|
Брзо возење |
Внеси реплика | страница <1 45678 12> |
Автор | |||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
размисли пред да напишеш глупост
|
|||
invader
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 442 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
95км/ч/ најекономично
|
|||
在美居住和工作 ——快来参加官方举办的美国绿卡抽奖!
|
|||
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Некогаш сакам да стиснам повеќе,ама ретко.Поубаво ми е релаксирачка вожња.
|
|||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ako mi se privozi brzo,odma idam na Katlanovsko brdo i se pustam!to saatot ide 160...drma, trese amaaaa... brza voznja..jbg..
|
|||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...kakvi ni se patistata ,ne e potrebno da imas brza kola..samo malku pamet, i ....prv si!
|
|||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
abe treba i salam kola. Ako go pustam Audiot od Markukule 180 ke digne ko nisto, ama nedaj boze edna jabucica da popusti i vo najmala raka si na kostozglobno naredno koga ke se razbudis...AKO se razbudis
|
|||
bodeti
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 606 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Vozete brzo samo vnimavajte da ne bide pobrgu od zivotot,i jas sakam brzo vozenje i imam dve brzi koli i motor, samo toa go pravan tamu kaj sto nema da zagrozam necij zivot tuku samo mojot,a toa e CROS po brda i dolini,isto e kako seks probajte nekogas da go osetite adrenalinot.
|
|||
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Brzata voznja go podiga Adrenalinot .......Ama sepak treba i bezbedno vozilo .......
|
|||
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|||
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
И најважното-добар возач. |
|||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|||
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|||
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не секогаш |
|||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
|||
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Za mene edno pravilo vazi ......Ako si dobar vozac kupi si i dobro vozili .....Vo sprotivno ne se zamaraj .....Bidejki treba ti da imas kontrola nad voziloto a ne toa nad tebe
|
|||
|
|||
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
не обожавам брзо возење,сакам релаксирано никој не ме брка,ќе стасам каде сум тргнала
|
|||
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Во ред е,ама некогаш ти се сака малку вобуда
|
|||
|||
Внеси реплика | страница <1 45678 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |