![]() |
|
Бугарска музика |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 45> |
Автор | |
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Што ти е финтава со песниве не се бугаркси и лошо звуцат на тој глуп пагански јазик
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
m__g__ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 591 |
пагански език???
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
ZEMJODELSKO DO KRAJ
|
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
m__g__ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 591 |
Смеете се на човек който ви показва че македонските песни са му любими и много ги сака????
и го наричате замеделец с такава увереност все едно сте завършили агробиологиа в Принстън (незнам дали в Принстън учат такова нещо ама звучи добре, тежко, ... направо оксфордско ми звучи) Изменето од m__g__ - 01.Март.2007 во 21:21 |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
PISI MAKEDONSKI
|
|
![]() |
|
Се улизуваш ти многу пази не сме толку плитки ![]() ![]() |
|
![]() |
|
защо?
"Море пиле, славей пиле" много я сакам |
|
![]() |
|
angelmk ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 135 |
малце грдо звучат песните ,стварно.до јазико ли е не знам ама не ми идат некако
|
|
"BEAUTY IS TRUTH, TRUTH BEAUTY."
|
|
![]() |
|
Воопшто неидат , одби на глупост и инает - потврдено - докажано ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
И да сакам некоја татарска да напишам на македонски би се згрозила
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Е,кerka mi se vika Jovana ne Иована!
Aj,stvarno pisuvajte makedonski za da ve razbereme!!! |
|
![]() |
|
Ништо од Бг националана песна ја убаво викам
|
![]() |
|
angelmk ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 135 |
и ја сум за тоа бугарите на овај форум барем малце да се потрудат да пишуват македонски кога веќе дошле на македонски форум .оти не ги разбирам баш ногу
|
|
"BEAUTY IS TRUTH, TRUTH BEAUTY."
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 45> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |