IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - ВИЗЕН РЕЖИМ - либерализација и укинување
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ВИЗЕН РЕЖИМ - либерализација и укинување

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 66>
Автор
Порака
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Статус: Офлајн
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Декември.2006 во 13:00
не туку ми лобирајте за Бугарија во Македонија..
Ако не ви се свиѓа пасошот бугарски и поздравете се со Македонијава..
Кон врв
nindza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Април.2006
Поени: 2457
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nindza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Декември.2006 во 13:03
Originally posted by natalija natalija напиша:

не туку ми лобирајте за Бугарија во Македонија..
Ако не ви се свиѓа пасошот бугарски и поздравете се со Македонијава..

Koja si pa ti da mi kazesh toa ?

Na albancite ne im se kazuva iako e toa ocigledno deka se za Albanija a na mene so Makedonski pasos da mi se kaze kaj da idam ???

Ma nemoj ...

Zasto mene da mi se brani da ja sakam i pocituvam BUGARIJA najubavata zemja na svetot ???

Ke si ja sakam od daleku , si ja imam na posteri ke si veam zname bugarsko i evropsko moe pravo
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nindza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Декември.2006 во 13:08
LOL LOL LOL LOL LOL

nego da se vratime na temata

e ne pesni ke ni peat ...normalno e clenka na EU da ni uvede vizi

Aj kazete koja clenka na EU ne ni uvela viza ??? Pa poradi toa Bugarija ima razlicen odnos kon nas od ostanatite EVROPSKI ZEMJI ???
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nindza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Декември.2006 во 13:21
Povtoruvam jas ne zboram nisto protiv Makedonija ... samo opravduvam vizite kako eden normalen legitimen akt koja sekoja EU clenka go uveduva kon drugi zemji koi ne se EU.

Kaj vi davaat besplatni vizi uste pak ripate se bunite ???

Zasto ??
Кон врв
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Декември.2006 во 13:22
постовите ќе ви бидат избришани...

Не се воопшто вкусни за читање, па продолжете да се опреоуцавате на лична и двајцата..

Кон врв
elica Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Татаро Монголка

Регистриран: 14.Декември.2006
Поени: 3
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај elica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Декември.2006 во 14:47
Точно така!Всеки свободен и свободомислещ човек има ПРАВО НА СОБСТВЕН ИЗБОР!
Кон врв
Arm'nj Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Декември.2006
Поени: 134
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Arm'nj Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Декември.2006 во 14:49
Fala bogu edna tatarka razumna...
Chim e taka ostaj te ne da se samoopredelime...
Кон врв
Nee*amAnderskor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Ноември.2005
Локација: Canada
Поени: 291
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Nee*amAnderskor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Декември.2006 во 21:55

Makedoncite moze samo da i se zablagodarat za razbiranjeto i za besplatnite vizi na bugarskata vlada. Znaete li kolku cini odrzuvanje na konzulati - kirija, obezbeduvanje, plati za sluzbenicite i kojznae uste sto. Samo po 20 evra da naplakjaat, milioni mozat da oberat sekoja godina.

Sledni za vo EU se Hrvatska, Crna Gora, pa Albanija i Srbija. Makedonija togas nema da ima problem so vizi zatoa sto vo nea nema ni da ostanat gragjani sposobni da patuvaat. Cista win/win situacija. Clap

No Reason to Lie: обичам БЪЛГАРКИ!
Кон врв
bugar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Бугараш

Регистриран: 28.Ноември.2006
Локација: Australia
Поени: 52
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bugar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Декември.2006 во 00:26
Originally posted by Arm'nj Arm'nj напиша:

Fala bogu edna tatarka razumna...
Chim e taka ostaj te ne da se samoopredelime...

Taka e tatarke, eve cici-faci po potreba e 'makedonec' a po potreba grk.
Interesu porta fesu. Stara cincarska pogovorka..
Za interes i fes ke stavam.
E sega i toj se opredeli, neli, kako 'makedonec'

Изменето од bugar - 22.Декември.2006 во 00:27
Јас сум си бугараш.
Кој верува - нека верува. А кој не верува - нека не верува!
По националност Турко-Татаро-Монголо-Афганистанец!(Со декрет на Boogie)

Кон врв
Boogie Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Слобода или Смрт

Регистриран: 26.Октомври.2005
Поени: 10652
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boogie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Декември.2006 во 00:34
Ај дај и некоја татарска,нешто како ви се вика јазикот првобитен и така
Нема такво нешто нели
Па добро ај татарски ке го крстиме
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Бугараш

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bugar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Декември.2006 во 01:28
Tatarski ne znam...
Ama eve, iozgleda i vo EU, za Bugarija si vazi staroto pravilo:
U nas v Balgarija takiva raboti ne e pozvoleno!
A listata na raboti koi vo Bugarija 'ne e pozvoleno' ke se izdolzuva a ne da se skratuva!
Koga ke propadne EU, koj ke im go jade alot?
Ama sega zaslepeni od bleskavata EU, nekoi raboti ne gledaat, a tie raboti im se slucuvaat pred nosot!
A bugar nema da im kaze koi raboti, dodeka ne stane docna.

Јас сум си бугараш.

Кон врв
Arm'nj Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Декември.2006
Поени: 134
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Arm'nj Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Декември.2006 во 10:02
he he he ...Bugar....Jas nema da se kontriram so tebe ...se e kazano pod nikot tvoj...LOLLOLLOL
Jas znam koj ti deli epiteti....Jas imam angel zashtitnik na forumot....Ti imash samo omraza....Jas sum Vlav ama jas nikogash ne sum zastanal protiv Makedonija ili vo sojuznishtvo so nejzinite neprijateli....Iako sum dovolno zrel i silen za takvo neshto...Jas ziveam so konceptot za otvoreno opshtestvo a ti si ushte pro-bugarska shovinistichka svinja....Jas gledam napred , a ti so gnev vo srceto gledash nanazad....Tebe sekogash ke ti ostane omrazata a jas ke odam napred....Ti sekogash ke si deklariran samo patriot , a jas ke ziveam ovde i ke tvoram i ke ja branam ovaa posrana zemja od dushmanite---kako shto pravele MOITE predci , a ti ke shirish omraza i na kraj ke emigrirash....ZS if you can't stand the heat , dont stay in the kitchen....Jas za ovde ke sum malcinstvo pritoa nebarajki nikakva beneficija nego se sam ke si stvoram kolku ke uspeam , no za tatarite i shiptarite sekogash ke sum najgolem neprijatel...Moite i lichni predci ginele za ovoj prdeshnik od pepel i zaradi toa nikogash nema da go napushtam iako imam moznosti sho ti i takvite ko tebe kopneat cel zivot za barem eden del od niv....E zatoa jas sum Vlav a ti Makedonec...Jas shiram edinstvo a ti razdor....Jas imam prijateli a ti poznanici,....ti si osamena dusha rednex vo bush-ovite ... ti i ne si zasluzen za olkav i iskren komentar i zatoa ti pozeluvam srekno gnienje vo pustinite vo zemjata na kengurite.....Big%20smile

Go molam moderatorot da ne go brish*t postov za da mojt potatarcheniot da go prochitat.... ako mojt da chitat pojke od 2 rechenici....
Fala....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Бугараш

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bugar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Декември.2006 во 05:12
Abe batka, na koj jazik pisuvas be ti? Ili totalno izgubi kontrola?
Ostaj me mene, jas sum turcin-tatar-mongolo-afganistano-pakistanec so shiitska veroispovest.
Kazi mi batka, kade letovo na odmor? Sega i tatarite ni kladoa vizi...sto sega?
Ostana uste edno resenie...preku Nis so kuset za bar, pa vo Crna Gora na more da si poplivame dodeka i tie ne ni klava vizi.
A posle, Bog da cuva!

Јас сум си бугараш.

Кон врв
aleksandar oh Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Декември.2006
Поени: 0
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај aleksandar oh Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Декември.2006 во 09:34
Шо се замарате со тие визи?
Кој не сака да се замара по амбасади нека не оди грција и бугарија.
ОХРИД
ПРЕСПА
ДОЈРАН
ПЛАНИНСКИ ТУРИЗАМ
P.S.
Лани бев дојран ,онака.Супер е,а и од грција доаѓаа.

Изменето од aleksandar oh - 27.Декември.2006 во 09:36
So ljubov
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 66>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.