IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - Со која политичка партија да се коалицира
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Со која политичка партија да се коалицира

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 22>
Прашање: Која политичка партија според Вас треба да влезе во Владата?
Одговор Гласови Статистика
18 [37,50%]
13 [27,08%]
3 [6,25%]
14 [29,17%]
Не може да гласате на оваа анкета

Автор
Порака
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јуни.2008 во 12:07
nema ako .... grueski MORA da koalicira po nalog na amerite ..... kako nasi iskreni i dobronamerni prijateli ...... a " karikaturata od politicar " , na nasa zal , e niven glaven igrac za Makedonija ....... bespolezno e povece da pisuvam raboti koi vece gi napisav i potrosiv 3 tastaturi za da go storam toa ......i poradi  sto bev etiketiran i proglasen za paranoik koj nasekade gleda samo konspiracii ...... koga ce svatite deka sme samo zavrsnoto parce od mozaikot narecen golema albanija ? ..... sesrdno pomognata od evro - atlanskite strukturi a finansiran vo pogolemiot del od fondacii i sredstva na bliskoistocnite arapski zemji ? .... xxl ne e daleku od vistinata koga veli deka turcija ce se vrati kako golem igrac na balkanot .... a se so pomos na nasite " prijateli " ..... mozebi toa ce bide i otstapkata za neprimanje na turcija vo eu integraciite ? ...... ostanuva da se vidi ..... pozdrav мафтање
Кон врв
AlbanianGirl Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Февруари.2008
Локација: Cuba
Поени: 495
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај AlbanianGirl Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јуни.2008 во 15:12
i do kaj se pregovorite???
....se oblozhi nekoj ili ne???

...pozdrav....
You think I am a devil. But only because I have lived in hell. I want to get out.
Кон врв
DelijaSkopje Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Март.2008
Поени: 1580
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DelijaSkopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јуни.2008 во 15:14
Најдобро е сега со ниту една албанска партија да не се коалицира... а зашто би требало???
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јуни.2008 во 15:14

jas se oblozuvam na DPA

dui ce se otkaze otkako ce gi vidi uslovite
za koaliciranje
nema federalizacija
nema koalicija голема%20насмевка
Кон врв
kultuzin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 03.Декември.2007
Поени: 4903
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јуни.2008 во 15:15
Nikoj ne saka da se kladi nesto strav vi e.
Osobeno posle rasprodzbana na Ahmeti na imeto vo Grckite mediumi.
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јуни.2008 во 15:16
Originally posted by DelijaSkopje DelijaSkopje напиша:

Најдобро е сега со ниту една албанска партија да не се коалицира... а зашто би требало???

Dobro e da se koalicira so DPA, a najdobro ke bide ako mu uspee na Gruevski da go smeni Taci so Selmani , volkot sit a ovcite na broj.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DelijaSkopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јуни.2008 во 15:16
Originally posted by kultuzin kultuzin напиша:

Кажи за што сакаш да се кладиш? Јас ќе се кладам ако мислам обратно...
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јуни.2008 во 15:17
Originally posted by DelijaSkopje DelijaSkopje напиша:

Кажи за што сакаш да се кладиш? Јас ќе се кладам ако мислам обратно...

Jas vikam deka Gruevski ke gi zeme DPA vo koalicija i baram nekoj so sprotivno mislenje.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај AlbanianGirl Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јуни.2008 во 15:20
ne,,,jas duri i vo oglasnik
objaviv koj saka da se oblozhi,,,ama
nikoj ne se javuva..

...kultuzin,,,let me tell u smth,,,
,,,vie ja imate poddrshkata za imeto
od strana na albancite,,,
...sepak vie ste ni nashi sogragjani,,,
,,,grcite se daleku od toa,,,
You think I am a devil. But only because I have lived in hell. I want to get out.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DelijaSkopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јуни.2008 во 15:21

Jas vikam deka Gruevski ke gi zeme DPA vo koalicija i baram nekoj so sprotivno mislenje.

Јас не мислам така... јас се надевам дека тоа ќе биде ДПА,ако веќе треба тогаш подобро е ДПА...
Ништо од кладењето...    
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DelijaSkopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јуни.2008 во 15:23
Originally posted by AlbanianGirl AlbanianGirl напиша:

Сите оние кои гласале за ДУИ, не верувам дека сакаат да им бидеме сограѓани...
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јуни.2008 во 15:25

ne,,,jas duri i vo oglasnik
objaviv koj saka da se oblozhi,,,ama
nikoj ne se javuva..

...kultuzin,,,let me tell u smth,,,

Mozebi ja imame podrskata od tebe i takvi kako tebe, megutoa Ahmeti drugo kaza...
I negovata politika e se samo ne dobro na Makedonija i makedoncite.
Albaniangirl, se cudam kako covek kako tebe moze da podrzi ovcar i Kosovski platenik.
Iako si mlada mislam deka ni na polovina ne e od tvojot intelekt i zatoa mnogu mi e cuden tvojot politicki stav.
Poveke bi ocekuval od tebe da kazes zbor dva za vistinskite Albanski intelektualci koi za zal se marginarilizirani od teroristickata banda na Ahmeti.

Eve licno me interesira za Marsel Biljali sto ke kazes, jas spored se sto sum cital od nego , mnogu go pocituvam i go smetam za kvaliteten politicar a pred se covek.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај AlbanianGirl Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јуни.2008 во 15:35
kultuzin, navistina,
navistina, i najiskreno
ti kazhuvam ne go poznavash Ahmeti...
...sega za sega ,,podobar politichar od nego
vo albanskata politichka scena nema,,,
,,,no sekako,,,ne negiram
deka postojat nekoi epten umni glavi
od "underground",,,i koi se nezavisni,,,
...jas sum za niv,,,

...no mozhebi,,,katastrofalniot
protivnik shto go ima Dui,,,
e ona shto najmnogu me pravi da
go poddrzhuvam Ahmeti,,,

,,,a i plus...negovata politika
,,,voopshto ne e taa koja
vie makedoncite ja zamisluvate.,..
,,,tuka epten se gresh*te...
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јуни.2008 во 15:46

kultuzin, navistina,
navistina, i najiskreno
ti kazhuvam ne go poznavash Ahmeti...
...sega za sega ,,podobar politichar od nego
vo albanskata politichka scena nema,,,
,,,no sekako,,,ne negiram
deka postojat nekoi epten umni glavi
od "underground",,,i koi se nezavisni,,,
...jas sum za niv,,,

...no mozhebi,,,katastrofalniot
protivnik shto go ima Dui,,,
e ona shto najmnogu me pravi da
go poddrzhuvam Ahmeti,,,

,,,a i plus...negovata politika
,,,voopshto ne e taa koja
vie makedoncite ja zamisluvate.,..
,,,tuka epten se gresh*te...

OK Albaniangirl, da ne se vrtime vo krug, za kraj ke ti kazam deka moite ocenki vo vrska so Ahmeti se bazirani na fakti i na dela ili nedela sto gi ima napraveno, vrz osnova na ona sto go kazuva i tn.
Za protivnikot veke rekov zelba mi e Selmani da go zameni Taci , bidejki Taci i pokraj toa sto mi e simpaticen se ponasa nedostojno i neseriozno za predsedatel na edna politicka partija.
Za razlika od nego Selmani e konstanten, pristojen i stabilen.
Ete toa mi e zelba.
A ti rekov najgolema zelba bi mi bilo da se napusti koncepot etnicki partii i da se odi na partii koi ke se razlikuvaat po programata i politickata opredelba.
Isto taka mi e zelba da ziveeme edni so drugi a ne edni pokraj drugi , a vo toj pravec ne vodi Ali Ahmeti celo vreme.
Nemoze covek sto nesaka ili neznae da govori Makedonski koj se vo ova drzava podeli na CRNO i BELO na Albanci i Makedonci da mi rasprava deka ja saka ovaa drzava i deka ke se bori za sozivot tebe moze da te laze mozebi , mozebi kako sto vikas ( i se raduvam sto toa go kaza) pricinata e sprotivnata partija neznam, megutoa znam deka spored se sto ima napraveno Ahmeti treba da si gi spakuva koferite i zamine.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 22>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,344 секунди.