IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Образование
  Активни теми Активни теми RSS - Бегање од часови
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Бегање од часови

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 14>
Автор
Порака
archer_MKD Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јануари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 29
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај archer_MKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2007 во 05:02

хааааааааааааааааа

бегајте бегајте

не знајте како ми беше мене во средно техничко (Битола)

на 8 неоправдани -> прва изјава
на 15 -> опомена пред исклучување
и на 21 чао папа... стигнував до 20, и сега ми е криво дека бегав.... и си велам ... оти оти оти Cry 
LOL
Кон врв
Carnation Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Поени: 3499
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Carnation Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2007 во 11:26
Originally posted by alex\m/ alex\m/ напиша:

хааааааааааааааааа

бегајте бегајте

не знајте како ми беше мене во средно техничко (Битола)

на 8 неоправдани -> прва изјава
на 15 -> опомена пред исклучување
и на 21 чао папа... стигнував до 20, и сега ми е криво дека бегав.... и си велам ... оти оти оти Cry 
LOL
e pa so ne kaza porano,blagoj durektorot(bivsi) tetin mi ke ke sredevme...

Изменето од Carnation - 31.Јануари.2007 во 11:28
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
Кон врв
carter Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 24.Јануари.2007
Поени: 138
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај carter Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2007 во 16:38
ja napraiv 16 i iam opomena pred isklucuvanje a sea ko ke zatopli ne smeam da kidnam 
Кон врв
Гјадец Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Февруари.2007
Локација: Macedonia
Поени: 17
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гјадец Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Февруари.2007 во 18:14
кога ќе бегав од цас класната место еден неоправдам ми ставасе 5 или 6   неоправдани зависи колку цасови имавме затоа повеке ми се исплати цел ден да неидам. имав фрик класна
Кон врв
archer_MKD Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јануари.2007
Поени: 29
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај archer_MKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2007 во 03:04
Originally posted by Гјадец Гјадец напиша:

кога ќе бегав од цас класната место еден неоправдам ми ставасе 5 или 6   неоправдани зависи колку цасови имавме затоа повеке ми се исплати цел ден да неидам. имав фрик класна

ти не го знајш класнио мене шо ми беше, ангеле анчевски ... ни ги фрлаше оправданијата бреее ееејјј...
Кон врв
strurcence Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Јануари.2007
Поени: 124
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај strurcence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Февруари.2007 во 16:16
beganje pa ne e na odmet ako e so usul
Кон врв
Tattoo Beauty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Регистриран: 10.Август.2006
Поени: 4549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Февруари.2007 во 11:06
Сум бегала од часови ехехехеееее  LOL LOL  LOL 

И ако беше теопло времето обавезно во паркче а ако е зима кај некој дома на кафе муабетTongue
Кон врв
carter Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 24.Јануари.2007
Поени: 138
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај carter Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Февруари.2007 во 23:33
vcera od 3 denes od 3 a utre moze i ne idam cel denBig%20smile
Кон врв
ERKO Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Февруари.2007
Локација: United States
Поени: 8
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ERKO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Февруари.2007 во 17:42
za beganje sum rekord
koj da uci...mi se sheta
Кон врв
Flix Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Клабинг

Регистриран: 14.Септември.2005
Поени: 9229
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Flix Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2007 во 01:39
pa ova polugodie, 6 pati izbegav 2 neopravdani Big%20smile
Кон врв
angelmk Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Декември.2006
Поени: 135
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај angelmk Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2007 во 17:04
за бегање бев експерт на времето.на крајо класната престана да ми ги брои неоправданите,тоа беше време...
"BEAUTY IS TRUTH, TRUTH BEAUTY."
Кон врв
Pimp Daddy Manev Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Февруари.2007
Поени: 2057
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pimp Daddy Manev Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2007 во 17:12
ја веќе не смеам да бегам... барем од оние часови со строги професори зашто не смеам да редам веќе неоправданиWink
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
Кон врв
BiG_kIsS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Регистриран: 01.Ноември.2006
Локација: Macedonia
Поени: 8373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2007 во 17:56
Абе ја не бегам.... Освен ако бегаме цел клас.... Јас си останувам дома и моите си знаат зашто LOLLOLLOL Али не ми се случува често... 
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2007 во 22:28
vo sredno ne sum begala od casovi, samo na fizika 2 pati moz da ne sum bila posto prfesorkata bese ogin i plamen Big%20smile
inace i do den deneska redovno si odam na predavanja , da cuknam u drvo Smile
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 14>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,137 секунди.