|
Колку последователни оргазми може да доживее жена? |
Внеси реплика | страница <1 45678 13> |
Автор | ||||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
tova broi orgazmi ili kontrakcii
koj ve znae hahahahahhahaha |
||||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||||
MissSexy
Сениор Регистриран: 22.Август.2007 Локација: Cook Islands Статус: Офлајн Поени: 364 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Edna partija poshten sex , nekolku turi 2-3 sati , so mali prekeni za pienje voda , dvata ne sme pushaci , taka da pienje , grickanje i krenemo jovo na novo.
najcesto pocnuva so teazing , dobra predigra kaj sto se napinam so celo telo , ne mi dopira vagina , a taa gori i posle mnogu brzo posle penetracija ili lizenje jas dobivam multipni ograzni , duri se imam i onesvestuvano . Imam solzi roneto od ubavo a klit mi bil cel napnat i bolel , treba uste ?
|
||||
U never get a second chance to make a first impression
|
||||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ne trebe
uf sicko si znaeme sega a za nesvestica pojma nemam so lek se zima- no znam mnogo smrdit Изменето од anakin - 10.Септември.2007 во 12:31 |
||||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||||
ТатаБрада
Сениор Регистриран: 05.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 76 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Па не знам кај се овие жени!! алал да ви е ... Дечковците ви се среќни!!!
Пошо вие сте среќни!!!
|
||||
nemo84
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Young Modern Регистриран: 24.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 500 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Ја сум разбрал дека можело и до 10 пати. Али не знам баш за тоа не ми се верува, ја кога сум бил со девојка повеќе од два пати се нема десено така да...
|
||||
|
||||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
NIe zaedno svrsuvame
|
||||
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ok e seto toa,no daj skrati malku.....nad 10 orgazmi(kolku pauza imavte vreme traenje vo rok na tie 2-3-casa)......onesvestuvano
|
||||
MissSexy
Сениор Регистриран: 22.Август.2007 Локација: Cook Islands Статус: Офлајн Поени: 364 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Jas samo si kazav jas kako funkcioniram , bez kratenje , bez dodavanje , taka funkcioniram , jebiga
|
||||
U never get a second chance to make a first impression
|
||||
baci
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група Регистриран: 14.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 59 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
so redoven seks vo tekot na edna nedela dali ke uspee barem ednas da dobie pravi orgazam i toa ako e iskrena da go priznae toa na partnerot ama ne mise veruva.........
|
||||
baci
|
||||
sara333
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
" i toa ako e iskrena da go priznae toa na partnerot"
pa zatoa ke si zboris so partnerkata t.e. taa ne bi trebalo da se cuvstvuva ponizuvacko ili da i bide sram (zatoa ste partneri) da ti kaze sto saka za da moze da se opusti dovolno, a i toj mora da znae kako da ja zapali i kako da go napravi toa sto taa go saka |
||||
MX-8441
Сениор Регистриран: 10.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 69 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
sara333
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Онлајн статус: Онлајн Пораки: 214 Еве го одговорот. Сара вели 333, па да и веруваме. |
||||
,,NEMA MIR DODEKA TERORISTITE SE SHEETAAT SLOBODNO,,
|
||||
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Vaka se do psihata i do partenerot sekako, moze i se imalo slucuvano znaci da se dostigne brojaka 10 orgazmi megjutoa samo prviot e vistinsko uzivanje dodeka drugitae traat pokratko i posle toa kraj tri dena nema stanuvanje od krevet...........zaradi zdravstveni pricini,.... upala,..... bolka.... cuvstvo na presusenost........ |
||||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Ma koj da gi znae dali se prepravaat ili ne , kaj masko se gleda, kaj zena se pretpostavuva
|
||||
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Kaj vistinskata zena se CUVSTVUVAAT vistinskite orgazmi
|
||||
Внеси реплика | страница <1 45678 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |