|
ДОБРИ ВЕРНИЦИ НАСПРОТИ ДОБРИ АТЕИСТИ |
Внеси реплика | страница <1 45678 12> |
Автор | |
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Smrtno seriozna sum. No, ako moeto razmisluvanje ti lici na sega-toa e i razlikata megu nas, neli?
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
neznam so da kazam
da ne te uvredam seriozna si deka go slusas gospod kako ti zboruva????? |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A ti...seriozen si koga me prasuvas vakvo nesto ili toa s"s men se poigravas vo ovie docni casovi?
No ke ti odgovoram iako veke ti gi dadov odgovorite
За верникот таа комуникација се одвива преку Божјиот Збор...таму дознаваме што Тој кажува како што велиш... Понекогаш таа комуникација се одвива и преку молитва-бараш и добиваш одговор... Понекогаш таа комуникација се одвива и на еден поинаков начин-откровение, едноставно, имаш ксмет Севишниот да ти се обрати...на ваков или онаков начин.... Бараш одговор, знак...и го добиваш, но само ако Го познаваш...
Da receme deka Go poznavam Bog...
Mislis li deka ti pisuvam od nekoja Psihijatriska ustanova? |
|
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a od kade si sigurna deka e od gospod a ne od tvojata
potsvest potsvesno si pravis znaci kazi? |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мојот одговор ќе биде следниов
Ако зборувам со тебе, мил анакине, јас знам дека иако не те гледам, ти постоиш, значи не зборувам со својата потсвест-но со тебе, а од кај знаеш-може и ќе те видам. Тоа е тоа.
|
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
no milo
jas ti zboruvam tuka po ime anakin a ne vo tvojata glava ima razlika ne se pismanis i smenis odgovor?? |
|
|
|
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A koj ti rece deka Bog mi zbori vo mojata glava_toa bi bil monolog so sebe a ne dijalog so Bog Arno ti rekov, kako sto komuniciram so tebe, komuniciram i so Nego...so zdrava svest |
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da
pa vidi so mene sega za sega komuniciras na forum lp meili mozebi poasno i po telefon mobil a kje odime kje pieme kafe -- navistina isto so nego komuniciras kako so mne????? |
|
|
|
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Te isplasiv?
100% sum zdrava (taka bar me opisuvaat onie koi me poznavaat) so tek tuk nekoja bolka od tipot me boli ova-ona, kako sto nie zenite znaeme....taka da nema mesto za vakvo zagrizeno smajli
Anakine,
Bog e ziv
Toj e megu nas
Nemam namera da te razubedam vo tvoite stavovi no gi pocituvam
I da
Komunikacijata megu mene i Bog e ziva
Kakva bi bila inaku smislata na taa komunikacija, molitvi do Bog ako se ednostrano upateni-a ostanuvaat bez odgovor?
Изменето од maria_magdalena - 27.Декември.2007 во 02:28 |
|
|
|
jasmina*
Група Регистриран: 16.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 83 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se e bog neboto zemjata vozduhot se okolu nas i ziv e
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ke se otrujam.....i po cena da ne odam vo "rajot"
|
|
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tvoj izbor mila...
|
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
imam edno prasenje do tebe ako nikogas ne sum go slusnal kako ti problemot e do mene?????? KJE KAZES VO START SI BIL SKEPTIK PA NE SI MOZEL DA VOSPOSTAVIS KOMUNIKACIJA ako toj me saka - zato nesvrti on broj i kaze alo a ne kazuva--- zasto ne me saka- a tebe da |
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ova ne mi lici na kristijanska replika pocnuvam da se somnevam vo tvojata vera |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 45678 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |