|
Вицотека |
Внеси реплика | страница <1 5859606162 240> |
Автор | |
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...doaga nova kokoshka u kokosharnikot i sea vreme e za petelot da si ja zavrshi za sto e tamu...
...se razkuk*rikal petelot-se naprchil i kokoshkive site poshnale da kokodakaat i da trcaat(begaat) okolu kokoshatnikot...arno ama... ...potrchale eden krug, i se otkazele od trchenjeto i petelot gi "javnal" site edna po edna, osven novata-koja produzila da trcha ushte krugovi...i sea... ...petelot poshto imal merak na nova koka...ja brkal a drugive kokoshki od strana gledale i si se podsmevale onaka pod mustak...velejki i... "ABE MALA-DZABE SE PRAISH MARATONKA-STO TRCHASH PAK NA KREJ KE TE FATI-PETELOT"??? ...kokoshkava produzila da trchi i im odgovorila... "CEKAJTE BE USHTE EDEN KRUG DA IZTRCHAM-DA NE SI POMISLI DKA SUM LESNA ZENSKA"... ...hihihihihiiihiiiii... |
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
NoShame
Нов член Регистриран: 28.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 20 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Odi vnukot kaj dedo mu i go prasuva:
-Dedo so e najubavo na cel svet ? -Ami vnu4ko najubavo na cel svet e... p**ka... I vnukov iznenaden... ocekuval da mu recat avion ili nesto slicno odi kaj baba mu i i vika : -Babo babo...dedo mi rece deka najubavo na cel svet bilo p**ka... -eh vnucko vnucko dedo ti k*r nema probanooo.... |
|
smile*
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mamo,mamo,za nova godina sakam dedo mraz da mi donese bratce ili sestrice...
dedo mraz:prati ja mama |
|
Drlja
Сениор Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Odi zlobno prase niz sumata i ja sretnuva dobrata vila.
-Koj si ti? - prasala dobrata vila. -Jas sum zlobnoto prase!!! -Bidejki si zlobnoto prase , imas pravo samo na edna zelba. -Dobro , togas crkniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! Изменето од Drlja - 11.Декември.2007 во 02:40 |
|
|
|
Drlja
Сениор Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koi se najgolemite ljubovnici vo istorijata?
-Tolstoj:Tri godini rabotel na Karenina. -Lenin: Tatko na site komunisti. |
|
|
|
smile*
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
TITO-koj gi rabotel nasite predci tresetina godini
|
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..jaaaaaaaaaooooooooooooooo...aahhhahahahhaaaaaa...ho ho ho ho--prati ja mama...ahahahahaaaa...kakov vic...ahahahhaaaaa... ...si bil Cvetko, otishol da bere cvekinja vo tunelot...i go zgazil vozot... |
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se sretnale dvajca pijanici:
-se izvinuvam moze da sednam pomegu vas dvajcata?
-se razbira no samo ke ve molam-eden po eden!
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
EmIIIjA
Сениор Регистриран: 05.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оди дома човек со кило кока и му вика на папагалот:
- Дури сум надвор немој да си го пипал ова зашто ќе кубам пердуви од тебе. Папагалов вели: - ОК, нема проблем. Излегол газдава по работа и се врака по некое време, но што ќе види... Кокава ја нема, а папагалов рипа. - Што си направил бе мамичето твое...сега ќе те искубам цел. Го гледа... папагалов се кубе сам и му вика: НАТИ БЕ КУБИ НААА.... Bas e ekstra vicov:))) eve edni cool vicovi: Imao jedan covek papagao koi mrestio mu kokosi i on ga kazni
i osisa ga po glavi. Kad dolazi
covek zeni kaze zenoo dobio sam penziju,zena ga pita kako to? Kaze raskopcam
kosulju i doktorka videla sede dlake i odma mi da penziju !!! Putije medved
avionom i dodze kod pilota i kaze hauuu sad cu da te pojedem,kaze ti si lud idi
kod kopilota pojedi nega on ode kod nega I kaze hauuuu sad cu da te pojedem,a
on je si lud ete tamo stjuardese.Ode medved kod stjuardese i kazeee hauuuuu sad
cu da te pojedem a ona mu sapuce na uvo kad medved vrati se na mesto i sedne.pita
ga kopilot sto ni si pojeo stjuardesu? A on kaze ma nisam lud sta ces posle
mene da jebes??? |
|
|
|
EmIIIjA
Сениор Регистриран: 05.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Доаѓа жена дома и наоѓа писмо од својот 54 годишен маж:
"Драга моја! Во моментот кога ти ќе го читаш ова писмо јас ќе бидам во Гранд хотел со мојата 18 годишна секретарка. Збогум!!! По неколку дена мажот го добива следново писмо: "Драги мој! Во моментот кога ќе го читаш ова писмо јас ќе бидам во хотел Континентал со мојот 18 годишен љубовник. Бидејќи си ти сметководител нема да ти биде тешко да пресметаш дека 18 оди во 54 многу повеќе пати отколку 54 во 18. sega bas gi citam vicojve i bas dobro se nasmejav:)) eve za onie koi ne gi procitale vo vicoteka:) |
|
|
|
Ena
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 798 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Отишла плавуша на квиз...и водителот и поставува прашање:
Колку се 2+2, и плавушава вика 3 Водителот и вика обидете се уште еднаш плавушата вика 5 водителот и вика последна шанса плавушава погодува и вика 4, ама се јавува друга плавуша од публика и вика: Дајте и уште една шанса |
|
Рај за очите,пекол за душата, а чистилиште за џебот сме ние жените ....хахахах....
|
|
Ena
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 798 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Полицаец стопира една плавуша на автопат и и вика:
Госпоѓице ве молам дајте ми документи и дајте го вашето име а плавушава вика: па ако ви го дадам името, после како ќе се викам |
|
Рај за очите,пекол за душата, а чистилиште за џебот сме ние жените ....хахахах....
|
|
ScareTrojan
Нов член Регистриран: 20.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se sretnuvaat dvajca gluvi ribari:
-Edniot mu vika: Po riba li ke odis? -Drugiot mu vika: Ne be po riba. -I prviot mu vika: O ja pa mislese po riba ce odis. |
|
Внеси реплика | страница <1 5859606162 240> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |