|
Бугари - 100% ТуркоМонголи |
Внеси реплика | страница <1 45678 824> |
Автор | ||
m__g__
Сениор Регистриран: 22.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 591 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Корисниците имаат испратено 630.724 пораки во 4.949 теми во 54 Најновиот регистриран член е Adolf-Hitler |
||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Oho Boho
Сениор Tatarin-Dragalevchanin Регистриран: 14.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 336 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Македонците ne se krivi so ne znaat so se pa moraat da kradat istorija tuga za da si stvorat nekakov identitet greota se ne treba da im se lutime treba da gi zalime. Изменето од Oho Boho - 20.Јануари.2008 во 09:47 |
||
pol.B.Drangov
Сениор Регистриран: 20.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 87 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
batenca az samo da probvam da vi otvorq mrasnite namazani sas srabski laina ochichki!!ako na nas"bulgarite"ni vikate tatari bate neznam vie trqbva da ste lainari! samo da vi kaga che vie ne ste nikvi!! bate vie ste plod na pianska chikiq na stalin koiato mu e pravena ot tito.ostanete si sas iluziite che ste antichni vie ste nai golemite dripliovci na evropa.i nikoga bez bulgariq nqma da vleznete tam taka da vi e qsno.samo kak albanskata federaciq 6te vlezeta bez nas.
P.S.SRABE NA VRABE zaedno s rodootcepnicite |
||
pol.B.Drangov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
abe choveche ti ot kade tolko malko akal v taq golema glava pa pomisli ima li nqkade osven v titovite bukvari nqkade makedonci po tiq zemi.kak taka makedoncite se gubqt ot svetovnata scena za nekvi si 22 veka?a?i izvedna6 tito re6ava da gi nameri i da im dade samosaznanie.be pomisli pa posle pi6i be srabsko keleme sramota e da se naricha6 makedonec |
||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Чим не сме се изгубиле повеќе од 2000 нема ни за еден век да се изгубиме од државата :) |
||
pol.B.Drangov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
barzo barzo moderatorcheto brihiiiiii.che nqkoi 6te vidi kvo sam napisal i krai!toku vig se zamislil.taka 6te e kato pri vas nqma svoboda na slovoto
|
||
Vladimir88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Извини али некој да ми доаѓа во моја куќа и да плука по мене не фала.Ако кај вас така им дозволувате на комшиите да ви влезат во куќа и да ви плукаат по се што е ваше, тогаш кај нас тоа ние не го дозволуваме тоа, него ние го браниме она што е наше.. Во твоја куќа слободно плукај си, ама во туѓа куќа немој... |
||
pol.B.Drangov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Чим не сме се изгубиле повеќе од 2000 нема ни за еден век да се изгубиме од државата :)[/QUOTE] bate ti slqp li si ili kvo?kak taka ne ti miri6e na srabski laina vav va6ata istoriq nerazbra li che tezata za antichniot proizhod e palna izmislica na srabite.samo i samo da ni mrazite.te vi kazvat dage che sme vi okupirali nali?balgarite sa bati okopatorite sazdali sa 1000 uchili6ta 1 universitet bezbroi carkvi da obrazovar tapiq selqnin koito kolkoto e po prost po lesno se manipolira. sarbite vi oni6togixa kolturata i vi manipolirat i do den dne6en ospe6no zamisli se ne sam li prav prost narod slaba dargava |
||
pol.B.Drangov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Извини али некој да ми доаѓа во моја куќа и да плука по мене не фала.Ако кај вас така им дозволувате на комшиите да ви влезат во куќа и да ви плукаат по се што е ваше, тогаш кај нас тоа ние не го дозволуваме тоа, него ние го браниме она што е наше.. Во твоја куќа слободно плукај си, ама во туѓа куќа немој...[/QUOTE] a ti kato si v svoita ka6ta ni6to ne ti prechi da plue6 po kom6iqta nali? |
||
Vladimir88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Нас никој не ни ја даде нацијата, шајкачите не ни ја измислија народноста, него на вас ви го испраа мозокот русите со Сан Стефанска Бугарија. Изменето од Vladimir88 - 20.Јануари.2008 во 10:35 |
||
pol.B.Drangov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
[QUOTE=Vladimir88]
eeeeeeeee veche se razbra adski mnogo si tapppppppppppp. ne mogete da mi otgovorite na edin vapros kato futbolisti ste samo zaucheni frazi!!!!dai malko fakti dokumenti ako iskate az vseki den 6te vi pra6tam linkove kade da chetete kakvi ste 6to ste i to ne ot bulgarski iztochnici!!!!no vie pak 6te kagete che sme izpratili forgoni saz zlato da napi6at tova. a za sanstefanska bulgariq:rusnacite 6te varnat na bulgariq dokumenti koito sa vzeli ot bulgariq sled svetovnata voina.nai vagniq znae6 li koi e ????? notarialnia akt za macedonia |
||
Vladimir88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Е ајде да ги видиме твоите факти :) |
||
pol.B.Drangov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
http://hkaoe.com/user/Playboytaxi
|
||
Внеси реплика | страница <1 45678 824> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |