|
Чувства |
Внеси реплика | страница <1 45678 11> |
Автор | |
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драго ми е ова што го читам навистина... Тогаш ништо не те спречува да продолжиш понатаму.. Само малку самодоверба плус и се ќе биде во ред.. |
|
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ти благодарам навистина од се срце.. Верувај ми среќен е и тоа многу |
|
|
|
Kockar
Сениор Регистриран: 13.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 281 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Drustvence vi posakuvam ubav den i ubava misla sekogas
Od mene tolku ...treba doma da se odi ...milo mi bese sto se druzevme denes
|
|
Covek treba postojano da e vluben zatoa ne treba da stapuva vo brak ...O.V.
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пријатен и релаксирачки ден и многу позитивности..Коцкар
|
|
|
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nate,srce ubavo popladne
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Благодарам мила исто и на тебе прекрасно попладне полн насмевки
|
|
|
|
chuchuliga
Сениор Регистриран: 27.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 893 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да. Ги покажувам.Најчесто.Но не секогаш.Зависи од ситуацијата. Од човекот. Многу радо ги кажувам, а најрадо / пишувам.Со текот на времето сум поотворена. И поискрена. А што некој ќе прави со тоа, тоа не е мој проблем. Јас сум си јас и најважно ми е да си останам доследна на себе си.Оној кој треба ќе ме разбере или барем ќе се потруди. Истото важи и во обратен правец.
|
|
elizabeta
Нов член Регистриран: 03.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 27 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zavisi od toa koi se tie drugite
nekomu mu pokazuvam a nekomu ne, koj kolku zasluzil
|
|
plavu$a
Сениор Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
најчесто ги кажувам моите чувства.
|
|
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koga e u pitanje ljubovta jas sum mnogu sramezliva licnost i mi treba vreme za da pocnam da gi pokazuvam emociite kon partnerot.
|
|
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znachi,...se zaebavash so mene,a?
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
srci ne se razocaruvaj pa ti odma,so maz ke si, odma se otkazuvas a?
|
|
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne se otkazuvam,...ama,sepak reche neshto pred nekoe vreme,....ama aj ke probam da mi te "skrsham".........
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koj ne me znae vednas ke mu stane jasno kakva licnost sum,znaci gi pokazuvam cuvstvata i koga treba pa i koga ne treba.
Nekogas vo nekoi situacii toa i ne e mnogu pozelno ama sto da pravam toa sum jas.... |
|
Внеси реплика | страница <1 45678 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |