|
Која е вашата животна цел |
Внеси реплика | страница <1 45678 16> |
Автор | |
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bolje ajvar da si napraish,...polesno e,...a i podobar,..
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
fuja
Група Регистриран: 18.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 36 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Covek koj nema zivotna cel ... zivee prema celite na drugite ludje ... ! Inaku obicno ludjeto "mislat" deka imaat cel ... i deka taa mu e vo glavata ... no cesto ima zabuna ... so toa ... ke go objasnam so primer ... odime na pazar ... i "mislime" deka znaeme sto ke kupime ... vo umot "imame" spisok ... i ke vlezeme vo pazarot... i ke se vrtime vo nego kako cuknati ... i edvaj ke izlezeme ... doma ke se setime deka sme zaboravile ova ili ona ... !!! toa e zatoa sto so umot sakame ovosje ... ama na toa umot ne reagira ... ne znae kakvo ovosje sakame ... banana, ananas, portokal, ... luster ... zatoa e potrebno da se napravi spisok ... banani 2 kg jabolka 1 kg i so toa vleguvame vo pazarot ... pljas - pljas ... kupuvame i begame .... i se doma ke odneseme ... e taka funkcionira celta ... treba da e napisana ...!!! Ima tri fazi : 1. Cel - napisana tocno ... ne sakam kola ... ne se znae kakva kola ... sakam Mercedes S klasa ... 2. za kolku vreme ... treba vremeto da e realno ... na primer tri godini ... ne treba da bide na primer posle 15 godini ... 3. sto ke vlozime za da ja dostigneme celta... obicno pari nemame ... ama slobodno vreme imame ... i umot ... vazno e kako razmisluva .. :) Inaku vazno e toa ... sto celta se ostvaruva ... no ne vo realniot svet ... tuku preku sestoto culo (intuicijata)... Vo realniot svet .. se sadi tutun,... kompiri ... |
|
silvanaa
Нов член Регистриран: 27.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 7 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
marco antonio kaj se kries ti odamna te nema cmok
|
|
fuja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zdravo ... marco_antony zamina vo istorijata ... gledam i ti si nova clenka ... ke pisuvam taka po nesto ... i si odam ponatamo ... |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dkabe,m...koga ne mozam da ja dostignam,..
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
fuja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za da si ja postignes celta ... sepak treba da imas plan .... napisan plan ... ako ne fukcionira toj plan .... ke napravis nov ... i se taka dodeka ne stignes do celta ... |
|
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
животна цел
не ја кажувам ама поврзано е со вечен живот |
|
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sto se smesis bre
eliksir na mladosta ne znaes deka izmislile
|
|
|
|
PAVLIN
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2007 Локација: Saint Helena Статус: Офлајн Поени: 889 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ubava tema...moja zivotna cel se ljubov sreka....(ili pari, pari i samo pari...)ah da zaboraviv ima nesto i vo zlatoto
|
|
“Ш‘ЧО НАПРАИВМЕ...“ - Крсте Петков Мисирков“
“ДО ВИСТИНАТА НЕ МОЖЕМЕ ДА СТИГНЕМЕ ПОЛЗЕЈЌИ“ - Владимир Мегре |
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mojata cel e: - 6 meseci na letovanje ... - 6 meseci na zimovanje ... koga e zima odam na karibite ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
superbaby
Сениор Регистриран: 05.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 184 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mojata zivotna cel... ne znam.. na site treba da ni bide prioritet da uspeeme vo zivotot.
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
rabotam na mojata cel ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da imam atomska bomba
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sto ke ti e zbunet ... samo ke ja glancas ... i nisto poveke .... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Внеси реплика | страница <1 45678 16> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |