![]() |
|
...Идивиди Клуб на политички фајтери... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5758596061 295> |
Автор | |
Тречи ![]() Сениор ![]() ![]() Царевићот Регистриран: 22.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 414 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Не се навредуваме ние така ја искажуваме својата љубов
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Книге децо книге......
Речи свима ко си,не штиди се своје вере,и буди поносни син Православја! |
|
![]() |
|
Zlatnik ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
Колку што јас знам тој никаде не се декларираше дека е политичар, или дека има намера да стане тоа. Тој само изразува чувства на обичен македонец, што би се рекло на човек. |
|
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
|
|
![]() |
|
FILIP ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 370 |
да така е, никаде не се деклариам како политичар, не ме интересира дали ме бива или не, мене ме интересира само МАКЕДОНИЈА!!!
Орлов, токму така, да ми се даде малце власт, не можам, туку СИГУРНО! ќе ги ставам во ред шиптарите, а за името има кој да мисли!!!! ПОЗДРАВ БРАЌА МАКЕДОНЦИ !!! |
|
Правдата е релативна работа, но ВИСТИНАТА е една
|
|
![]() |
|
FILIP ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 370 |
ој бе тречи!
Абе албанија постои од 19 век! тука негде е и грција!!! немате право на збор ШИПТАРИ! |
|
Правдата е релативна работа, но ВИСТИНАТА е една
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
pa jas go iznesuvam svoeto mislenje i ne gledam pricina nekoj da se cuvstvuva navreden sto pri toa e kazuvam vistinata
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Тречи ![]() Сениор ![]() ![]() Царевићот Регистриран: 22.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 414 |
Грешка си брат арнаутите постојат од 1912 година = 20ти век ![]() |
|
Книге децо книге......
Речи свима ко си,не штиди се своје вере,и буди поносни син Православја! |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
pozdrav
![]() ![]() |
|
![]() |
|
AlbanianGirl ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Февруари.2008 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: 495 |
1,2,3,4,5,6,7,8,.....100000000000000...uffff koj li kazhal pogolemi i poveke gluposti????
![]() ....hmmmm za da ne ispadne deka sum izvrshila diskriminacii pri izborot na pobednikot, Lejdiz and Gentlemen za Kampion na Debilitetot, Prvpat vo istorijata nemame samo eden Pobednik, tuku poveke gi ima....a koi se ...ZNAAT SAMIii ![]() ![]() ![]() |
|
You think I am a devil. But only because I have lived in hell. I want to get out.
|
|
![]() |
|
a koj tebe pa ti kaza deka ne si vlezena vo potesen izbor ? .... u stvari , ti si vonseriski KAMPION |
|
![]() |
|
AlbanianGirl ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Февруари.2008 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: 495 |
au, ete se javi Prviot Kampion
![]() ,,,jas znam deka ne sum vlezena vo "potesen" izbor, bidejki ne sum ni uchestvuvalaaa ![]() ![]() ...i aj da ja iskoristam mozhnosta da se pozdravam so site vaaaaas, bidejki KONECHNO si odam, i vetuvam deka ke ve ostavam na mira za sekogash (ili aj mozhebi ke navrakjam tuka,koga ke porasnam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од AlbanianGirl - 05.Јануари.2009 во 19:20 |
|
You think I am a devil. But only because I have lived in hell. I want to get out.
|
|
![]() |
|
tolku e vidliva taa tvoja providnost da ne smeev a da ne si dozvolam eden test na koj nasedna |
|
![]() |
|
nelson ![]() Сениор ![]() ![]() НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
ne gi stavas sigurno...golem broj probale pa se p.....
![]() |
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
![]() |
|
ti be mali si zadocnil so novogodisnite zelbi ...... i za takva zelba , ne corap ... dzivrite si trebalo da gi stavis pred elkata
![]() |
|
![]() |
|
nelson ![]() Сениор ![]() ![]() НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
tebe site ti stanaa neprijateli! a koj ti e prijatel? v procem vo politika nema prijateli i neprijateli... |
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5758596061 295> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |