Брзо возење
Испечатено од: IDIVIDI forum
Категорија: Технологија
Име на форумот: Автомобили и моторцикли
Опис на форумот: Модели, карактеристики, новости, олдтајмери
URL: http://forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=4242
Датум на принтање: 10.Мај.2025 во 23:39 Верзија на софтверот: Web Wiz Forums 10.03 - http://www.webwizforums.com
Тема: Брзо возење
Постирано од: maja_070
Наслов: Брзо возење
Датум на внесување: 19.Мај.2006 во 21:32
OBOZAVATE LI BRZA VOZNJA. SAKATE DA VE VOZAT BRZO ILI VIE DA GI VOZITE BRZO:) JAS SAKAM DA SI JA STISNAM KOLATA DO KRAJ I DA IMAM LUDA VOZNJA. SE RAZBIRA NA OTVOREN PAT
------------- m.v
|
Коментари:
Постирано од: bosab
Датум на внесување: 19.Мај.2006 во 22:27
Па и не ја сакам баш брзата вожња,повеке сакам онака лежерна вожња(сеа не мислам со 60 на саат)да можам да уживам и да ја доловам убавината на околината ако патувам на подолга релација. Не возам брзо и не сакам да ме возат брзо.
-------------
|
Постирано од: Corporal^^
Датум на внесување: 19.Мај.2006 во 22:42
more brza ne brza jas sakam i zelba mi e da me vozat vo Rolce Royce hmmmmmmm... da ne ima nekoj da me povozi go castam benzin
------------- Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
|
Постирано од: NRGMKD
Датум на внесување: 20.Мај.2006 во 10:14
Јас како по обичај секогаш каснам, и затоа се навикнав да возам брзо!!! Инаку немам доверба кога ме возат брзо!!! Ваљда дека во се*е сум сигурен!!!
------------- The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
Постирано од: монте кристо
Датум на внесување: 20.Мај.2006 во 11:42
ako voznjata ne e brza nema satisfakcija
------------- во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
Постирано од: maja
Датум на внесување: 20.Мај.2006 во 18:22
Obozavam brzo vozenje.
Koga me vozi nekoj drug, nekako ne sum opustena,dali seto ova e poradi nedovolnata sigurnost vo toj do mene, no sepak koga jas sum za volanot togash sum naj sigurna.
------------- [IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
Постирано од: Dana
Датум на внесување: 22.Мај.2006 во 13:30
I jas isto. Ne sakam da me vozat brzo, ne sum sigurna vo drugite luge kako vozaci, ama jas koga sum u prasanje, daaa, brza voznja obavezno... i najsigurna sum togas...
|
Постирано од: Yoco
Датум на внесување: 10.Август.2006 во 18:48
uf moram da odam ali za ova utre..ali brza voznja ne naybrza.daaaa ednas se zivee,a takvi voznji kolku imas sreka
|
Постирано од: Dana
Датум на внесување: 10.Август.2006 во 22:53
Ja bi brza voznja so Honda 1000 RR 
------------- Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
Постирано од: Yoco
Датум на внесување: 11.Август.2006 во 17:37
a neee zboris za motor taka?brza voznja so toa ne...so takvo nesto si so pola noga veke pod zemya,ili na operaciona masa...ustvari mene i ne mi pretstavuva nekoya sadisfakcija preterano golema brzina kao nad 200...ali koga veke zborime za ubrzanje,i vozenje niz grad u makazi,finti,snaodlivost e tuka veke se pravi merak,se i\diga adrenalin i zivees uste 10 godini poveke...
|
Датум на внесување: 15.Август.2006 во 19:55
Ovoj pat pri vrakanjeto vo MK ovaa brzina ja postignav,(slikata e vnesena od moj mobilen ) bez razlika na golemite guzvi po avtopatot sepak za mene e cool voznja:)
------------- [IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
Постирано од: kokomoko81
Датум на внесување: 15.Август.2006 во 19:59
187......................sekoja cest ............2 pati vo zivotot .........auff ama se ispotiv..................a inacce ne sakam brza voznja ........maksimum me imaat vozeno 210 i toa 12 saati ........a jas na zadno sedisste ....lele kolkava dupka napraviv ....se otepav od kocenje 
------------- ......
|
Датум на внесување: 15.Август.2006 во 20:02
Mi bese strav poveke poradi umorenosta moja i guzvata po avtopatot Zagreb-Beograd osobeno vo mesec avgust koga site gasterbajteri se vrakaat doma.
Ne e nekoga golema brzina, ne se cuvstvuvase...no iskreno mi bese strav poveke da nagazam
|
Датум на внесување: 15.Август.2006 во 20:05
epa sestro moja zlatna ...........mislam deka ne e se vo brzinata ......me vozea 12 saati so 210 i na benziskata kade sto pievme kafe se slucci nesto za sto ne sakam da pisuvam .........taka da razlikata pomegju 120 i 200 e samo 5 min ...... na krajot bitno e da stasame zivi i zdravi......inaccce ako vo MKD me vozat nad 120 ja poznuvam da krevam panika .............
------------- ......
|
Датум на внесување: 15.Август.2006 во 20:23
Da ne e se vo brzinata.Jas bidejki cesto patuvam i vozam celi 7 godini taka da pominatata kilo,metraza sto ja imam napraveno mi dade i samo iskustvo.Sila brzina i mok zad volanot ne e potrebna.Koga se cuvstvuvav odmorena koga sum sigurna, koga znaam da ja procenam sostojbata na patot vozam da i poveke od dozvolenoto no sepak se vo granica na ona sto ne zagrozuva nicij zivot.A vo MK samite patishta ne dozvoluvaat pogolema brzina
|
Датум на внесување: 15.Август.2006 во 20:25
ete taka .... delime isto mislenje .......  
------------- ......
|
Постирано од: Schumacher
Датум на внесување: 05.Октомври.2006 во 13:24
maja_070 напиша:
OBOZAVATE LI BRZA VOZNJA.SAKATE DA VE VOZAT BRZO ILI VIE DA GI VOZITE BRZO:)JAS SAKAM DA SI JA STISNAM KOLATA DO KRAJ I DA IMAM LUDA VOZNJA.SE RAZBIRA NA OTVOREN PAT
|
slusaj budalo ni edna!prvo da te prasam dali znaes kolku soobrakajki se slucile do sega od taa brza voznja?
toa ti e za pamet i edno nemoj da vozis pobrzo od 150 km/h
-------------
|
Датум на внесување: 05.Октомври.2006 во 13:29
inaku da ti kazam tatko mi se trka so alfa na trkite vo bugarijai negovata najgolema brzina postignata so alfata e 263 km/h
(ova e taa kola)
-------------
|
Датум на внесување: 05.Октомври.2006 во 19:52
bosab напиша:
Па и не ја сакам баш брзата вожња,повеке сакам онака лежерна вожња(сеа не мислам со 60 на саат)да можам да уживам и да ја доловам убавината на околината ако патувам на подолга релација. Не возам брзо и не сакам да ме возат брзо.
|
e toa ti e pravilen odgovor toa go sakam i jas.
-------------
|
Постирано од: Julija
Датум на внесување: 05.Октомври.2006 во 20:43
Ама ич не сакам брзо возење... имам возено макс. 140 и повеке од тоа не би одела. А најмногу сакам да возам со 80... Син ми ми вели: You drive like my grandmother
-------------
|
Постирано од: SkorpijA
Датум на внесување: 05.Октомври.2006 во 20:47
Jas ne vozam, ama mnogu sakam brza voznja....Tokio Drift 
-------------
|
Постирано од: sexyemma
Датум на внесување: 06.Октомври.2006 во 09:12
на отворен пат брзо сакам ама во град никогаш над нормалата
уживам брзо да возам
------------- Don't drink and drive, just walk and fly
|
Постирано од: Delfin
Датум на внесување: 06.Октомври.2006 во 09:20
сакам да притиснам ...искрено...
|
Постирано од: MisIca*
Датум на внесување: 06.Октомври.2006 во 11:40
Brza voznja sakam ali so dobro auto, sigurno.Ja ne vozam brzo zs sum poslab vozac na otvoreno .U grad butkam nekako
|
Постирано од: plamenko
Датум на внесување: 06.Октомври.2006 во 13:22
pa jas stiskam da vi kazam sakam brza vozna pogotovo navecer :)koga ne gledas nisto:) so 200
|
Постирано од: The Duke
Датум на внесување: 17.Јануари.2007 во 19:18
откако излегоа The Fast & The Furious,2Fast 2Furious и Tokyo Drift кој нема желба за брзо возење.   Тоа директно влијае низ градовите да има копање асфалт и палење гуми по цели вечери (човек неможе да спие).Најлудо возење до сега со BMW M Roadster (M3 evo engine 320hp)-250km/h     (Thessaloniki-Evzoni)
------------- I do not see why man should not be just as cruel as nature...
|
Постирано од: zagor
Датум на внесување: 06.Ноември.2007 во 23:00
*
------------- ...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
Постирано од: alekso_2000
Датум на внесување: 09.Март.2008 во 22:55
brzinata ne e taa so go pravi zadovolstvoto tuku zabrzuvanjeto!!!
Kaj nas treba da imat pravilo za uvoz na vozila (da ne razvivaat brzini pogolemi od 120 km/h bidejki sekade vo svetot maksimalnata brzina na patistata e ogranicena na max 120!!!(so isklucok na nekoi avtopati vo Germanija kade nema ogranicuvanje!
Togas koja e celta da se pravat avtomobilite se pobrzi i pobrzi a se nameneti za javni patista!!!
Za sportskite avtomobili e drugo ama tie ne smeat da se vozat po javni patista!!!
------------- car's freack
|
Постирано од: Eli
Датум на внесување: 11.Март.2008 во 17:43
Ne sakam brza voznja..sakam se da si e stalozeno pod konrola..zatoa so avtomobilot ne e sredstvo za luduvanje i brzo vozrnje,ednostavno sredstvo za prevoz od edna na druga destinacija
|
Датум на внесување: 12.Март.2008 во 14:44
Eli напиша:
Ne sakam brza voznja..sakam se da si e stalozeno pod konrola..zatoa so avtomobilot ne e sredstvo za luduvanje i brzo vozrnje,ednostavno sredstvo za prevoz od edna na druga destinacija |
Tuka si greska !!!
Kolata e za luduvanje ama ne na javnite soobrakajnici tuka na trkackite pateki!!!
Poradi nemanje na trkacki pateki kade so jas i slicnite na mene ke mozeme da si gi zadovolime strastite toa go pravime
po gradskite ulici kade sto zagrozuvame tugi nevini zivoti!!!!
|
Постирано од: Lilija7
Датум на внесување: 24.Март.2008 во 20:13
Датум на внесување: 15.Април.2008 во 22:39
Немој да си го ускратуваш задоволството!!
|
Постирано од: kristofer
Датум на внесување: 19.Април.2008 во 10:56
ne sum bas tolku meraklija na brzo vozene deka je najopasno, vozene dobro da stignes kade sto treba celiot ne napolovina ili ic.
------------- vrtyuwged
|
Постирано од: ZeZnAtA
Датум на внесување: 19.Април.2008 во 11:20
koga ke nau4am da vozam.....sakam brzo da vozam
brm,brm,brmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm 
------------- Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
Постирано од: mamma
Датум на внесување: 19.Април.2008 во 13:05
 ....stalno me karaat
------------- http://imageshack.us">
Shot at 2007-06-30[/IMG]
|
Постирано од: anakin
Датум на внесување: 19.Април.2008 во 16:10
fijuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
------------- SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
Постирано од: seka
Датум на внесување: 20.Април.2008 во 11:49
190 km/h najbrza brzina e sto sum vozela, na avtopatot Zagreb-Belgrad...ke pritisnev uste, no se vozdrziv, pametot rece deka e dosta .... a inace, vozam tolku brzo za da ne mi ja odzemat vozackata ..... SAKAM BRZINA
|
Постирано од: Himen
Датум на внесување: 20.Април.2008 во 15:38
Decki um vo glavata i gorivo vo rezervoarot  
|
Постирано од: invader
Датум на внесување: 20.Април.2008 во 18:48
okolu 95 ,posle toa mnogu trosi,stavete gorivo i ke mu ja zduvnam i dvesta ,ako odi.
|
Постирано од: *moon*
Датум на внесување: 21.Април.2008 во 21:55
Постирано од: Цаци Галапчарот
Датум на внесување: 11.Мај.2008 во 02:23
Ja vozim jugu 45 ku
------------- Еј, гулаби, гулаби бели.
|
Постирано од: dark
Датум на внесување: 10.Јули.2008 во 15:57
sto pobrzo toa podobro
ova kazuva se a i ne mora da bide otvoren pat za brza voznja
|
Постирано од: rencio
Датум на внесување: 12.Јули.2008 во 15:24
ljeva ruka na volanu a desna na njoj 5 pun gas do cilja
|
Постирано од: blackeye
Датум на внесување: 12.Јули.2008 во 17:21
Постирано од: biljana.madrid
Датум на внесување: 14.Јули.2008 во 11:05
Ne sakam brzo vozenje!!!!
Jas vozam max 90 km/h i NISHTO POVEKE!!! Max brzina tuka e 120 km/h po avtopat (ova za informacija)
Koga se uchev za vozenje profesorot samo mi vikashe aj pobrzo malku, i taka stasav do 90 km/h i vide ne vide chovekot se otkaza...
Koga poloziv mi dvashe nekoi soveti, i za brzinata mi veli deka sigurno nemalo da vozam brzo, toj problem ne ke sum go imala  . Za mene vazi ¨BAVNO AMA SIGURNO¨
EDNOSTAVNO, SAKAM DA JA IMAM SITUACIJATA POD KONTROLA, a za lugeto shto ke rechat, BASH MI E GALJE!!! Jas ne sum od tie shto saka da se vozi vo golemi i brzi koli. Sakam eden FORD KA malechok, da mozam da si go parkiram bez problem i da si vozam 90km/h...
Makedonska rabota... takvi sme nie... ke stradame za leb tamu kaj shto sme ama v leto da se dojdi so golema kola tuka MK...kaj da ste, samo toa ve interesira, koj pogolemo i pobrzo za samo da se falite tuka kaj nashive MK... Ova se mozebi nekoi ne site, ama mnogu gi ima...
------------- Прилепчанка
|
Датум на внесување: 14.Јули.2008 во 15:03
ја мислам дека најбрзиот е на
гробишта!
|
Постирано од: n1k0La
Датум на внесување: 04.Август.2008 во 18:03
ja sum zavisnik od brza voznja mislam so motor a so kola si vozam poleka :D
|
Датум на внесување: 18.Декември.2008 во 13:32
....sekogas ,skoro sekogas papucata za gas e "do daska"...samo se nerviram koga ke me prestigne eden avtobus S 200..!...iiiiiiii...... ..sto motor ima....
|
Постирано од: volkswagen
Датум на внесување: 18.Декември.2008 во 19:18
ne sakam brzini golemi , no zatoa mi treba "poletuvanje" do okolu 80km/h. Koga patuvam mejgugradski sakam da se vozam sto podolgo i toa so 80km/h , a vo naseleno mesto ubavo mi e da vozam brzo pogotovo koga ulicite se tesni
|
Постирано од: vili2121
Датум на внесување: 19.Декември.2008 во 13:01
SAKAM DA VOZAM BRZO iako znam deka seto toa ke si go platam ili kes ili krst
ama izgleda ne mi doaga pamet ovaa nedela dignav 195 na KU - SK
ne veruvav deka moze
sega znam deka moze
imam losa navika da vozam brzo i barem ednas da ja stisnam do kraj da proveram kolku ide potoa nekoja normalna voznja za mene e okolu 150 za avtopat gradska okolu 80
------------- Скапа е мудроста што се плаќа со искуство
|
Постирано од: Drlja
Датум на внесување: 23.Декември.2008 во 15:42
Пред некој ден другар ми зема Wolksvagen Scirocco и пред се морам да кажам дека колата е БЕСНА  се пуштивме да ја испробаме на булеварот Октомвриска револуција (пред Александар палас) и за 5сек крена 100км а достигнавме брзина од 250км на час...ЛУДИЛО...едвај голтнав плунка поради забрзувањето...

-------------
|
Датум на внесување: 24.Декември.2008 во 13:03
Drlja, mnogu da go pozdravis drugar ti, i da mu kazis deka odbral najdobra kola. Aj ako mozis kazi mi so motor ima i kolku pari go fati
|
Постирано од: Izzi
Датум на внесување: 15.Јануари.2009 во 13:57
не е возбудлива големата брзина, колку што е големото забрзување...да те залепи за седиште
-------------
|
Датум на внесување: 15.Јануари.2009 во 17:00
Izzi напиша:
не е возбудлива големата брзина, колку што е големото забрзување...да те залепи за седиште
| da da da toa e toa dodeka nemozes da se odlepis od sediste
|
Постирано од: zabegan
Датум на внесување: 19.Јануари.2009 во 16:58
Izzi напиша:
| тука би ги додал вибрациите и буката, колата е педерска ако не те слуша цело маало како забрзуваш 
------------- размисли пред да напишеш глупост
|
Датум на внесување: 20.Јануари.2009 во 10:26
zabegan напиша:
Izzi напиша:
| тука би ги додал вибрациите и буката, колата е педерска ако не те слуша цело маало како забрзуваш  | ebago de, bager da si zemes i cel grad a ne maalo ke te slusa.
|
Постирано од: Delicia
Датум на внесување: 20.Јануари.2009 во 10:32
.......hmmmmmmm.......sakam brza voznja ,ama samo jas koga vozam
......moja max brzina.....195km/h 
------------- ...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
Постирано од: Izzi
Датум на внесување: 21.Јануари.2009 во 10:58
zabegan напиша:
Izzi напиша:
| тука би ги додал вибрациите и буката, колата е педерска ако не те слуша цело маало како забрзуваш  |
...како ќе препознаеш muscle car lover
-------------
|
Датум на внесување: 21.Јануари.2009 во 19:42
sakam da me vozat brzo ama koga jas vozam ne preteruvam oti pregolema odgovornost saka...nedaj boze belja ti si kriv posle
|
Постирано од: galenaa
Датум на внесување: 14.Февруари.2009 во 20:29
Ne ic ne ja sakam ,vozam poleka,a da me vozat brzo prvin ke se otepam od kocenje na patosot ko sovozac ,a posle ke pobaram da slezam
|
Датум на внесување: 19.Август.2009 во 11:40
.....hmmm,so papucHi ne se trcHa.
|
Постирано од: brza
Датум на внесување: 19.Август.2009 во 15:42
i do papuchite ne e ..se!...ima golem udel i ..."papucharot".
------------- Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
|
Датум на внесување: 20.Август.2009 во 12:51
..a toa rejtingot na "papucarot"...kako se odreduva...?jas so moite 46..mora da sum lider...
|
Датум на внесување: 22.Август.2009 во 17:45
mojata kola mi e vo defekt, ama zatoa familiarnata e stalno tuka
Vcera se vozevme so opelot ,troa "nirvana" mi se pogodi, troa i bev zbesnat pa v kola site mi vikaa: KOCII be kociiiiii, kaj ti se brza be , kociciiiiiii
sto mu bese na lugeto
Ne, stvarno, se fajkam vo posledno vreme deka v grad vozam prebrzo Nz kako da se otkazam od metal muzika v kola oti toa me tera da ja maltretiram pedalata
|
Датум на внесување: 10.Септември.2009 во 09:52
...kompleksot na niza vrednost me tera skoro sekogas da vozam od 150-200 km/h....!!!jbg,i jas ne sakam ,ama....
|
Датум на внесување: 11.Септември.2009 во 20:41
ја сум повеќе за cruising наоколу
|
Постирано од: mrzla
Датум на внесување: 12.Септември.2009 во 02:25
мразам брзо возење
|
Постирано од: laki_bu
Датум на внесување: 12.Септември.2009 во 02:27
Prekrasno nesto ....najbrza voznja mi bilo 297km/h
|
Постирано од: Andjelina
Датум на внесување: 12.Септември.2009 во 02:38
297км/ч....ја би ти го дупнала патосот под сувозачко седиште од кочење
------------- Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
Датум на внесување: 12.Септември.2009 во 02:39
Andjelina напиша:
297км/ч....ја би ти го дупнала патосот под сувозачко седиште од кочење |
|
Датум на внесување: 12.Септември.2009 во 17:55
laki_bu напиша:
Prekrasno nesto ....najbrza voznja mi bilo 297km/h | де бе болид ли имаш?
|
Датум на внесување: 12.Септември.2009 во 18:51
95км/ч/ најекономично
------------- 在美居住和工作 ——快来参加官方举办的美国绿卡抽奖!
|
Постирано од: Calipso
Датум на внесување: 12.Септември.2009 во 19:38
Некогаш сакам да стиснам повеќе,ама ретко.Поубаво ми е релаксирачка вожња.
|
Датум на внесување: 16.Октомври.2009 во 14:01
ako mi se privozi brzo,odma idam na Katlanovsko brdo i se pustam!to saatot ide 160...drma, trese amaaaa... brza voznja..jbg.. 
|
Датум на внесување: 05.Ноември.2009 во 11:58
...kakvi ni se patistata ,ne e potrebno da imas brza kola..samo malku pamet, i ....prv si!
|
Датум на внесување: 05.Ноември.2009 во 16:00
abe treba i salam kola. Ako go pustam Audiot od Markukule 180 ke digne ko nisto, ama nedaj boze edna jabucica da popusti i vo najmala raka si na kostozglobno naredno koga ke se razbudis...AKO se razbudis
|
Постирано од: bodeti
Датум на внесување: 22.Ноември.2009 во 02:08
Vozete brzo samo vnimavajte da ne bide pobrgu od zivotot,i jas sakam brzo vozenje i imam dve brzi koli i motor, samo toa go pravan tamu kaj sto nema da zagrozam necij zivot tuku samo mojot,a toa e CROS po brda i dolini,isto e kako seks probajte nekogas da go osetite adrenalinot.
|
Датум на внесување: 22.Ноември.2009 во 02:11
Brzata voznja go podiga Adrenalinot .......Ama sepak treba i bezbedno vozilo .......
------------- Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
Датум на внесување: 22.Ноември.2009 во 02:13
laki_bu напиша:
Brzata voznja go podiga Adrenalinot .......Ama sepak treba i bezbedno vozilo ....... |
И најважното-добар возач.
------------- На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент: Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!
|
Датум на внесување: 22.Ноември.2009 во 02:14
Датум на внесување: 22.Ноември.2009 во 02:20
Не секогаш
------------- На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент: Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!
|
Датум на внесување: 22.Ноември.2009 во 02:25
Za mene edno pravilo vazi ......Ako si dobar vozac kupi si i dobro vozili .....Vo sprotivno ne se zamaraj .....Bidejki treba ti da imas kontrola nad voziloto a ne toa nad tebe 
------------- Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
Постирано од: mrzla
Датум на внесување: 22.Ноември.2009 во 02:26
не обожавам брзо возење,сакам релаксирано никој не ме брка,ќе стасам каде сум тргнала
|
Датум на внесување: 22.Ноември.2009 во 02:28
Во ред е,ама некогаш ти се сака малку вобуда
|
Датум на внесување: 22.Ноември.2009 во 02:29
Датум на внесување: 22.Ноември.2009 во 02:31
имам неколку,ама јас сум си јас
|
Датум на внесување: 22.Ноември.2009 во 02:34
Датум на внесување: 22.Ноември.2009 во 02:35
Би
|
Датум на внесување: 22.Ноември.2009 во 02:36
Imam kaciga ...A se nadevam voziloto ima i sugurnosni pernicinja 
|
Датум на внесување: 22.Ноември.2009 во 02:38
laki_bu напиша:
Imam kaciga ...A se nadevam voziloto ima i sugurnosni pernicinja  |
Има перничиња,ама штом размислуваш за кацига се откажувам
|
Датум на внесување: 22.Ноември.2009 во 02:41
Датум на внесување: 22.Ноември.2009 во 02:43
Аа вади се сега!Не се важи
|
Датум на внесување: 22.Ноември.2009 во 02:43

|
Датум на внесување: 22.Ноември.2009 во 12:39
Ama ve molam da razlikuvate relaksirano vozenje od vleckajne i kocenje na soobrajkajot
|
Постирано од: vlad0
Датум на внесување: 06.Декември.2009 во 16:58
ја би за брза вожња без никаква сигурносна опрема...
------------- Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
Датум на внесување: 06.Декември.2009 во 17:07
vlad0 напиша:
ја би за брза вожња без никаква сигурносна опрема... | што подразбираш под сигурносна опрема?
|
Постирано од: vlad0
Датум на внесување: 06.Декември.2009 во 17:56
volkswagen напиша:
vlad0 напиша:
ја би за брза вожња без никаква сигурносна опрема... | што подразбираш под сигурносна опрема? |
у ауто перници каиши... а на мотор кацига.. а зошо прашуеш??
------------- Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
Датум на внесување: 07.Декември.2009 во 15:25
перниците и каишот не ти го спречуваат уживањето во возењето , верувај, ама кацигата не ја сакам воопшто и тоа е една од причините што не купувам мотор
|
Постирано од: La Ninja
Датум на внесување: 10.Декември.2009 во 13:35
Da, ako nema guzvi ne znam poleka da vozam. No sum mnogu siguren sofer istovremeno. Sekoj sto se plasi od brza voznja a sednal do mene, nemal gajle
------------- Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
Датум на внесување: 10.Декември.2009 во 13:49
samo na 110 so precki..
|
|