|
Што би им кажале на професорите ?? |
Внеси реплика | страница <1 45678 32> |
Автор | |
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Професоре, имаш предрасуди кон религијата....Во никој, ама баш во никој случај таа не може да влијае на мојата објективност во истражувањата на општествената стварност....
|
|
МИР со сите
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Profesorke se nadevam i vtoriot kolokvium ke bide kako prviov.A za toj vetuvam ke naucam poveke
|
|
IzGubEnA
Сениор Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 1066 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Profesorke...ako tolku mrazite deca kolku sto kazuvate sto ne dadete otkaz
|
|
|
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tebe itno ti trebaat casovi po matematika... Uf kako ne sum poblizu so zadovolstvo ke ti pokazev deka mozes da ja zasakas matematikata.... I jas ja mrazev ama sepak so tek na vreme ja zasakav do tolku sto koga bev gimnazija zapisav matematicki smer... |
|
lane62
Сениор Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
casovite po fizicko da ne gi menuvaat za matematika ili makedonski
|
|
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
|
G1RL
Сениор Регистриран: 09.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 103 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
PROFESORE AJ BAREM EDNAS OBJASNETE JA LEKCIJATA KAKO STO TREBA I ODGOVORETE NA PRASANJATA A NE DA VIKATE KE SI NAJDETE VO KNIGATA IIIIII DA NE ZABORAVAM 4ASOT VI E DOSADAAA .......
|
|
elektro
Група Регистриран: 07.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 81 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
so ke receme Nema so sekoj po svoe sekoj predava na negov nacin sekoj tera po svo e nekoii pa ne gi interesira
|
|
>< POLICE LINE DO NOT CROSS ><
Полиција =D |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
krivo mi e shto ne bev polosh ,..sprema nekoi od vas!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
ThePPPTrooper
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор АнтиКомунист.. Регистриран: 12.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 581 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Професорке по Македонски јазик и мој класен раководител 4 години, со задоцнување ВИ БЛАГОДАРАМ.
Сега ги разбирам сите скриени пораки во Вашето 'дрско', отсечно и строго однесување...Ви благодарам за сите поуки и за зборовите кои ми ги упативте последниот час... можеби како 'средношколци' не ни се допаѓаше Вашата строгост но тогаш не разбирав дека се што сакате е да постигнете одредено ниво на дисциплина и одговорност во моето однесување... само сакам да Ви кажам дека до некаде успеавте и во секој неврзан разговор со другарите од средно, јас секогаш зборувам позитивно за Вас и ветувам дека ќе надоместам за сето тоа детско однесување и ќе ги прочитам книгите што ги пропуштив, а се важни за развивањето на свеста кај младиот Македонец...Црно Семе, Големата Вода, Пиреј... уште еднаш благодарам! |
|
Those who wants to live, let them fight, and those who does not want to fight in this world of eternal struggle, do not deserve to live!
|
|
гoстин
Сениор Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bolje da ne kazam sto bi im kazal
|
|
|
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
добро бе професорке... една писмена не можете да ја истерате како што треба...... моравте... ,,подршка,, да си викнете.......
|
|
DDarko
Сениор Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Учителкеее те сакамееее.
|
|
IzGubEnA
Сениор Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 1066 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
uste dve nedeli ke ve trpam...posle koj ve vrti
|
|
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nemora vasite frustracii od studentskite denovi da ni gi prenesuvate na nas
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
Внеси реплика | страница <1 45678 32> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |