|
Клипот „Кај ми е Сонцето“ се шири ко свин |
Внеси реплика | страница <1 45678 11> |
Автор | |
DragonKing
Нов член Регистриран: 09.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и јас се согласувам - кој си заслужи тој -не е битно машко женско |
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E toa e makedonski mentalitet be, po kafani ja tepa, ama taa ne po kafani taa zasluzuva da ja stolci od kjotek.... Oti? Veli imam dostoinstvo, se praj svetica i na kraj klipot go stava na youtube.... Eeee devojki lesnoumni...
|
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se e kazano!! |
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
mistake
Сениор Регистриран: 26.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 8613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
. Изменето од mistake - 01.Февруари.2011 во 18:29 |
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mila daj ti direct od bitola.... ti najdobro znaes...
|
|
mistake
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
. Изменето од mistake - 01.Февруари.2011 во 18:28 |
|
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe zemala da go snima razgovorot i na sekoj vtor zbor obiduvajki se da upotrebi visok stil na govor i se spletkuva jazikot,se praj cesna postena, devojka so dostoinstvo, so kameno srce, "skrsena" i sto li uste ne i kazi mi kako da recam vo pravo e
a toj so ja utnal ja utnal ama neznam mnogu mi e tazno ko ke go slusam i bi zastanal na negova strana.... iako veli nekolku zbora vo krug sepak dovolno e da te trognat i da se zamislis dali zasluzuva vasata vrska uste edna sansa..... |
|
mistake
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
. Изменето од mistake - 01.Февруари.2011 во 18:28 |
|
abnormalen
Сениор ... Регистриран: 05.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а можеби и "намештаљка" е сето тоа! не е се скриено дури и во "скриена камера". па, сега се кикотат некаде глумците,
|
|
Gluposta e najneobična od site bolesti - od nea NE pati bolniot tuku, SITE OSTANATI!
|
|
Buli Buli
Нов член Регистриран: 31.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 15 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
imala gordost..se vide gordosta nejzina sega go seta korzoto pod raka so nego..dur ne ja nasamari pak pa da imame vtor del od "kaj mi e sonceto"
btw mix-ot od kaj mi e sonceto vrti po kafi4ite i sega gravo deka raboti vo kafi4 go zaebavat lugjeto i mu velat "kaj mi e kafetooo" "kaj mi e konjakott" |
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
това сето вистина било луѓе што го познаваат дечкото викет дек не излегвал од дома више пукал од срам а да сам ја на негово место у живот не би излегол.....замислете која слика ќе биде кад се појави на широк сокак
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eve i sliki od famoznoto SONCE.... Eeee za ovaa 5 pari ne davam
|
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и тој и таа..... за греови...... вчера ги слушав... патетично.....
на страната на девојката сум... нека ја моли..... кога знае да мава п.с. стварно се смириле ?? |
|
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 45678 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |