IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - Драг ИДИВИДИ
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Драг ИДИВИДИ

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 5657585960 100>
Автор
Порака
 Оцена: Оцена на тема: 1 Гласови, Просечно 5,00  Тема Пребарувај Тема Пребарувај  Опции за темата Опции за темата
Lithium Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Декември.2008
Статус: Офлајн
Поени: 9407
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lithium Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Март.2011 во 19:07
Драги идивиди

ни доаѓањето на Џо Кокер во МК не дигна толкава прашина колку што дигна возењето со новите автобуси низ “метрополата“.

Страшно!

За греота сме ти ние....македонциве....

Можеби некој се почувствува како да е во Лондон а?

You think you are perfect? Well, try walking on water...
Кон врв
volkswagen Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Регистриран: 18.Ноември.2008
Поени: 4820
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Март.2011 во 19:45
Драг мој... утре ме чека многу убав ден... роденден на мој многу добар другар...  Едвај чекам да го видам како ќе ја пречека 18ката...голема%20насмевка
Јас? Абе јас живеам на сите можни начини... троа „кроз моје празне џепове вјетрови ми пролазе , а кроз ципеле кише јесење“ , троа „ пишем песме звезде броим, још сам онај исти ветропир“... ајде... фино е...
Кон врв
Tiggy Vicious Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Регистриран: 27.Октомври.2009
Поени: 6238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Март.2011 во 11:53
Драг идивиди...
Мајка ми е исфрустрирана од пензионерите... смешки. Како дебатираа со татко ми денес. Бог да чува се.
Циритам: „Ама ми ск*рчија тие пензионери веќе. Нит служат за нешто во глупиов систем, ниту прават нешто продуктивно, освен бабине, што плетат фини чорапи"

Ех, мајко, колку се сложувам со тебе. Само не спома за петочните патшествија во ЈСП. И одиш накај медицина и околу тебе “мирисот на природата“ и си мислиш: овој мирис, помножи го со 15 и ќе го добиеш мирисот на гангрена, која ќе те гони во болниците и во соништата.

Не, не и не. Не сакам да биде така. Ќе одам на уметничка академија и ќе смрдам на темпери, а не на скапано месо.
Да, гангрената е еден од медицинарските кошмари.
Драг дивиди...
Многу ми е досадно, немам што да правам, па си мрчам тука, онака, рутински. А и ти ми стануваш досаден.

Аривидерчи!

Изменето од Tiggy Vicious - 06.Март.2011 во 11:54
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
Кон врв
Lithium Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Декември.2008
Поени: 9407
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lithium Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Март.2011 во 14:49
Драг идивиди

животов едноставно СМРДИ понекогаш.

Смрди на скапани мандарини.

Чао..... ќе ме нема долго долго долго.........

You think you are perfect? Well, try walking on water...
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Март.2011 во 12:47
Драг Идивиди.... прочитав мудра мисла кај тој најмалку што очекував. Чупенце 8мо одделение , кога сите нејзини школски паѓаат во длабоки депресии пошто се „ несреќни во љубовта“ , оваа ти изразува нешто као : „не се откажувај од љубов, откажи се од личност која не знае да сака“. Браво за неа. Стварно...  + сплет на околности од моја страна (нема да ме разбериш и да ти нацртам)

Второ нешто : „таква ми е ѕвездата мене“ , бе..... почнав тоа да си го сваќам озбилно. На некои (како јас) не му е пишано да се одмараат на психички план. Колку му завидувам на луѓе што цел живот си ги ладат .... умовите... а се околу нив се руши.
Ма... 15 години сонувам за плавуша до мене и нешто сосема друго од ова до сега.... и што? Само црни типки околу мене... А и оваа новаваизненадување Ми ги руши сите норми....трепкање

Батали... само едно суштествено прашање ме мачи веќе неколку месеци : дали и понатаму суштината на мојот свет (како претходниве 6 месеци) да останат добро завлечени лимени линии, 4 гуми , гласен издув и ден поминат под хауба , понекогаш добра пијачка, и двајцата другари на кои после 5-6та чаша почнувам да му кажувам дека се чувствувам као будала....   Полека полека почнав да се привикнувам на ваков живот и да се затварам помалку.
Саботата се сретнав со еден пријател мој, во поодминати години, кој веќе 100% подлегна на ваква провокација во животот. Ете, тој попуштил и си се раскомотил во тој свет што сега мене ми се токми. Има дома цела колекција скутери, 3-4 коли , генијалност која никој ја нема. Купил уште една кола неодамна, ја разгледував некни... мамата, си викам... како успева да затскрие се што му фали во животот.
Еднаш порано, бев кај него за една реставрација... Баравме некој штраф за декла по тоа каначките и си праефме муабет. Ми вика: абе шо напрае , ти зеде возачка?  Не бе му викам , уште 2 години ми остануваат... нека поминуваат побрзо , не се чека....
го попремести тоа кутичето со штрафојте , ми фрли блиц опул попреку и ми вика : „ абе и јас така викав, ај нека помина побрзо , ама после че ти текни , чекај бе , полека, сеа да се врата некако... ама после џабе е“...

Драг Идивиди... морам да почнам да барам нешто повеќе од ова сега... Само кога ќе го најдам и дали ќе имам храброст да извадам се од колосек па дасе тутнам натаму , ќе видиме....намигнувањесреќа
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Март.2011 во 13:20
Драг дивиди...

Сакам да кажам...
ОТВОРЕТЕ СРЦАТА БЕ ЛУЃЕ БЕ!

Share some love! Share some empathy! Share some happiness!

Убав е животот! Оу је!

Don't worry 'bout a thing,
Cause every little thing gonna be all right!

Изменето од Tiggy Vicious - 08.Март.2011 во 13:22
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Март.2011 во 17:10
Драг Идивиди.... сега ми треба некој толку многу само да се појави и да ми речи : пиши и вака и вака... и да тргни бе драги мои... конечно...

ах адреналин ме скина.... имам впечаток дека че биди нештоооцрвенеење
Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Март.2011 во 15:01
drag idividi se izmoriv od SE... ete samo toa sakav da ti kazham.
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Март.2011 во 17:00
Драг Идивиди... само копнеам по вистинска љубов....воздивнување не само трчање и лигушење по паркови без никакви длабински ствари.. површни погледи, површни бакнежи, површни ствари што ќе си ги кажиме... за шо бе? Шо фајде од сето то? Да не ми порасни поголем случајно? (не бе доста ми е толку... кај ќе прибирам послесмеење) ... и што од сето НЗС? Достигнувањето е еден нигерски, така поголем , со преносно значење....плазење
Ништо срцки.... што ги буцка чупињава кога ќе му пишам одма да помислат дека му се пуштам. Ма дај леба ти....  Ме нервираат до бескрај....  Па и да ми се допаѓаат... што има врска... што мора одма да биде сето проѕирно?? Зар јас сум Дон Жуан (како не сум разбрал до сеа) па лесно попуштаат пред мене , или пак така си се навикнати?изненадувањеОф мори мајчице... тага

Драг Идивиди... ненормално многу ми фалат пријателски муабети уз кафе И ЦИГАРА .... или како било , само да се пријателски

Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Март.2011 во 18:43
Драги Идивиди.... слушај да ти кажам пак нешто... ако знаеш да го прочиташ....

Почнав да сваќам дека во глупа кола не вреди да се инвестира... Едино добро стегната и готова за возење... Ќе ја платиш скапо, ама знаеш дека ќе ја возиш. Некои деца се лажат : ефтина е , лесно ќе ја чарам... не бе другарче... место да се плескаш со крпеници, партали и лажна шминка, боље купи си нешто троа поскапо, помачи се дури да го стекниш, ама барем да си бидеш ок.... ете така... остани ми поздравен...

не се работи за кола, него за цура... не можи во секоја да се инвестира... едноставно некоја која учи во дрвно, нема просперитет во неа... отидов...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Март.2011 во 19:41
ДРАГ ИДИВИДИ...
Мислам јас си го сакам Фолс како најдобро другарче отсекогаш и засекогаш на овој форум, ама мислам дека е крајно одвратно живо женско човечко суштество со свест и емоции да се споредува со моторно возило.

Кон врв
ПодВодно Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2007
Поени: 7391
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ПодВодно Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Март.2011 во 23:27
Драг Идивиди,

Си ги сакам и Фолс и Тиги и мислам дека е крајно симпатично како не` почестуваат со делови од нивната свест и емоции
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Март.2011 во 08:45
Драг Идивиди.... Јас пак си ја сакам оваа наша ПодВодно, а и ова точачево Тиги...големо%20гушкањеНие пак сеа што си немаме понекогаш кај да се исповедаме, а ни џвркаат моменти и „јаки заклучоци“ на сите страни , е тоа е веќе нешто друго ...голема%20насмевкатрепкање

Втора работа: Драг Идивиди... Абе убаво е... ама па никако да ни се погоди на сите тројца другари да ни биди погодено во исто време... се нешто се закршува кај еден не
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2011 во 11:26
Драг дивиди...
пак јас.

Сакав да кажам, онака да си се испразнам... Душиче она, сирота... Многу ми паѓа жал на моменти за поединци од мојава околина (и училница и клупа) кои незнаат да се снајдат во времето и просторот, па си заглавуваат во своите имагинарни светови каде се е во розеви нијанси. Аман -прибери се девојко, ова е реалноста. И кога ли ќе престане да ме мафта? Кога ќе престане да ме лаже? Зошто воопшто го прави тоа? Ископлексирана кокошка. Сега ќе плачам, пошто ме тргнала од пријатели. Како не. Мислам дека ќе ја убиев на македонски, ама ајде де -во лоша состојба ни се затворите. Не се исплати. Безобразна работа...

Од друга страна... ако има позитивна, сум прекунала едно пријателство кое и онака не беше ко што треба. Дрогирашка.

Биди ми поздравен, аривидерчи!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 5657585960 100>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,359 секунди.