|
Мобилни Телефони (Прашања и Одговори) |
Внеси реплика | страница <1 4567> |
Автор | |
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
uf.........
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
zokkan
Нов член Регистриран: 10.Март.2012 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дечки, ајде мала помош како на нов регистриран член на форумов
Ми донесоа iPhone 4, декодиран, работи на наши картици, се ок, супер си е засега. Е сега, проблемот ми е следниот: како да исклучам да не ми се конектира на интернет преку мрежата на операторот, туку само на wi-fi конекција? Би ви бил благодарен ако ми одговорите поскоро, додека не ми заминал целиот кредит Позз |
|
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Инаку да си кажам јас АЦЕто си го земав и супер си е сега за сега...
За Зоккан... И јас имав таков проблем летоска....јави се во контакт центарот да ти ја оневозможат услугата интернет или измени ги поставувањата за интернет. И пази како конектираш wi-fi..може да те зеза и да се дисконектира мн често ако зезнеш како мене првиот пат
|
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
zokkan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ме искина веќе, се чудев кај ми замина цел кредит Ништо, ќе морам ако не на центарот за поддршка кај нив директива да им одам Фала сепак |
|
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не да им одиш...само да им се јавиш...
Пример Т mobile 070 122 One 1221 ги заборавив како беа...ќе се јавиш и ќе кажеш да ги ја деактивираат услугата интернет
|
|
|
|
Pica pica
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2010 Статус: Офлајн Поени: 1488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ONE 181
VIP 1234 Изменето од Pica pica - 10.Март.2012 во 18:22 |
|
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оф леле Ги немам бирано од јуни минатата година, сум ги заборавила
|
|
|
|
zokkan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ај некако го средив ова со ајфонот, требало
Settings -> General -> Network Enable 3G - OFF Cellular Data OFF Е сега, нов проблем :D Имам Nokia E72, и од време на време ми се јавува на екранот да изберам конекција за интернет, дали wi-fi или преку операторот. Ги избришав апликациите за кои сметав дека би можеле да го прават ова, меѓутоа пак од време на време се јавува истото. Ако имате некоја идеја од што би можело да е ова, слободно пишете :) |
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Некој со искуство околу touch screen?
Реагира кога сака,најчесто ме игнорира. Дали цел дисплеј се менува или може полесно да се помине,со замена на некој сензори или што и да има? |
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
прашај по мобиларите, на некои се менува само тачот....
|
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тоа секако од утре ќе видам,но мислев подготвен да отидам со каква секира ќе ме маваат.
Благодарам |
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мислам дека е 1500 со работна рака..
|
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако испадне таа цена со песна ќе го правам.
|
|
Внеси реплика | страница <1 4567> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |