|
Плавуши |
Внеси реплика | страница <1 45678 62> |
Автор | |
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Плавуша на бензинска:
-Ве молам наточете ми гориво... - 95 или 98? -А што,немате од оваа година?! |
|
|
|
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Врти плавуша кај дечкото на мобилен и од таму слуша женски глас:
- Претплатникот не е достапен... ... Па оваа реагира: - Ма немој, краво една, а те*е достапен ти е, а?? |
|
|
|
Julija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Разговарале две плавуши и едната и вели на другата:
- Знаеш ли ти дека оваа Нова Година се паѓа во петок? -Ааааааа - вели другата - Само да не е 13-ти... |
|
|
|
Edinche
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член Регистриран: 03.Мај.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bila edna plavuska i se kacila na privaten avion. Posle 1 cas umiraat pilotite i plavuskata ja fatila panika .. Posle na radio vika: Dali me slusa nekoj? drugata vika: DA! Posle plavuskata vika: Jas sum na eden avion i umra pilotite. drugata vika: Ve molam kazete ja pozicijata visinata... Plavuskata vika: Sum sednala na prvata stolica i visoka sum 1.65 M |
|
Julija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Отишла плавуша во продавница за вибратори да си купи еден. Разгледувала долго време и на крај му се обратила на продавачот:
- Го сакам овој... А продавачот и вели: - Жал ми е госпоѓице, но тоа е апарат за гаснење пожар... |
|
|
|
Julija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Плавуша му се обраќа на мажа си:
- Знаеш ли миличок дека карбураторот од нашиот Мерцедес е полн со вода? - Не е можно!-вели мажот. - Јас ти велам дека навистина карбураторот од нашиот Мерцедес е полн со вода! - Ама чекај! Од кога па ти знаеш што е карбуратор? - Еве гледаш дека знам и ти велам дека е полн со вода! - Ај да видам! Каде е колата? - Ми потона во реката! |
|
|
|
plavu$a
Сениор Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
30 000 plavusi na stadion gledaat isprasuvanje na plavusa koja saka da dokaze deka plavusite ne se glupi. ja prasvet: kolku e 2 + 2? Plavusata: 5 ne e tocno! 30 000 plavusi: dajte i sansa, dajte i sansa! ajde, kolku e 2 + 2? plavusata: 3. ne e tocno! 30 000 plavusi: dajte i sansa, dajte i sansa. Kolku e 2 + 2? plavusata: 4 30 000 plavusi: dajte i sansa, dajte i sansa! |
|
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
|
Julija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Добар е...
Која е разликата помеѓу комарец и плавуша? - Кога ќе го удриш комарецот, не продолжува да цица... |
|
|
|
WORHOL
Сениор Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 324 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ЈА ПРАШАЛЕ ПЛАВУША...КОЛКУ СПЕРМА ЛАЧИ ЕДЕН МАЖ ПРИ СВРШУВАЊЕ??...ПАААААА,ГОЛТКА ДО ДВЕ...ОДГОВОРИЛА
Изменето од Andjelina - 14.Јули.2009 во 00:19 |
|
Julija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како ќе запослиш плавуша цел ден?
На еден празен лист од двете страни напиши ЗАВРТИ |
|
|
|
Julija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто плавуша носи саат на ногата?
- За да биде во чекор со времето... |
|
|
|
Julija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трпе ќарил некоја плавуша. По добриот секс, на плавушата и текнало:
- А бе да не имаш сида? - Не, а што ти текна? - Не би сакала пак да ја добијам! |
|
|
|
Julija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
- Што и' треба на плавуша кога трча на 100 метри?
- Компас и карта. |
|
|
|
Julija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Една многу секси плавуша има продавница за бадеми и лешници, па не може се' сама да постигне. Затоа ставила натпис на вратата што гласи вака:
- Сопственичката на оваа продавница бара двајца мажи што добро чукаат. |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 45678 62> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |