![]() |
|
Машко- женска комуникација |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 17> |
Автор | |
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() Изменето од filmadzijka - 06.Февруари.2008 во 00:57 |
|
![]() |
|
Kali ![]() Сениор ![]() ![]() Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Ние сеуште сме другари, и тоа трае веќе 8-9 години.
Не е лага, нема причина зашто да биде...да имало чувства, ќе се оствареле. Некогаш нема потреба да пробаш за да знаеш, едноставно чувствуваш дали можеш да се замислиш со некого, или не. Него ти да не збориш за себе, а не за мене? ![]() |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
sekoj si zboruva za sebe ne si znaela toa???????????????????? |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
Kali ![]() Сениор ![]() ![]() Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Како не
![]() |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Дозволете ми да ви раскажам еден конкретен пример:
Во средно познавав едно девојче кое се дружеше само со машки. (ама ептен апла - имаше еден куп другари, а не се сеќавам некогаш да сум ја видел со другарка). Девојчето беше супер - супер карактер, многу беше добра по душа, однесување кул, со одлични сваќања за светот и сл., а на изглед не беше нешто посебно (мислам без никакви навреди, изгледаше просечно). Дури и јас се дружев со неа едно кратко време. Наизглед, сите нејзини другарства беа супер, како секое машко-машко, женско-женско. Ама тоа беше така на почетокот. На крајот знаете што се случи. Имаше армија заљубени фрустрирани момци, очајни, од кои некои со скоро уништени животи, со пропуштени шанси да си фатат некоја друга девојка. ![]() |
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
вчера заборавив да ти реплицирам, затоа тоа денес го правам ![]() Сакав да кажам дека тебе ама баш супер ти оди комуникацијата со женскиот пол, барем тука на форумот се осеќа тоа Продолжи само така ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
...ЕЕЕЕ MONA,MONA..НЕ САМО КОМУНИКАЦИЈАТА....СЕ МИ ОДИ ОД РАКА..АБЕ ЧУДО ЕДНО..ДА БИРАШ, НЕ МИ СЕ ВЕРУВА...
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Kutek ili seks...treto nema
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
![]() ![]() ..И УШТЕ НЕШТО..-КОЕ КУЧЕ ЈАДЕ МАСТ..ЈАДЕ И СТАП!! ![]() Изменето од zagor - 06.Февруари.2008 во 23:52 |
|
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Prvo probaj so arno, pa posle kutekot
|
|
![]() |
|
МИСЛАМ ДЕКА ТРЕБА ДА БИДЕ ОБРАТНО,ПОЛЕСНО ЌЕ МОЖАМ ДА СЕ СПРАВУВАМ..АКО ПРВО СЕ НЕУТРАЛИЗИРА Т.Е.СКРШИ ОД МААЊЕ...ПА ПОСЛЕ МИСЛАМ ШТО ДАЉЕ...ИМАМ ИЗБОР КОЛКУ САКАМ
|
|
|
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
на овие двајцата над мене им завидувам
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |