|
Исповедување |
Внеси реплика | страница <1 45678 13> |
Автор | |
sweety13
Сениор Регистриран: 30.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 0 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
PA NE ZNAE ZA SEGA POSTO KO NA PRIMER NE SME VEKE ZAEDNO |
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
uba bese onaa poslovicata od kokolje : koga goris vristi a koga ke izgoris ... zaboraviv kako bese |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.... togas nisto ne te pali.
Изменето од Dana - 31.Јули.2006 во 14:11 |
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
taka li bese
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da.
|
|
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vistinito , mi se bendisuva realnosta |
|
|
|
Poison^girl
Нов член Регистриран: 03.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 12 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Znaj deka bez razlika na se sto se sluci i bez razlika na site solzi sto gi proleav za tebe jas seuste TE SAKAM. Ke zaboravam se sto mi napravi samo za da bidam povtorno so tebe.... Nemas pretstava kolku te sakam......
|
|
...THINK BIG-STAY SMALL....
|
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas znam deka ne e lesno so mene i bidejki ti izdrzuvash jas zatoa uste poveke TE SAKAM
|
|
|
|
m-free
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 243 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
LELEEEEEEEEEEEEEEE.....
OVA FORUMOV E LUDNICA.....
KAKVA DINASTIJA .......aleksis i kompanija....mozat na praksa da idat tuka...
|
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ova beshe mnogu iskreno
|
|
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kako sto pochna ovaa ljubov spontano bez pocetok taka ke nema kraj, zosto ljubovta vo mene kon tebe e beskonecna.TE SAKAM
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
ohriganka
Сениор Регистриран: 02.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nikoj ne znae kolku mi e tesko koga ne si kraj mene, kolku mi e tesko sto ne znam kako da ti kazam deka te sakam;
|
|
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sve k*rve u beogradu
|
|
|
|
Corporal^^
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 833 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Never had any... never will any... my life is simple... live to serve, serve to fight, fight to die, die for love cuz love is something you are not bless with, fulfill your destiny... die for honor... die from love... the path of destiny to our fellow Corporal^^
|
|
Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
|
|
Внеси реплика | страница <1 45678 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |