|
Дали и колку ви смета минатото на партнерот? |
Внеси реплика | страница <1 45678 25> |
Автор | |||
Arm'nj
Сениор Регистриран: 06.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 134 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Zs be i jas sum ozbilen smo se izrazvam malce zargonski i metaforichno simplificiram za da ne objasvam mnogu....
|
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
abe ako ja sakas mnogu kolata i kje pomines preku toa sto si doznal oti
svini vozea i im se isturi i sirenjeto 5 pati no poarno bi bilo da ne si doznal hahahhaha |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
ultra
Сениор Регистриран: 17.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 2616 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Кој знае дали и кога ќе видиш слики од нејзе и бившиот и нивните среќни лица дали и тогаш нема да ти смета... Изменето од влечка - 15.Декември.2006 во 15:45 |
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
vleckooooooooooo moj heroju
odvaj cekav da napises nesto na iCHOOOOOOOOOOOT |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
Arm'nj
Сениор Регистриран: 06.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 134 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ne te razbrav ama bash nisho anakin ali nemat veze imaj si mislenje svoe....
|
|||
ultra
Сениор Регистриран: 17.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 2616 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
па пишав реплика ин „ич“ ... она со големите букви
|
|||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ich ich go nema
|
|||
|
|||
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Малку ми смета.... Порано ич не ми сметаше , али како го сакам повеќе, така повеќе ми смета...Незнам зашто....
|
|||
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|||
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
идеално би било да нема минато. исто како да купуваш нова кола од автосалон, перфектна е и само твоја.
|
|||
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Изменето од ivin - 17.Декември.2006 во 14:36 |
|||
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
abe smeta
da ne se lazeme zatoa mora da ostane tabu tena dvajcata nesmeat da pocnuvat razbovori togas kje imat mirna i srekjna ljubov |
|||
|
|||
bone
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор bone is not dead Регистриран: 23.Август.2006 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: -13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
... па менва минатото многу доколку се дупела со кој ке стигнела,или пак ги лажела дечковците ... пошто лугето не се менват преку нок така да ако праела порано ке прај пак ... никој не мози да ме убеди во спротивното ...
|
|||
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Како ми мириса само за невина девојка сте во тема..Тогаш можеби ке ви биде мирна главата..Нас??? Не се секирајте секогаш сме имале „разбирање“ за вас и моментите што сте ги поминувале во текот на животот со девојки...и сме балансирале воопшто да не ни пречи...
|
|||
|
|||
Внеси реплика | страница <1 45678 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |