IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - ...Идивиди Клуб на политички фајтери...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

...Идивиди Клуб на политички фајтери...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 5758596061 295>
Автор
Порака
Тречи Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Царевићот

Регистриран: 22.Декември.2008
Статус: Офлајн
Поени: 414
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Тречи Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2009 во 15:36
Не се навредуваме ние така ја искажуваме својата љубов
Книге децо книге......
Речи свима ко си,не штиди се своје вере,и буди поносни син Православја!

Кон врв
Zlatnik Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Август.2005
Локација: Macedonia
Поени: 2605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zlatnik Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2009 во 15:37
Originally posted by Red`Black Red`Black напиша:

@FILIP toa sum JAS

abe  te biva za politicar

Колку што јас знам тој никаде не се декларираше дека е политичар, или дека има намера да стане тоа. Тој само изразува чувства на обичен македонец, што би се рекло на човек. 
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
Кон врв
FILIP Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јануари.2009
Поени: 370
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај FILIP Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2009 во 15:57
да така е, никаде не се деклариам како политичар, не ме интересира дали ме бива или не, мене ме интересира само МАКЕДОНИЈА!!!

Орлов, токму така, да ми се даде малце власт, не можам, туку СИГУРНО! ќе ги ставам во ред шиптарите, а за името има кој да мисли!!!!

ПОЗДРАВ БРАЌА МАКЕДОНЦИ !!!
Правдата е релативна работа, но ВИСТИНАТА е една
Кон врв
FILIP Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јануари.2009
Поени: 370
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај FILIP Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2009 во 16:28
ој бе тречи!
Абе албанија постои од 19 век! тука негде е и грција!!! немате право на збор ШИПТАРИ!
Правдата е релативна работа, но ВИСТИНАТА е една
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2009 во 16:56
Originally posted by renatax renatax напиша:

Do site politichki fajteri...moze li sekoj da si go iznese svoeto mislenje bez da se navreduvame eden so drug?

pa jas go iznesuvam svoeto mislenje i ne gledam pricina nekoj da se cuvstvuva navreden sto pri toa e kazuvam vistinata голема%20насмевка голема%20насмевка голема%20насмевка
Кон врв
Тречи Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Царевићот

Регистриран: 22.Декември.2008
Поени: 414
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Тречи Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2009 во 16:58
Originally posted by FILIP toa sum JAS FILIP toa sum JAS напиша:

ој бе тречи!
Абе албанија постои од 19 век! тука негде е и грција!!! немате право на збор ШИПТАРИ!

Грешка си брат арнаутите постојат од 1912 година = 20ти век
Книге децо книге......
Речи свима ко си,не штиди се своје вере,и буди поносни син Православја!

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2009 во 17:27
pozdrav голема%20насмевка i srekjna nova i bozikni praznici големо%20гушкање
Кон врв
AlbanianGirl Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Февруари.2008
Локација: Cuba
Поени: 495
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај AlbanianGirl Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2009 во 18:56
1,2,3,4,5,6,7,8,.....100000000000000...uffff koj li kazhal pogolemi i poveke gluposti????
....hmmmm za da ne ispadne deka sum izvrshila diskriminacii pri izborot na pobednikot, Lejdiz and Gentlemen za Kampion na Debilitetot, Prvpat vo istorijata nemame samo eden Pobednik, tuku poveke gi ima....a koi se ...ZNAAT SAMIii
You think I am a devil. But only because I have lived in hell. I want to get out.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2009 во 19:01

a koj tebe pa ti kaza deka ne si vlezena vo potesen izbor ? .... u stvari , ti si vonseriski KAMPION голема%20насмевка

Кон врв
AlbanianGirl Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Февруари.2008
Локација: Cuba
Поени: 495
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај AlbanianGirl Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2009 во 19:19
au, ete se javi Prviot Kampion
,,,jas znam deka ne sum vlezena vo "potesen" izbor, bidejki ne sum ni uchestvuvalaaa ,se obiduvam da ne ja pravam javna mojata glupost so toa shto ke zboram non-stop, kako nekoi tuka....bidejki i naukata dokazhala deka sekoj chovek e glup barem 5 min. na den, no Mudar e toj koj shto ne ja preminuva ovaa granica....

...i aj da ja iskoristam mozhnosta da se pozdravam so site vaaaaas, bidejki KONECHNO si odam, i vetuvam deka ke ve ostavam na mira za sekogash (ili aj mozhebi ke navrakjam tuka,koga ke porasnam,sepak nema tolku lesno da se oslobodite od mene...heheh ) Dotogash POZDRAV Peace Love and Terror

Изменето од AlbanianGirl - 05.Јануари.2009 во 19:20
You think I am a devil. But only because I have lived in hell. I want to get out.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2009 во 19:22

tolku e vidliva taa tvoja providnost da ne smeev a da ne si dozvolam eden test na koj nasedna голема%20насмевка ....... da ... ne si postojano no ne od nesakanje tuku od nemoznost намигнување 

Кон врв
nelson Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
НАИВЕН НА МАЈКА

Регистриран: 11.Октомври.2008
Поени: 6313
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nelson Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2009 во 19:44
ne gi stavas sigurno...golem broj probale pa se p.....
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2009 во 19:48
ti be mali si zadocnil so novogodisnite zelbi ...... i za takva zelba , ne corap ... dzivrite si trebalo da gi stavis pred elkata голема%20насмевка 
Кон врв
nelson Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
НАИВЕН НА МАЈКА

Регистриран: 11.Октомври.2008
Поени: 6313
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nelson Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2009 во 19:52
Originally posted by FILIP toa sum JAS FILIP toa sum JAS напиша:

се согласувам со тебе ЗораНаСлободата исто така јас пожелувам и распад на србија, косово,албанија!(нашите “мили“ соседи кои што воедно се и НАЈГОЛЕМИ непријатели!)

tebe site ti stanaa neprijateli! a koj ti e prijatel?
v procem vo politika nema prijateli i neprijateli...
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 5758596061 295>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,250 секунди.