|
A1 Teлевизија најгледана? Зошто? |
Внеси реплика | страница <1 45678 41> |
Автор | |
that's me
Сениор Регистриран: 26.Март.2006 Локација: Burundi Статус: Офлајн Поени: 581 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da ti e*am televizijata,ima denovi koga nema nieden film!Sto se zamisluvaat tie be
|
|
Пази,памтам к'ту слон.
|
|
angelmk
Сениор Регистриран: 02.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 135 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
забравив да ги спомнам рекламите.најдосадно нешто на а1,убива скрос (мислам брка ми у џигеро коа ќе го видам џон мекинро како крши рекети, отечоа со таа реклама)
|
|
"BEAUTY IS TRUTH, TRUTH BEAUTY."
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Rece nekoj deka e najgledana??
Vo sporedba so nasite maledonski privatni televizii mozebi(ama smo mozebi) Vo posledno vreme i Kanal5 se podobruva. Najvise me nervira A1 so onie kvizovi i reklami na sekoj 5min. Ako sakam da izgledam nekoj film treba tri saata da sedam pred televizor! |
|
Kroki
Сениор Регистриран: 31.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 169 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тотално се согласувам...... Јас повеќе и не можам да ја "варам" А1, бидејќ и немам доволно време, ако седнам да гледам некој филм..... Ама филм, само ако начекаш, бидејќи од ШПАНСКА СЕРИЈА нема место....... Па ако сака и на хрватски нека биде, ШПАНСКА Е!!!! Патем, откако ја поттргнаа малку Билјана Секуловска од вестите, почнав да ги следам, ама пак друго ми засмета...... ОСВЕН ЦРНА ХРОНИКА, нема ништо друго.... Затоа и доделувам 12, како оние од Каролина 12-ките што и' ги доделија...... ПОЗЗЗЗззЗЗз |
|
"Quod me nutrit, me destruit!" - Latin quote
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aO!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Kroki
Сениор Регистриран: 31.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 169 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е ДЕФИНИТИВНО НЕМАМ ВИДЕНО НИШТО ПООРИГИНАЛНО ОД ОВА ГОРЕНАПИШАНОВО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Јас би му додал и едно двојче како индекс горе, како на пример за ВОЗДУХ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! БРАВО!!!!!! |
|
"Quod me nutrit, me destruit!" - Latin quote
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa,ne e bash novo,....odamna go imam staveno,...ama, ti ne beshe togash tuka,....
|
|
|
Pimp Daddy Manev
Сениор Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e da da i ja toa mnogu se nerviram so reklamite,mnogu cesto gi ima i ke ti se smaci dodeka izgledas eden film |
|
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
|
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да ти кажам право, малку се подобриле, баш вчера гледав еден филм... И не беа толку досадни со реклами....
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
speed
Сениор Регистриран: 09.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 803 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
negi biva A1,samo kerkata na gazdata na A1 ja biva...taa naj malata
|
|
speed
|
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bila nekogas najgledana A1, ne znam dali kanal 5 e najgledana, ama jas najveke ja gledam
|
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ma kakov AO,...sporedete go samo teletextot sprema, na primer, na nova ili hrt,...prava mizerija,...ama ,nishto chudno,...makedoncite se zadovoluvaat so mizerni raboti,..
|
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мислам дека и не ебаш најгледана но нема врска не е се во тоа дали има многу реклами , секоја привтна тв мора да повеќе адвертајзинг секако од тоа највеќе пари влечат Сепак мислам имаат и добри емисии ( како за наша тв) нели да не споредуваме со странскиве , но малце фјумови , на канал 5 има повеќе и секоја вечер
Што знам мислем дека е во најгледаните покрај телам и канал 5 а да и сител |
|
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
telma mi gi gadja
sitel nesto klasika pustaat a kanal 5 premnogu stari:)
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 45678 41> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |