IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - Драг ИДИВИДИ
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Драг ИДИВИДИ

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 5758596061 100>
Автор
Порака
 Оцена: Оцена на тема: 1 Гласови, Просечно 5,00  Тема Пребарувај Тема Пребарувај  Опции за темата Опции за темата
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Статус: Офлајн
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2011 во 11:37

Драг ИДИВИДИ,

лелееееее таа па учителката од сабајле, ми го расипа денот: во градинката се појавиле вошки!  

Ами сега? Ако фатат момите има да биде белја. Со тие густи кадрави коси како ќе ги чистам? И стварно како се чистат вошки, лелеееее.... само да не не снајде такво нешто.

Ај пријатно, ојдов да купувам шампони... превентивно.
загриженост
А ќе тркнам и до фризерот.

Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2011 во 15:38
..лелелеее,зарем и таму имате?
јас па си реков....!

...значи точно е тоа дека оделе "по чисто" и кај што "има што да јадат".

да се овде,ќе умрат од глад,ако претходно не добијат тровање од нечистотијата...
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
MyWay Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Регистриран: 05.Септември.2008
Локација: Aruba
Поени: 23914
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2011 во 15:40
газење%20од%20смеење драг идивиди ме изнасмеа Анастеа денеска со овој постот.....

а и абер дојде загор ни ја изруга МК голема%20насмевка

Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ......

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2011 во 16:00
Драг ИДИВИДИ....

сега му е мајката,преку нашите преставници во светот да извеземе едно 2 композиции оцет КИСКО...колку за лек...а после ќе ни цвета бизнисот..

мака си имале луќено,некои заборавиле..некои не виделе и ненавикнати....
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2011 во 19:18

Драг ИДИВИДИ,

јас мака си имам овие тука сеир си тераат со мене тага, па дури и ми се смеат... Ако, ако... Ко да не виделе вошки во животот. плазење%20злонамерно

Па и чичко Загор, ко да не знае дека гадинкиве со крв се ранат од главчињата, а не со пици плазење

А јас експерт станав (барем теоретскиголема%20насмевка) за маливе никаквеци.

Ај чао, ојдов да читам брошурката.
Имам стручна литература за учење.
ох

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Март.2011 во 13:44
Драг идивиди...нешто страшно им се случува....

Кон врв
volkswagen Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Регистриран: 18.Ноември.2008
Поени: 4820
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Март.2011 во 15:59
драг мој... те сакам многу.. најозбилнобакнежљубов

Држи ми ти мене среќа сеа за утре да биди тоа што треба... намигнување Па потоа... здравје боже... голема%20насмевкасреќа
Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Март.2011 во 23:05
Originally posted by Анастеа Анастеа напиша:

Драг ИДИВИДИ,

лелееееее таа па учителката од сабајле, ми го расипа денот: во градинката се појавиле вошки!  

Ами сега? Ако фатат момите има да биде белја. Со тие густи кадрави коси како ќе ги чистам? И стварно како се чистат вошки, лелеееее.... само да не не снајде такво нешто.

Ај пријатно, ојдов да купувам шампони... превентивно.
загриженост
А ќе тркнам и до фризерот.
изненадување........газење%20од%20смеење
drag idividi me nasmea nastea...aj pozdrav големо%20гушкање
Кон врв
Anarchy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Фатенко

Регистриран: 19.Март.2009
Поени: 6676
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anarchy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Март.2011 во 17:38
Бро

Одам да правам атер и ќефој во социјално општество. Не дека сакам ама...

Гледам и тебе колку ти е тешко и што се мора да трпиш од едно такво општество, секојдневно плеснато со една единствена цел, олеснување.

Тое
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Март.2011 во 18:45
Драг Идивиди... нема правда , нели!
Јас како можам да ја тапшам цел ден кога не и е добро или и е циклусот па треси глупости. Можам цел ден да бидам до неа кога нешто не и е по кеф или пак фустанот не ја собира. Па ајде Фолки бара алтернативни решенија, фармерки, кожни панталони , па вика дека фустанот бил тесен , а не таа здебелена и ред др ствари , а му е преку такво дојдено од фустанот незин и од штиклите и фармерките... Само сака да биде мил и добар...ко и стално....
Епа нечемо више така. Сите имаат право на лош ден, а кога конечно и реков: катастрофален ми е денов уште од сабајле, не можам да функционирам... е тогаш таа ми рече само едно себично „заприметив“ и си продолжи по старо. Па не е будала да си го расипува убавото расположение за мене ... изненадување  Што и сум јас... па да....не%20знам
Драга моја ... иди у п**** м****.... ако не разбираш што значи меѓусебно почитување не си ти крива, криви се твоите мама и тато што не те научиле... но сепак нема да можам да те врткам наоколу....
Па не сум јас кловн ни дворски шут за тебе да те занимавам а ти ич да немаш обзир кон мене......   како што кажав : ИДИ У п**** м**** лутина

Изменето од volkswagen - 21.Март.2011 во 20:10
Кон врв
Џо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Каубоец

Регистриран: 17.Ноември.2009
Поени: 2121
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Џо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Март.2011 во 19:28
Originally posted by volkswagen volkswagen напиша:

Драг Идивиди... нема правда , нели!
Јас како можам да ја тапшам цел ден кога не и е добро или и е циклусот па треси глупости. Можам цел ден да бидам до неа кога нешто не и е по кеф или пак фустанот не ја собира. Па ајде Фолки бара алтернативни решенија, фармерки, кожни панталони , па вика дека фустанот бил тесен , а не таа здебелена и ред др ствари , а му е преку такво дојдено од фустанот незин и од штиклите и фармерките... Само сака да биде мил и добар...ко и стално....
Епа нечемо више така. Сите имаат право на лош ден, а кога конечно и реков: катастрофален ми е денов уште од сабајле, не можам да функционирам... е тогаш таа ми рече само едно себично „заприметив“ и си продолжи по старо. Па не е будала да си го расипува убавото расположение за мене ... изненадување  Што и сум јас... па да....не%20знам
Драга моја ... иди у пичку матер.... ако не разбираш што значи меѓусебно почитување не си ти крива, криви се твоите мама и тато што не те научиле... но сепак нема да можам да те врткам наоколу....
Па не сум јас кловн ни дворски шут за тебе да те занимавам а ти ич да немаш обзир кон мене......   како што кажав : ИДИ У ПИЧКУ МАТЕРР лутина

Drag Idi Vidi...

^Go podrzhuvam chovekov.голема%20насмевка

I ondak...fino de , ja izglea se otkazhuvam od tebe , ma ni toa , samo kje probam da te zaboravam , ili taka nesho , na momenti barem...ili...da.

Ovo nebo nad nama
sjena je od zastora
kula na nebesima
u našim je prsima

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2011 во 14:50
Драг ИДИВИДИ, идивиди што најдов на интернет...
не е можно..не!
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2011 во 20:19
Драг Идивиди... оваа погоре на сликата од Загор ко за менеплазење 
Кон врв
Lithium Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Декември.2008
Поени: 9407
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lithium Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Март.2011 во 19:25
драг идивиди

осеќам дека на следниве колквиуми гадно ќе нае*ам

те сакам големо%20гушкање

You think you are perfect? Well, try walking on water...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 5758596061 100>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,424 секунди.