IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Дали и колку ви смета минатото на партнерот?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Дали и колку ви смета минатото на партнерот?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 25>
Автор
Порака
Arm'nj Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Декември.2006
Статус: Офлајн
Поени: 134
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Arm'nj Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2006 во 15:41
Zs be i jas sum ozbilen smo se izrazvam malce zargonski i metaforichno simplificiram za da ne objasvam mnogu....ConfusedConfusedConfusedShockedShockedShocked
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2006 во 15:43
abe ako ja sakas mnogu kolata i kje pomines preku toa sto si doznal oti
svini vozea i im se isturi i sirenjeto 5 pati
no poarno bi bilo da ne si doznal hahahhaha
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
ultra Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Март.2006
Поени: 2616
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ultra Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2006 во 15:45
Originally posted by Kockar Kockar напиша:

Originally posted by Antoaneta Antoaneta напиша:

Originally posted by sensei sensei напиша:

Zavisi sto ima vo nego. No vo nekoi slucai mi smeta i toa ne samoto po sebe, tuku zaradi konkretnite posledici sto gi nosi.

E ova e veke realen odgovor...da ne se povtoruvam!

Sensei ubavo mislenje ..respect taka se custvuvas ...a antoaneta primer ovoj odgovor za mene ne e realen posto jas poinaku se custvuvam i mislam LOL..znaci site sme razlicni ...i da ne zabeguvame mnogu ..mene

ne mi smeta icccccccccccc Star

Кој знае дали и кога ќе видиш слики од нејзе и бившиот и нивните среќни лица дали и тогаш нема да ти смета...

Изменето од влечка - 15.Декември.2006 во 15:45
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2006 во 15:46
vleckooooooooooo moj heroju
odvaj cekav da napises nesto na iCHOOOOOOOOOOOT
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Arm'nj Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Декември.2006
Поени: 134
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Arm'nj Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2006 во 15:47
ne te razbrav ama bash nisho anakin ali nemat veze imaj si mislenje svoe....
Кон врв
ultra Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Март.2006
Поени: 2616
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ultra Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2006 во 15:49
па пишав реплика ин „ич“  ... она со големите буквиLOLWink
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2006 во 17:57
ich ich go nema

Кон врв
BiG_kIsS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Регистриран: 01.Ноември.2006
Локација: Macedonia
Поени: 8373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2006 во 20:27
Малку ми смета.... Порано ич не ми сметаше , али како го сакам повеќе, така повеќе ми смета...Незнам зашто....
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
Кон врв
sensei Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Октомври.2005
Поени: 2005
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sensei Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Декември.2006 во 03:56
идеално би било да нема минато. исто како да купуваш нова кола од автосалон, перфектна е и само твоја.
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Декември.2006 во 17:46

Изменето од ivin - 17.Декември.2006 во 14:36
Кон врв
plamenko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Август.2006
Локација: Macedonia
Поени: 2159
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plamenko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Декември.2006 во 03:03
Clap
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Декември.2006 во 03:08
abe smeta
da ne se lazeme
zatoa mora da ostane tabu tena
dvajcata nesmeat da pocnuvat razbovori
togas kje imat mirna i srekjna ljubov

Кон врв
bone Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bone is not dead

Регистриран: 23.Август.2006
Локација: Cuba
Поени: -13
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bone Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Декември.2006 во 16:23
... па менва минатото многу доколку се дупела со кој ке стигнела,или пак ги лажела дечковците ... пошто лугето не се менват преку нок така да ако праела порано ке прај пак ... никој не мози да ме убеди во спротивното Confused ...
Кон врв
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2006 во 08:25
Како ми мириса само за невина девојка сте во тема..Тогаш можеби ке ви биде мирна главата..Нас??? Не се секирајте секогаш сме имале „разбирање“ за вас и моментите што сте ги поминувале во текот на животот со девојки...и сме балансирале воопшто да не ни пречи...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 25>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,125 секунди.