|
Љубов или сознание? |
Внеси реплика | страница <1 456 |
Автор | |||
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|||
Zlatnik
Сениор Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
А, ќе има и за мене едно , иако не се согласувам со тебе? |
|||
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
|
|||
Lithium
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
За тебе две само не знам зошто не се согласуваш со мене Зарем не е љубовта она по кое постојано тежнееме да ја има насекаде околу нас и да ја шириме постојано, и да ја даваме на сите без разлика дали се пријателите или непријателите
|
|||
|
|||
Zlatnik
Сениор Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не ма! Само да видам дали ќе ми дадеш гушки и ако не се согласам со тебе
Р.Ѕ. Сега си заминувам од форумов. А сериозно ќе ти одговорам следниот пат. ОК? |
|||
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
|
|||
Lithium
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Уф, ми дојде срцето на место јас пак мислев... Ма и да не се согласиш јас ти давам гушки
|
|||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Bolje ljubov i seks, namesto soznanie deka tamu nekade i nekoi imaat ljubov i seks
|
|||
Majkl
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3019 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Lithium
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Праксата е побитна од теоријата само ако учиш во стручно училиште |
|||
|
|||
spiros
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: На пат Статус: Офлајн Поени: 4490 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Подобро (1)вистинска љубов без секс, одколку (2)секс без вистинска љубов! Кој се залага за второто нетреба да се чуди ако неговата интима засмрди како јавен клозет! Се извинувам за мојот вокабулар! Изменето од spiros - 18.Јануари.2009 во 18:43 |
|||
Through the Blood of His Grace,
we are Forgiven and Free, in Time & Eternity! БОГ да го благослови Авраам, Исаaк, Израил ...! |
|||
Lithium
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
.
Изменето од Lithium - 19.Јануари.2009 во 17:32 |
|||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Otide diskusijava vo seks i ljubov, vmesto da se drzhi za temata soznanie i ljubov.
Pretpostavuvam deka na lugjeto poblizok im e seksot otkolku soznanieto. Изменето од Messenger - 18.Јануари.2009 во 23:05 |
|||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|||
spiros
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: На пат Статус: Офлајн Поени: 4490 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Кога човекот ќе сознае дека е роб на сексот и дека за тоа робство има само еден ослободител (љубовта), тогаш почнува во него да се случува една војна, една револуција, кадешто (иншалах) ќе победи и зацарува ЦАРОТ на ЉУБОВТА! |
|||
Through the Blood of His Grace,
we are Forgiven and Free, in Time & Eternity! БОГ да го благослови Авраам, Исаaк, Израил ...! |
|||
Внеси реплика | страница <1 456 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |