|
Претседателот Ѓорге Иванов |
Внеси реплика | страница <1 45678 46> |
Автор | ||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ustavniot sud ne se mesa dodeka nekoj ne se zali kaj niv Iskreno za sekoja zakonska obvrska ima dupka, samo treba da se pobara i da se podnese do Ustaven sud
|
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Значи Мамамд некој треба жалба да поднесе до уставен суд за тамо да се одлучува по тоа?--Аха не сум знаел,сум мислел дека тие и самоиницијативно како највисока судска инстанца ги проверуваат законите.
Фала за информација
|
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mnogu lesno i ednostavno e naizgled. E sega za plakjanjeto ne znam, ama mozam da se informiram. Imam tamu nekoi prijateli
No da se vratime na parite i kampanjata. Mene mi s epolni dushata, oti na koj mu teknalo se kandidira. Neka si platat od dzep kampanjite, neka vlozat svoi pari. Ta i jas znam da se kandidiram ako drug plakja. Pretsedatelot kje si dobie pari, pa narodot nego go izbra. |
||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ова е ретко видено глупаво толкување на законот...
Па дали тоа значи дека во државава може да се кандидира само тој што има пари ????? Поголема глупост не можеше да се направи.... Со ова автоматски политичките битки ќе се сведат само на два-три субјекти кои во иднина ќе може да си дозволат да им е сеедно, победа или пораз..... Малку ли ќе му е на "Недоветниот" претседателската плата и бенифициите, па уште и наградата ќе си ја прибере, без да зуцне... И во право се другите.... Ајде тие што имаат партија зад себе...ОК, ама тој што настапува самостојно... ????? Значи убедливо сме држава со најглупав Устав, најглупави закони, најглупави правила....за народот не зборам, се е кажано.... И сакаме НАТО, ЕУ.......????? Ма ајде Ве молам |
||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
||
bla bla
Сениор Регистриран: 27.Мај.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 421 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ме изнасмеа |
||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Очигледно дека други забелешки нема на работата на претседателот (освен говорната мана која и не етака видлива).
Започнал со назначување амбасадори. Ајде да видиме како ке функционира соработката влада/претседател |
||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мислиш на односот Премиер-Премиер.... |
||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Е убаво изгледаше денеска нашиот ни претседател денеска во Ватикан, до папата.
|
||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Po vrakanjeto od Rim od posetata kaj papata na[iot pretsedatel deneska megju svoite valandovcani, da gi ohrabri da izdrzat vo stravot od zemjotresot.
|
||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Редно е сега ние да им вратиме, со земање уште една албанска партија во коалицијата па и ние коњи за трка имаме.Они нас со карикатури ние ним со прием во влада и отварање нови министерства.
Карикатура со Иванов во косовските медиуми Карикатура со македонскот претседател Ѓорге Иванов вчера беше објавена во косовскиот весник "Коха Диторе". Во вчерашното издание на ударно место беше поставен цртеж на кој се гледа фигура на македонскиот шеф поткачен на два јарбола, од кои на едниот стои македонското знаме, а другиот е празен. Пред претседателот стои црвениот килим, кој се поставува при официјален пречек на гости, се уште неотворен. Пародијата според приштинските медиуми покажува дека Иванов се уште не приредил официјален пречек на странски претседател. Во Кабинетот на Иванов не сакаа да ги коментираат ваквите карикатури во медиумите од Приштина. Нивниот единствен коментар е дека Иванов е расположен за градење на добри односи со Косово. Ниту политичките партии не сакаа да зборуаат. Во Нова Демократија, партијата на Имер Селмани, вчера ни изјавија дека не сакаат да коментираат нешо што не виделе, поради што го коментираат само пречекот кој се подготвуваше. |
||
Popi
Сениор Регистриран: 06.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A mozhe i so ushte edna politichka partija vo Albanija, ne ke losho jas mislam. Pa kulturna avtonomija i to.
btw. Ovaa karikatura e samo provokacija, shto sepak ne bi trebalo da ja zememe koj znae kolku seriozno i dovolno ke bide neshto slichno od nash*te karikaturisti....ej barem za ismevanje ne biva!
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
karikaturata e onaka kako treba ... go iskazuva vistinskoto nesto .... ne moze so eden g'z da se sedi na 2 stolici ..... vamu ja priznavas " drzava kosova " a vamu ne gi priznavas instituciite na taa " drzava " ......... a da ne zboruvame za revoltot koj so takviot odnos se sozdava kaj albancite vo RM ...... ako nekoj se obide da toa go narece gradenje na dobrososedski odnosi , mislam deka kje e kaze najgolemata LAGA .... taka se NARUŠUVAAT a ne gradat dobrososedski odnosi ............ Изменето од miroslav_g8 - 29.Мај.2009 во 09:24 |
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ama mu se moze .... bese kaj papata pa uste i dobro izgledale ... kojznae dali mu se ispovedal na papata ili toa go storil vo pismena forma ... zosto , dokolku i pocnel da se ispoveda ne veruvam deka kje stignel na vreme da se vrati nazad
Изменето од miroslav_g8 - 29.Мај.2009 во 09:26 |
||
Внеси реплика | страница <1 45678 46> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |