|
Драг ИДИВИДИ |
Внеси реплика | страница <1 5758596061 100> |
Автор | |
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг ИДИВИДИ, лелееееее таа па учителката од сабајле, ми го расипа денот: во градинката се појавиле вошки! Ами сега? Ако фатат момите има да биде белја. Со тие густи кадрави коси како ќе ги чистам? И стварно како се чистат вошки, лелеееее.... само да не не снајде такво нешто. Ај пријатно, ојдов да купувам шампони... превентивно. А ќе тркнам и до фризерот. |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..лелелеее,зарем и таму имате?
јас па си реков....! ...значи точно е тоа дека оделе "по чисто" и кај што "има што да јадат". да се овде,ќе умрат од глад,ако претходно не добијат тровање од нечистотијата... |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
драг идивиди ме изнасмеа Анастеа денеска со овој постот.....
а и абер дојде загор ни ја изруга МК |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг ИДИВИДИ....
сега му е мајката,преку нашите преставници во светот да извеземе едно 2 композиции оцет КИСКО...колку за лек...а после ќе ни цвета бизнисот.. мака си имале луќено,некои заборавиле..некои не виделе и ненавикнати.... |
|
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг ИДИВИДИ, јас мака си имам овие тука сеир си тераат со мене , па дури и ми се смеат... Ако, ако... Ко да не виделе вошки во животот. Па и чичко Загор, ко да не знае дека гадинкиве со крв се ранат од главчињата, а не со пици А јас експерт станав (барем теоретски) за маливе никаквеци. Ај чао, ојдов да читам брошурката. Имам стручна литература за учење. |
|
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
драг мој... те сакам многу.. најозбилно
Држи ми ти мене среќа сеа за утре да биди тоа што треба... Па потоа... здравје боже... |
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бро
Одам да правам атер и ќефој во социјално општество. Не дека сакам ама... Гледам и тебе колку ти е тешко и што се мора да трпиш од едно такво општество, секојдневно плеснато со една единствена цел, олеснување. Тое |
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг Идивиди... нема правда , нели!
Јас како можам да ја тапшам цел ден кога не и е добро или и е циклусот па треси глупости. Можам цел ден да бидам до неа кога нешто не и е по кеф или пак фустанот не ја собира. Па ајде Фолки бара алтернативни решенија, фармерки, кожни панталони , па вика дека фустанот бил тесен , а не таа здебелена и ред др ствари , а му е преку такво дојдено од фустанот незин и од штиклите и фармерките... Само сака да биде мил и добар...ко и стално.... Епа нечемо више така. Сите имаат право на лош ден, а кога конечно и реков: катастрофален ми е денов уште од сабајле, не можам да функционирам... е тогаш таа ми рече само едно себично „заприметив“ и си продолжи по старо. Па не е будала да си го расипува убавото расположение за мене ... Што и сум јас... па да.... Драга моја ... иди у п**** м****.... ако не разбираш што значи меѓусебно почитување не си ти крива, криви се твоите мама и тато што не те научиле... но сепак нема да можам да те врткам наоколу.... Па не сум јас кловн ни дворски шут за тебе да те занимавам а ти ич да немаш обзир кон мене...... како што кажав : ИДИ У п**** м**** Изменето од volkswagen - 21.Март.2011 во 20:10 |
|
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Drag Idi Vidi... ^Go podrzhuvam chovekov. I ondak...fino de , ja izglea se otkazhuvam od tebe , ma ni toa , samo kje probam da te zaboravam , ili taka nesho , na momenti barem...ili...da. |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг ИДИВИДИ, идивиди што најдов на интернет...
не е можно..не! |
|
|
|
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг Идивиди... оваа погоре на сликата од Загор ко за мене
|
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
драг идивиди
осеќам дека на следниве колквиуми гадно ќе нае*ам те сакам |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
Внеси реплика | страница <1 5758596061 100> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |