i im odgovorila...

"CEKAJTE BE USHTE EDEN KRUG DA IZTRCHAM-DA NE SI POMISLI DKA SUM LESNA ZENSKA"...

...hihihihihiiihiiiii...плазењеголемо%20гушкањетрепкањетрепкањетрепкање
Кон врв
ZeZnAtA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Регистриран: 26.Мај.2007
Поени: 19172
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2007 во 10:24
голема%20насмевка
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
Кон врв
NoShame Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 28.Ноември.2007
Поени: 20
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NoShame Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Декември.2007 во 02:09
Odi vnukot kaj dedo mu i go prasuva:
-Dedo so e najubavo na cel svet ?
-Ami vnu4ko najubavo na cel svet e... p**ka...
I vnukov iznenaden... ocekuval da mu recat avion ili nesto slicno odi kaj baba mu i i vika :
-Babo babo...dedo mi rece deka najubavo na cel svet bilo p**ka...
-eh vnucko vnucko dedo ti k*r nema probanooo....изненадување
Кон врв
smile* Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај smile* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Декември.2007 во 02:13
mamo,mamo,za nova godina sakam dedo mraz da mi donese bratce ili sestrice...
dedo mraz:prati ja mama
Кон врв
Drlja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Октомври.2006
Поени: 3373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Drlja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Декември.2007 во 02:39
Odi zlobno prase niz sumata i ja sretnuva dobrata vila.
-Koj si ti? - prasala dobrata vila.
-Jas sum zlobnoto prase!!!
-Bidejki si zlobnoto prase , imas pravo samo na edna zelba.
-Dobro , togas crkniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!

Изменето од Drlja - 11.Декември.2007 во 02:40
Кон врв
Drlja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Октомври.2006
Поени: 3373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Drlja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Декември.2007 во 02:40
Koi se najgolemite ljubovnici vo istorijata?
-Tolstoj:Tri godini rabotel na Karenina.
-Lenin: Tatko na site komunisti.
Кон врв
smile* Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај smile* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Декември.2007 во 02:42
TITO-koj gi rabotel nasite predci tresetina godini
Кон врв
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2007 во 15:07
Originally posted by smile* smile* напиша:

mamo,mamo,za nova godina sakam dedo mraz da mi donese bratce ili sestrice...
dedo mraz:prati ja mama

..jaaaaaaaaaooooooooooooooo...aahhhahahahhaaaaaa...ho ho ho ho--prati ja mama...ahahahahaaaa...kakov vic...ahahahhaaaaa..газење%20од%20смеење.големо%20гушкање

...si bil Cvetko, otishol da bere cvekinja vo tunelot...i go zgazil vozot...тагагазење%20од%20смеење

Кон врв
ZeZnAtA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Регистриран: 26.Мај.2007
Поени: 19172
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Декември.2007 во 22:04
se sretnale dvajca pijanici:
-se izvinuvam moze da sednam pomegu vas dvajcata?
-se razbira no samo ke ve molam-eden po eden!
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
Кон врв
EmIIIjA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Декември.2007
Поени: 186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај EmIIIjA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Декември.2007 во 16:17
Оди дома човек со кило кока и му вика на папагалот:
- Дури сум надвор немој да си го пипал ова зашто ќе кубам пердуви од тебе.
Папагалов вели:
- ОК, нема проблем.
Излегол газдава по работа и се врака по некое време, но што ќе види...
Кокава ја нема, а папагалов рипа.
- Што си направил бе мамичето твое...сега ќе те искубам цел.
Го гледа... папагалов се кубе сам и му вика: НАТИ БЕ КУБИ НААА....

Bas e ekstra vicov:)))
eve edni cool vicovi:

Imao jedan covek papagao koi mrestio mu kokosi i on ga kazni i osisa ga po glavi.
I kog tog coveka trebalo da dodze neke gosti i on stavi papagala izad vrata da rasporedzue ko ce u koja vrata da ide,naidze jedan celav i papagal mu kaze:
eeeeeeeej    titititit    sssttttooooo    sssiiii    jeeeeebooooo  kokkkkoooooss   staani         pooored   meeene!!!

Kad dolazi covek zeni kaze zenoo dobio sam penziju,zena ga pita kako to? Kaze raskopcam kosulju i doktorka videla sede dlake i odma mi da penziju !!!
A zena mu kaze sto ni si otkopcao i slic dobio bi i invalidni !

Putije medved avionom i dodze kod pilota i kaze hauuu sad cu da te pojedem,kaze ti si lud idi kod kopilota pojedi nega on ode kod nega I kaze hauuuu sad cu da te pojedem,a on je si lud ete tamo stjuardese.Ode medved kod stjuardese i kazeee hauuuuu sad cu da te pojedem a ona mu sapuce na uvo kad medved vrati se na mesto i sedne.pita ga kopilot sto ni si pojeo stjuardesu? A on kaze ma nisam lud sta ces posle mene da jebes???

Кон врв
EmIIIjA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Декември.2007
Поени: 186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај EmIIIjA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Декември.2007 во 16:22
Доаѓа жена дома и наоѓа писмо од својот 54 годишен маж:
"Драга моја! Во моментот кога ти ќе го читаш ова писмо јас ќе бидам во Гранд хотел со мојата 18 годишна секретарка. Збогум!!!
По неколку дена мажот го добива следново писмо:
"Драги мој! Во моментот кога ќе го читаш ова писмо јас ќе бидам во хотел Континентал со мојот 18 годишен љубовник. Бидејќи си ти сметководител нема да ти биде тешко да пресметаш дека 18 оди во 54 многу повеќе пати отколку 54 во 18.

sega bas gi citam vicojve i bas dobro se nasmejav:)) eve za onie koi ne gi procitale vo vicoteka:)
Кон врв
Ena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Декември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 798
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Декември.2007 во 16:21
Отишла плавуша на квиз...и водителот и поставува прашање:
Колку се 2+2, и плавушава вика 3
Водителот и вика обидете се уште еднаш
плавушата вика 5
водителот и вика последна шанса
плавушава погодува и вика 4, ама се јавува друга плавуша од публика и вика: Дајте и уште една шанса   
Рај за очите,пекол за душата, а чистилиште за џебот сме ние жените ....хахахах....
Кон врв
Ena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Декември.2007
Поени: 798
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Декември.2007 во 16:23
Полицаец стопира една плавуша на автопат и и вика:
Госпоѓице ве молам дајте ми документи и дајте го вашето име
а плавушава вика: па ако ви го дадам името, после како ќе се викам   
Рај за очите,пекол за душата, а чистилиште за џебот сме ние жените ....хахахах....
Кон врв
ScareTrojan Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Декември.2007
Поени: 5
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ScareTrojan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Декември.2007 во 21:17
Se sretnuvaat dvajca gluvi ribari:
-Edniot mu vika: Po riba li ke odis?
-Drugiot mu vika: Ne be po riba.
-I prviot mu vika: O ja pa mislese po riba ce odis.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 5859606162 240>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,344 секунди.